2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar ben haftamı bilmiyorum 9 Şubat en son regl tarihim reglim düzensiz 2 ay 35 günde bir oldum regl, perşembe günü betam 419 çıkmıştı çarşamba günü randevum var kese gözükür mü sizce?

Kızlar iyi akşamlar buraya yazamadım. Okudum mesajlarınızı hepiniz adına tek tek çok sevindim kalp atışını duyanlar, keseyi görenler

Öyle tabi canım Rabbim bizlere bağışlasın, kucağımıza kavuştursun biraz sancılı bir süreç hep diken üstünde kalıyoruz Allahım korusun

Kızlar ben 7 haftaya girdim bugün karnım çok şiş, su içiyorum ödem de yok aslında ama şişmeye başladı sizde de böyle mi? Normal mi şişkinlik olması bilemedim ya

Ben erken doğurmazsam aynı zamanlarda fırtlatırız nisan başında çağırdı doktorum beni sen ne zaman gidiceksin?
Ahahaaha ben çarşamba gideceğim kese gözükür mü bilmem ama 3 günlük değerim nerdeyse 5 katı artmıştı artış o zamana kadar 3500 lerde olur tahmini belki görürüm

Ahahaaha ben çarşamba gideceğim kese gözükür mü bilmem ama 3 günlük değerim nerdeyse 5 katı artmıştı artış o zamana kadar 3500 lerde olur tahmini belki görürüm
Belki ikizdir kese görünür tabi. Ben kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyi stresli buluyorum yaa o yüzden topluca görelim diye geç gidicem bi tık

Kızlar bende şifayı kapmışım her yerim sızlıyor bademciklerim de şişmiş çok kötüyüm

Kızlar ben 7 haftaya girdim bugün karnım çok şiş, su içiyorum ödem de yok aslında ama şişmeye başladı sizde de böyle mi? Normal mi şişkinlik olması bilemedim ya
Bende 6. Haftadayım. Kilo aynı ama inan sığmıyorum hiçbirşeye şok içerisindeyim karnım patlıcak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…