Kızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizde çıktı ve bize kontrole gelin değerler düşmezse ilaç baslayacaz zeka geriliği olabilir yoksa denildi
Canım bendim tsh hep yüksekti ilaç kullandım hem hastanede hem sağlık ocağında topuk kanı aldılar bişey çıkmadı ama hastane de kan almışlardı tsh düşük çıkmış bişey olur mu dedik kilo alamaz falan dediler ama şu an kilosu gayet iyi
Canım bendim tsh hep yüksekti ilaç kullandım hem hastanede hem sağlık ocağında topuk kanı aldılar bişey çıkmadı ama hastane de kan almışlardı tsh düşük çıkmış bişey olur mu dedik kilo alamaz falan dediler ama şu an kilosu gayet iyi
Allah Allah benim gittiğim doktor mu hatalı ya hiç birinize bişey dememişler bana niye böyle dediler inşallah oglusumun değerleri duserde bişey olmaz valla telaşlı telaşlı dolaşıyorum evin içinde bide sinirler tepemde ikisi birleşince çok guzel oluyor
Ben 3. Haftadan itibaren 2 numara kullanıyorum. Bir çok dardı boku hep taşıyordu çünkü. 2 ye geçince taşmalar bitti. Şuan 4
6 kilo oldu hala 2 kullanıyorum totosu küçük ama bacakları tombiş oğlumun 2 de küçük gelmeye başlarsa bacakları sıkarsa vs 3 e geçerim bebeğin vücuduyla da ilgili biraz
Allah Allah benim gittiğim doktor mu hatalı ya hiç birinize bişey dememişler bana niye böyle dediler inşallah oglusumun değerleri duserde bişey olmaz valla telaşlı telaşlı dolaşıyorum evin içinde bide sinirler tepemde ikisi birleşince çok guzel oluyor
Kızlar göğsüm abartısız taş gibi sertleşti aşırı ağrılı şekilde şişti. Süt sağma emzirme vs yapıyorum ama çok az iniyo çünkü damla damla geliyo tıkanıklık var sanırım. Kötü durumdayım ya daha mastite dönmedi ateş benzeri semptomlarım yok Allahtan ama ben bu memeleri nasıl boşaltcam sağmaktan uyuştular . Yaşayan oldu mu