2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aynen öyle bizimde öyle sırf bu yüzden genzine kaçırdı birkaç kez sütü bende çok korkuyorum

Çok şükür ya kaka yapma olayı çok zordu ağlama krizine giriyor yapamayınca
Benimki de Bugün kakası ile problem yaşıyor böyle tam anlamıyla yapamıyor azıcık yapıyor ben biraz bekleyeyim bezi değiştireyim desemde kendisi ıslaklığı sevmiyor ağlıyor ben değiştiriyorum memeye alıyorum gazını çıkartıyorum yine yapıyor yine değiştiriyorum derken kısır döngü içinde beş kere falan bez değiştirdik ama azıcık azıcık kakası

Ah korkmasamm çok korkuyorum birşey olursa diye ama mecbur yapacağız galibaa
Bugün bizim arkadaş kendi bebeği üzerinde bize uygulamalı gösterdi6 aylık onların bebeği şırınga ile bi sıktı diğer burunda serum çıktı ben asla yaptırmama bebeğime dedim bizimkine kibarca yaptı çok az sümük çıktı

Merhaba bebeğimi küvöze yatırmışlardı bantladılar gözünü yüzü bu şekilde tahriş oldu acaba ne yapsam geçer bi öneriniz var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_20241201_233028.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 56
O kadar haklısın ki. Şuan eşine uyuz olmayan varmı bilmiyorum ama ben bi kaşık suda boğabilirim. Çok şaşırdım ben eşimi daha destek olur zannediyordum, her zaman ev işlerine yardım eden biriydi şuan hayal kırıklığı yaşıyorum. Beklediğim desteği göremedim. İkinci bir çocuk yapıp kendime bu eziyeti baştan yapmayacağım diye düşünüyorum her saniye. Bişeyler yapmaya çalışıyor ama asla benim beklentim bu değildi.

Merhaba bebeğimi küvöze yatırmışlardı bantladılar gözünü yüzü bu şekilde tahriş oldu acaba ne yapsam geçer bi öneriniz var mı kızlar
Canım biz de 2 gün sarılık için ışın tedavisi gördük. Hemşirelere bi sor bakalım nemlendirici sürebiliyor musun. Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut

Canım aynı sorunu yaşıyorum hala bi çözüm bulamadım yarın doktorla konuşacağım. Sen bi çözüm bulabildin mi

Çok zor gerçekten ya sürekli ıkınıyordu ve ağlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. Bende pişik olmasın diye çok sık değiştirdim altını alıştı şimdi rahatsız oluyor hemen

Çok zor gerçekten ya sürekli ıkınıyordu ve ağlıyordu bugün biraz daha iyi çok şükür. Bende pişik olmasın diye çok sık değiştirdim altını alıştı şimdi rahatsız oluyor hemen
Benimki de aynı değiştirmesinde rahatsız oluyor bugün annem diyor analı oğullu 200 bez kullandınız 20 günde diyor

Aynen öyle bizimde öyle sırf bu yüzden genzine kaçırdı birkaç kez sütü bende çok korkuyorum
Ya korkma bir cesaret yap bence yoksa bu burun işinden ilerde de çok çekersin. En kötü sağlık ocağındaki ebeden ya da doktorundan falan göstermesini iste.
Biz bugün yaptık eşimle 6 günlük çocuğun burnundan nasıl bu kadar mukus çıkar diye şok olduk ve hemen sonra emmesi bile düzeldi.

Bu atak ne zaman biticek memeyle sakinliyor oda gaz yapıyor sar başa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…