2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Güzel haberle gelemedim size 😔
Vajinal ultrason ile baktı, kese var ama içi boş.sata göre 6+0,
16mm kese. Salı tekrar çağırdı.
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm 😔
Hemen kötü düşünmüyoruz Allahın izniyle, sabrediyoruz dua ediyoruz tamam mı, Allahım güzel haberlerle sevindirsin, demek ki nazlı olacak ki göstermemiş kendini💖🥺

Kusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da. 😍
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, ve gözün aydın olsun 😍😍

Bende 6. Haftadayım. Kilo aynı ama inan sığmıyorum hiçbirşeye şok içerisindeyim karnım patlıcak sanki.
Bende de aynı durum sabah normal hafif bir şişkinlik var ama akşam bi oluyorum sanki 7 aylık ağırlık oluyor, ve bugün yüzüklerim zor çıktı parmağımdan, cidden şekilden şekile giriyoruz😅💕

Kızlar bıraz once tualete gıttım peceteye hafıf acık renk kan vardı.dıger hamılelıgımde hıc boyle olmamıstı.cok panik oldum elim ayagım tıtrıyor zaten panık atak hastasıyım.bu neyın nesi bilen var mi bu durumu yasayan var mı

Kızlar bıraz once tualete gıttım peceteye hafıf acık renk kan vardı.dıger hamılelıgımde hıc boyle olmamıstı.cok panik oldum elim ayagım tıtrıyor zaten panık atak hastasıyım.bu neyın nesi bilen var mi bu durumu yasayan var mı
Sakin ol canım kaçıncı haftadasın belki yerleşme kanaması olabilir, durumu takip et muhakkak ağrın vs var mı ya da gün içinde yoğunluk yorgunluk vs oldu mu

Sakin ol canım kaçıncı haftadasın belki yerleşme kanaması olabilir, durumu takip et muhakkak ağrın vs var mı ya da gün içinde yoğunluk yorgunluk vs oldu mu
9 cu haftama gırdım bugun.ılk hamılelıgımde boyle bır durum olmamıstı cok panıgım suan gun ıcınde yorgunluk yogunluk olmadı.suan agrım falan yok

9 cu haftama gırdım bugun.ılk hamılelıgımde boyle bır durum olmamıstı cok panıgım suan gun ıcınde yorgunluk yogunluk olmadı.suan agrım falan yok
MaşaAllah Allah esirgesin ❤️
Sıkma kendini ve stres yapma canım takip et bakalım yoğunluğu nasıl şuan devam ediyor mu akıcı bir hali var mı sadece bir kere mi oldu

MaşaAllah Allah esirgesin ❤️
Sıkma kendini ve stres yapma canım takip et bakalım yoğunluğu nasıl şuan devam ediyor mu akıcı bir hali var mı sadece bir kere mi oldu
Allah razı olsun cumlemızınkını🤲🤲🤲bıraz once yıne gıttım lavaboya ıdrarda bır sey yok ama pecetede hafıf pembemsı kan var ama baya acık renk.valla baya stres oldum nasıl uyucam uyku tutacak bılmıyorum.ılk gebelıgımde hıc boyle durumlar yasamamıstım o yuzden baya korkuyorum

Allah razı olsun cumlemızınkını🤲🤲🤲bıraz once yıne gıttım lavaboya ıdrarda bır sey yok ama pecetede hafıf pembemsı kan var ama baya acık renk.valla baya stres oldum nasıl uyucam uyku tutacak bılmıyorum.ılk gebelıgımde hıc boyle durumlar yasamamıstım o yuzden baya korkuyorum
Amin canım İnşaAllah, bir bak durumuna göre olmadı bir hastaneye git ya da takip et yoğun değil sonuçta ona göre bak durumuna, Allahın izniyle bir şey yoktur ❤️

Amin canım İnşaAllah, bir bak durumuna göre olmadı bir hastaneye git ya da takip et yoğun değil sonuçta ona göre bak durumuna, Allahın izniyle bir şey yoktur ❤️
Insallhh yoktur😔esımde işte suan zaten bakayım duruma gore sabah.ınsallh bır daha olmazz bırbırımıze bol dua edelım🤲🤲🤲

Hemen kötü düşünmüyoruz Allahın izniyle, sabrediyoruz dua ediyoruz tamam mı, Allahım güzel haberlerle sevindirsin, demek ki nazlı olacak ki göstermemiş kendini💖🥺
Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnanın şuan olumlu bir cümleniz bile benim modumu yükseltiyor. Çok tatlısınız ayrıca, Nazlı bebek demek:)

Rabbim şu mübarek günlerin hatrina bizi hayal kırıklığından korusun. Sağlıkli, hayırlı, güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere.

Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. 💞

Rabbim şu mübarek günlerin hatrina bizi hayal kırıklığından korusun. Sağlıkli, hayırlı, güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere.

Kızlar ben 7 haftaya girdim bugün karnım çok şiş, su içiyorum ödem de yok aslında ama şişmeye başladı sizde de böyle mi? Normal mi şişkinlik olması bilemedim ya
Hayırlı olsun benim de aynı bu şekilde
Kendimi 6-7 aylık gibi hissediyorum

Kızlar bende bugün pembe akıntı geldi 1 2 silmem de devamı gelmedi, sanki gebelik var gibi geldi yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum diğer gebeliklerimden biliyorum. Haftaici kadın doğuma randevu aldım, bugün 8 gün oldu gecikeli. Gebelik yoksada genel muayene gideyim bi

X