2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Emzirerek mi kilo veriyorsun bende emziriyorum mamayı kestim oldum nerdeyse ama hiç kilo veremedim yaa
Evet canım emziriyorum mama vermedim. 7 kilo almıştım 12 kilo verdim 3 haftada. Tüüüüüüm gün emdiği için sömürüyor sanırım beni. Bütün kıyafetlerim büyük gelmeye başladı

Canım açık bırak damlasın devamlı. Göğüs pedi ya da sütyen gibi bişey takma sadece atlet giy sıkmasın hiçbirşey. İlk zamanlar benim de zonklar gibi olmuştu ama sonra vücut bebeğin ihtiyacına göre ürettikçe ya da bebek güçlenip çektikçe sertleşmez oldu. Sıcak duşa gir aksın mümkünse

İştahın fazla mı pekiiii. Zamanla verirsin bence sen de canım benimkine doktorum da anormal dedi zaten değerlerin düşer olmaz böyle diyor
Ben de çok hızlı kilo verdim. Emzirme danışmanı dedi ki çok hızlı eski haline dönmüşsün. Vücudun yağ yakmış. Sütün yağlanmaz böyle sütün bebeğe yaramaz, Bol bol Yemen lazım, Önceliğin kilo olmasın dedi.

Benim sağ göğsüm böyle olmuştu akmıyordu süt. Taş gibiydi. Sıcak suyla duş aldim, sıcak su torbası koydum. Hep sağdım makineyle ve bebeğime genelde o memeyi verdim ama sadece birini verirken diğerini de boslamayin eğer o da sertlesicek gibi olursa makineyle sağın. Çok geçmiş olsun

Ya kızlar sizin bebeler şapka takıyor mu benimki asla kabul etmiyor hemşire bile şapka takın dedi ama yok bizimki rahat

Bana aynısı olduğunda sıcak su torbasına su koydum göğsümde beklettim işe yaradı dediğin sorunları yaşamıştım bende, kanallar tıkanıktı

Bizim de 15. Günde tam doğum kilosundaydı doktor mama meme devam dedi bugün 21. Günüydü yarım kiloya yakın almış dedi gündüzleri 2 saate bir emziriyorum geceleri de 3 saate bir
Emzirme bittikten sonra mı 2 saat diye hesaplıyorsun yoksa uyandırıp emzirmeye başladığında mı?

Bende bu fotoğraf olayına ayar oluyorum ya zaten 2 gün sonra görmeye geleceksin fotoğraf istemekte ne gel gör
Bende bebeğime yetemiyorum psikolojisi var bilmiyorum herkeste böylemi bu yıpratıyor insanı
Çok haklısın gel gör bebeği daha ne . Ay bende bebeğimi kimseye vermeme psikolojisi var birde anlaşılamama. Tüm gün uykusuzdum misafir geldi gitti uyuyamadım çocuk tam uyudu bende tam uyucam eşimin her gün bizde olan ailesi geldi yemek yedik. Gerçekten biraz anlayış istiyorum ya .Hamilelik zordu ama lohusalık.

O kadar haklısın ki.. Ben de bugün ilk misafiri ağırlardım.. Daha 1 aylık bebek ne bekliyorlar bilmiyorum. Tek yaptığı şey emmek uyumak ağlamak. Arada kucağımda gezdiriyorum o kadar. Misafir olduğu için çok sık emziremedim. Kucağımda tuttum. Bebek huysuzlanıp ağlayınca hemen "ayy kucağa alıştırmışsın sen bunuuu" yaygaraları kopmaya başladı. Bebek uyumadı da. Koyuyorum yatağa açıyor gözünü. Bunu görenler bebeği sese alıştır, sessizde uyutma diyip durdular. İyi de biz evde 2 kişiyiz. Eşim gündüz işte. Akşama kadar bebekle ben varım evde. Evin genel hali sessiz. Nasıl alıştırıcam sese bilmiyorum

Ayyy benim de geçen misafirim geldi o gün annem gilde bendeydi annem gil çarşıya gittiler hemen gelin siz misafirlerle ilgilenin dedim onlarda bir türlü gelmedi sinir oldum iki saat geçti bebek ağlıyor alıp kucağıma diğer odada emzirip geleyim bak çaycı mutfakta yabancılık çekmeyin çayı doldurun dedim olur dediler ben gelene kadar kalkmamışlar emzirdim illa kadın ben gazını çıkartayım diyor gönlüm olmadı benimde yerine yatırdım annem gil geldi kahve yapayım dedim kızı da arkamdan gelmiş çok küçük doğurmuşsun kendin kilo almışsın ver bunları yarın eşin laf eder diyor eşi aldatarak boşandılar bunlarda başladı kendi doğumunu anlatmaya ben kahve yaparken ben bir evi gezeyim diye yatak odasına kadar girdi delirdim resmen

Annede stres diğer kişilerden daha yüksek ya, ondan mı öyle yapıyo miniş? Ya da parfüm, koku vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…