- 8 Nisan 2022
- 1.625
- 1.100
Valla aynı anasını yalancı çıkardı bizimki deHastanedemi emzirme danışmanı var bizimkide hemşire yanında emdi eve geldik gene tuttu sonrası yok bildiğin hemşireye şov yaptı evde tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aynı anasını yalancı çıkardı bizimki deHastanedemi emzirme danışmanı var bizimkide hemşire yanında emdi eve geldik gene tuttu sonrası yok bildiğin hemşireye şov yaptı evde tık yok
Kız doğurduğum günden beri tekim ya ben nerelere gideyim ben bugpn kahvaltı yaptığımda saat 3’tü bir de geçen sene bir yere para yatırdım bir işe de bakıyorum yani o paramı alabilmek içinTek değilmişim bizdede öyle ya tam olarak. Hatta geçen o döngü kaydı akşam 8 gibi derin uykuya geçti gece uykusuna saydı sanırım gece bir açtı gözleri kapattırana aşk olsun şimdi annemler yanımızda 40 cikincs gidicekler ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım doğumdan beri ilk defa mutsuzum oda onlar gidicek ben nasıl bakacağım korkusuna sadece bakma da değil evin her işi nasıl yetisicej yaa
Vallahi tebriklerKız doğurduğum günden beri tekim ya ben nerelere gideyim ben bugpn kahvaltı yaptığımda saat 3’tü bir de geçen sene bir yere para yatırdım bir işe de bakıyorum yani o paramı alabilmek için
En güzeli birilerine alışınca ev ve bebek zor oluyor aha benim annem gitti ben baya zorlanıyorum kv var ama işteKız doğurduğum günden beri tekim ya ben nerelere gideyim ben bugpn kahvaltı yaptığımda saat 3’tü bir de geçen sene bir yere para yatırdım bir işe de bakıyorum yani o paramı alabilmek için
Bebeğimde de oluyor son zamanlarda sanirm reflu var ağzına geliyor yutkunuyor boğazına kaçar gibi oluyor yarın doktor kontrolü var bakalm ne diyecekKızlar ya oğluşum uyurken yutkundu mu ne yaptı anlamadım nefessiz kaldı hihh gibi bı ses çıkardı ama saniyelik yaptı bunu yaşadınız mı hiç sorun mu var yoksa
Ay banada yazar mısın kuzu nedenmisBebeğimde de oluyor son zamanlarda sanirm reflu var ağzına geliyor yutkunuyor boğazına kaçar gibi oluyor yarın doktor kontrolü var bakalm ne diyecek
Bizim 3 4 gündür oluyor böyle hatta bazen kiyamam uykusundan uyanıyor lik lik ses geliyor rahatsiz ediyor bir doktor mamayi 3 4 seferde yedirin biraz yesin gaz çıkartin biraz daha yesin gene cikartin hemen yatirmayin başı 30 derecelik açıyla eğimli yatsın dedi 1 2 gündür yapıyorum bunları bakalmAy banada yazar mısın kuzu nedenmis
Ya hep olan bişey değil bu 2. Defa oldu öyle kusan bı bebekte değil benimki maşallah ama şuan tekim eşim işte kv var ama oda sorsam bişey olmaz falan der insan endişeleniyor
Onların işi karışmak dünyaya karışmak için gelmişlerEn güzeli birilerine alışınca ev ve bebek zor oluyor aha benim annem gitti ben baya zorlanıyorum kv var ama işte
Gerçi yemek falan hazırlıyor orayı burayı topluyor Allah razı olsun bide karismasa çok iyi olacaksa işte
Hem tuhaf sesler hemde tuhaf hareketler yapıyorKızlar sizin bebeklerinizde aktif uykuda iken tuhaf sesler çıkarıyor mu acaba
Kendine vakit ayırmak ne demek kiKızlar ben mi beceremiyorum bilmiyorum ama sosyal medya fenomenleri vloglar çekiyorlar bir yandan bebeklerine bakıyorlar yemek yapıyorlar kendilerine bakıyorlar, ben yemek yapamıyorum hatta bazen tuvalete zor gidiyorum yani bilmiyorum sorun ne, bende mi siz nasılsınız yani kendinize vakit ayırabiliyor musunuz en azından yemek yapabiliyor musunuz rahatça yemek yiyebiliyor musunuz
Yaa valla içime su serptin çok tuhaf sesler at gibi kişniyor sanki boğazını kaşıyor gibi bakıyorum mışıl mışıl uyuyor ama o sesler beni korkutuyorHem tuhaf sesler hemde tuhaf hareketler yapıyor
Uyuyor mı uyanık mı anlamak için bi süre izlemem gerekiyor
Hemde nasıl, bazen sessizlikte ödüm kopuyorrrKızlar sizin bebeklerinizde aktif uykuda iken tuhaf sesler çıkarıyor mu acaba
Bende öyle Allahım ne güzel bir şey diyorumKendine vakit ayırmak ne demek ki
Duş alıp dişimi fırçaladığımda kendimi bakımlı hissediyorum
yaa aynen kişniyorYaa valla içime su serptin çok tuhaf sesler at gibi kişniyor sanki boğazını kaşıyor gibi bakıyorum mışıl mışıl uyuyor ama o sesler beni korkutuyor
Ya işte bende tam olarak bugün o sabrın tükenmesi olayını yaşadım. Sonra kendimi kötü hissettim neden böyle oldu diye ama cidden çok zor bir psikolojiymiş.Ay olur öyle şeyler bende durduk yere saçma yere çıkışıyorum insanlara. Ama artık belli yerden sonra sabır tükeniyor