Çok iyiydi hamd olsun korkulcaj gbi değildiHayırlı olsun canım. Sürecin nasıl geçti.
Gaz bizi bitirdi yemin ederim. Video izleyip deniyorum. En son bacaklarıma yatırıp sırtına masaj yapıyorum öyle çıkıyor. Biz haftada iki defa yıkadık 3 gün araylaKızlar ben bebeğin mide gazını çıkartmakta çok zorlanıyorum çıkartamıyorum çoğunlukla
Birde banyo sıklığınız nasıl her günümü yıkıyorsun z
Ay bende o kedi gibiyim yavrumAynısı bende de var yavrulamış kedi gibi kimselere dokundurtmak istemiyorumbezini ben ve eşimden başkası alsın istemiyorum gazını yine biz çıkaralım istiyorum emdiği için de bana bağımlı zaten bakımını mecburen ben yapıyorum. Dünya iyisi kayınvalidem var ama yok yani emanet edemiyorum baktım lohusa modunda kırıyorum kadını da eşime dedim gitse daha iyi olcam sanki. Bi de eski hayatımın yasını tutuyorcasıns eşimle başbaşa zamanlarımızı düşünüp çok ağladım. Bebekten ziyade evde annesinin olması yük geldi bana
Çok şükür sezaryen mi oldu normal miÇok iyiydi hamd olsun korkulcaj gbi değildi
80-90 ml gün içinde toplam verdiğin mama mı canım yoksa her beslenmede 80 ml mi veriyorsunCnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?
Mama üstünde 3500 ve üstüne 80-90 yazıyordu cnm ama benimki bazen 60 bazen 70 bazen 80-90 oluyor anne sütü de sağıyorum min 30 ama günde tabiCanm mamayi kiloya göre veriyorsun dimi benmkide 4000 kilo 90 içiyor bir ara bana çok geldi ama normalmiş demekki
Ayyy benim de öyle yaAz önce doğurmak istiyorum artık diye ağladımbende nişan gelse rahatlicam en azından açılmaya başladı dicem ya ama tık yok ya neler neler yapıyorum adaçayları melisa çayları narlar hurmalar yer silmeler yapmadığım şey yok ama tık yok
Canım mamanın dozunu neye göre hesaplayıp veriyorsun? Kilo demişsin ya. Mesela benim bebeğim şuan 3100 ne kadar vermem gerek ki, kimse bir şey söylemedi bu konuda banaCanm mamayi kiloya göre veriyorsun dimi benmkide 4000 kilo 90 içiyor bir ara bana çok geldi ama normalmiş demekki
Her beslenmede max 80 cnm bazen 60-70 olduğu da oluyor her seferinde mim 10 da anne sütü veriyorum 60-70 olduğunda80-90 ml gün içinde toplam verdiğin mama mı canım yoksa her beslenmede 80 ml mi veriyorsun
Canım mamanın üzerinde de yazıyor hemde bize ilk gece sezeryandan dolayı bende süt zor gelmişti hemşire söylemişti su kadar verin diye sonra biz onu bir 20 ml opsiyonlu arttırdık.2-2.5 veya 3 saatte bir veriyoruzCanım mamanın dozunu neye göre hesaplayıp veriyorsun? Kilo demişsin ya. Mesela benim bebeğim şuan 3100 ne kadar vermem gerek ki, kimse bir şey söylemedi bu konuda bana
Ay ben bebeğime 30 cc veriyorum mama, az veriyormuşum. Sütümü her zaman sağmıyorum sağdığımda benimde 30 çıkıyor öyle veriyorum. Etrafımda pek bilen yok kafama göre yapmaya çalışıyorum açıkçası ama şimdi arkadaşları okuyunca çocuğu az yediriyorum gibi hissettim.Her beslenmede max 80 cnm bazen 60-70 olduğu da oluyor her seferinde mim 10 da anne sütü veriyorum 60-70 olduğunda
Anladım canım çok teşekkürler. Bana da hastanede mama verdiklerinde 20 cc ver demişlerdi ben 30 yaptım eve geçince ama yine az gerçekten böyleCanım mamanın üzerinde de yazıyor hemde bize ilk gece sezeryandan dolayı bende süt zor gelmişti hemşire söylemişti su kadar verin diye sonra biz onu bir 20 ml opsiyonlu arttırdık.2-2.5 veya 3 saatte bir veriyoruz
İşte biz de akşamları başbaşa kalıp bi sohbet edemedik ağlamak istiyorum ama annesi olduğu için eşimle de paylaşamıyorum senin gibi gizli gizli ağlayıp geliyorumAy bende o kedi gibiyim yavrumiçin gidiyor derin derin nefesler alıyorum. Birde oğluma oğluşum diyor kayınvalidem bir içime oturuyor . Herkes kendi oğlunu sevsin diyesim var. Bende her duşta ağlıyorum. Uykusuzluk hormonlar. Gece biz eşimleyiz annesi gündüzleri geliyor. Gidene kadar içim içimi yiyor. Aslında bir zararı da yok ama hayatıma müdahale ediliyor gibi hissediyorum.
Bebeğim 1.5 aylık bizm mama kutusunda 3 haftalikta su kadar 5 haftalikta şu kadar diye yazıyor birazda bebeğin durumuna bakıp veriyorum çok uyuduysa 80 90 az uyuduysa 60 70 anne sutude 20 40 arasiMama üstünde 3500 ve üstüne 80-90 yazıyordu cnm ama benimki bazen 60 bazen 70 bazen 80-90 oluyor anne sütü de sağıyorum min 30 ama günde tabi
Başka bir arkadaş yazmış kiloya göre şu kadar veriyorum diye açıkçası bnmde kafam karışık mama konusunda bir doktor çocuk yediği kadar dedi bir doktor yok o miktar çok az ver dedi az verince doymuyor ağlıyor mamanin ustundeki ölçülere göre verdiğim doğru bnde bilemedmCanım mamanın dozunu neye göre hesaplayıp veriyorsun? Kilo demişsin ya. Mesela benim bebeğim şuan 3100 ne kadar vermem gerek ki, kimse bir şey söylemedi bu konuda bana
Ne kadar da benİşte biz de akşamları başbaşa kalıp bi sohbet edemedik ağlamak istiyorum ama annesi olduğu için eşimle de paylaşamıyorum senin gibi gizli gizli ağlayıp geliyorum5 gün dayanabildik biz de gönderdik annesini ama dediğin gibi hiçbirşey yapılmasa bile sanki varlıklarıyla bile müdahale ediyorlar gibi. Sonra da kendime tekrar kızıyorum kötülüğü olmayan insandan rahatsız oluyorum diye vicdan yapıyorum
Evet bebeğim 1.5 aylikBi öğünde mi 90 içiyor