yolc nedir canım bilmiyorum keseyi gördük biz bebiş de var dedi doktorMerhaba bende 5+2 yim bugün keseyi minicik gördük, ilk gebeliğimde 5+0 da yolc vardı bunda göremedim bilemiyorum geç döllenmede olabilir, siz keseyi gördünüz mü
Görünür küçücük 2 kat artarak gideceği içinKızlar ben haftamı bilmiyorum 9 Şubat en son regl tarihim reglim düzensiz 2 ay 35 günde bir oldum regl, perşembe günü betam 419 çıkmıştı çarşamba günü randevum var kese gözükür mü sizce?
Yolc Yüzük gibi bi oluşum bebek oluşuyor demek, çok sevindim sizin adınızayolc nedir canım bilmiyorum keseyi gördük biz bebiş de var dedi doktor
lYolc diye bişi demedi canım dpktor sadce keseyi gördükYolc Yüzük gibi bi oluşum bebek oluşuyor demek, çok sevindim sizin adınıza
Öyle tabi canım Rabbim bizlere bağışlasın, kucağımıza kavuştursun biraz sancılı bir süreç hep diken üstünde kalıyoruz Allahım korusunBenimde aynı iş çıkışı birden bire geldi ama koyu renk pıhtılı kanama alanı var dedi 2 gün yattım hastanede ama şuanda damla damla var böyle kanama olsada saglıklı ilerleyen çok kişi varmış
Tebrikler canıım sağlıkla ilerlesin inşallahİkinci kan sonucumda geldi 200den 450ye çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor
Aminnn teşekkür ederimTebrikler canıım sağlıkla ilerlesin inşallahbat tarihin ne zamandı?
Aynı kaderi yaşıyoruz resmen benimde sat 9 Şubat bat yok değerim perşembe 419 çıkmıştıAminnn teşekkür ederiminan bilmiyorum çünkü doğumdan beri 2 ayda bir ve düzensiz adet oluyodum. Sat 12 şubat ama bat yok
Ben erken doğurmazsam aynı zamanlarda fırtlatırızAynı kaderi yaşıyoruz resmen benimde sat 9 Şubat bat yok değerim perşembe 419 çıkmıştı
AhahaahaBen erken doğurmazsam aynı zamanlarda fırtlatırıznisan başında çağırdı doktorum beni sen ne zaman gidiceksin?
Belki ikizdirAhahaahaben çarşamba gideceğim kese gözükür mü bilmem ama 3 günlük değerim nerdeyse 5 katı artmıştı artış o zamana kadar 3500 lerde olur tahmini belki görürüm
Ben sabırsızım biraz maalesefBelki ikizdirkese görünür tabi. Ben kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyi stresli buluyorum yaa o yüzden topluca görelim diye geç gidicem bi tık
Kuzum kızımda 6+2 de gözükmemişti 7+2 de gördük üzme kendiniGüzel haberle gelemedim size
Vajinal ultrason ile baktı, kese var ama içi boş.sata göre 6+0,
16mm kese. Salı tekrar çağırdı.
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm
İlk çocuk muBen sabırsızım biraz maalesef
Bende 6. Haftadayım. Kilo aynı ama inan sığmıyorum hiçbirşeye şok içerisindeyim karnım patlıcak sanki.Kızlar ben 7 haftaya girdim bugün karnım çok şiş, su içiyorum ödem de yok aslında ama şişmeye başladı sizde de böyle mi? Normal mi şişkinlik olması bilemedim ya