- 4 Mart 2024
- 21
- 18
- 29
selam canım pazartesi değilde çarşamba gidersen daha iyi çıkar beta. Deneyimlemiş biri olarak beklemeni tavsiye ederim 2 gün daha sabret :))Selam bende sat 16.02.2024 bat 13.03.2024 tahmine göre 5 haftalık gebeyim çarşamba verdiğim kanda beta 2800 çıktı doktor daha erken gitme dedi kaşın doğuma pazartesi gününe randevu aldım sizce de erken mi
Canım ben 4+6 da karından keseyi gördüm . 5+6 da da vajinal olarak bebek ve kalp atışını duydumKızlar 4+6 da hasteneye gidicem rahmim ters olduğu için alttan muayene yapacak doktorum sanırım keseyi görürüm bebeğide görür müyüz sizler ne zaman görmüştünüz bebişi? birde kalp atışını kaç gün sonra duyarım acaba ya çok heyecanlıyımmm
Ben aşırı rüya görürdüm normalde hamile olduğumdan beri görmüyorum aksine. Çok kafaya takma rüyaları ama hep iyi ye yor derler yaSlm kızlar aranızda cok rüya gören oluyor mu ben de goruyorum dün rüyamda bostan gordum cok guzel tutmuş bir bostan salatalık cokkkk tutmuştu birde geçen down sendromlu baba ve oğlunu gordum cok korktum allahım saglıklı evlat nasıp etsın hepimize rabbım bizi öyle sınamasın cok zor cok korktum
Hayra çıkarsın Rabbim, korkuların bilinçaltına yerleşiyor olumlu düşün her zaman bu hem senin için hem bebiş için daha sağlıklı olacakSlm kızlar aranızda cok rüya gören oluyor mu ben de goruyorum dün rüyamda bostan gordum cok guzel tutmuş bir bostan salatalık cokkkk tutmuştu birde geçen down sendromlu baba ve oğlunu gordum cok korktum allahım saglıklı evlat nasıp etsın hepimize rabbım bizi öyle sınamasın cok zor cok korktum
Evet de heralde piskolojık takıyoruz ondanBen aşırı rüya görürdüm normalde hamile olduğumdan beri görmüyorum aksine. Çok kafaya takma rüyaları ama hep iyi ye yor derler ya
Aynen ya evet daha sakın olucam olumlu düşünücem işalahh sagolun içim rahatladıHayra çıkarsın Rabbim, korkuların bilinçaltına yerleşiyor olumlu düşün her zaman bu hem senin için hem bebiş için daha sağlıklı olacak
Valla benim hoşuma gidiyor uyumakaynen ben de dün akşam 10 da yattım sabah 8.45 de gözümü açtım bu nasıl uyku ya
İş çıkışı yürürken yoğun bir akıntı hissettim, normalde de akıntı yaşarım ama bu sefer anormallik vardı. Eve gititm baktım kop koyu kahverengi hatta siyaha yakın bir leke gördüm bir peçeteyi dolduracak kadar sonra leke leke geldi doktoruma yazdım korkulacak bir şey yoktur ama gel dedi zaten ertesi günü doktora gititm kanama alanı, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi öyle rahatladım, Duphaston başladı 5 gün sabah akşam 5 günn tek öğün olarak 1 hafta sürdü kesildi zaten çok şükür. O süreçte çok dikkat etmeye çalıştım tabiKanamayı mı yoğun yaşadınız benimde bir gün çok fazla şekilde oldu
tamma canım teşekkür ederim seinin ne kadarlıktı şuannCanım ben 4+6 da karından keseyi gördüm . 5+6 da da vajinal olarak bebek ve kalp atışını duydum
Benimde aynı iş çıkışı birden bire geldi ama koyu renk pıhtılı kanama alanı var dedi 2 gün yattım hastanede ama şuanda damla damla var böyle kanama olsada saglıklı ilerleyen çok kişi varmışİş çıkışı yürürken yoğun bir akıntı hissettim, normalde de akıntı yaşarım ama bu sefer anormallik vardı. Eve gititm baktım kop koyu kahverengi hatta siyaha yakın bir leke gördüm bir peçeteyi dolduracak kadar sonra leke leke geldi doktoruma yazdım korkulacak bir şey yoktur ama gel dedi zaten ertesi günü doktora gititm kanama alanı, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi öyle rahatladım, Duphaston başladı 5 gün sabah akşam 5 günn tek öğün olarak 1 hafta sürdü kesildi zaten çok şükür. O süreçte çok dikkat etmeye çalıştım tabi
benidi ekler msn canısı 17 şubat sat 5 haftalık şuan bugün kontrolden geldmKusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da.
Hayırlı olsun maşallahbenidi ekler msn canısı 17 şubat sat 5 haftalık şuan bugün kontrolden geldm
Benim bir arkadaşımın da benzer oldu ama sonraki haftalarda kalp atışını aldılar. Geç döllenme de olabilir. Moralini yüksek tutmaya çalış canım. İnşallah haftaya güzel haberler alacaksın.Güzel haberle gelemedim size
Vajinal ultrason ile baktı, kese var ama içi boş.sata göre 6+0,
16mm kese. Salı tekrar çağırdı.
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünü
Hastalanmış canm ondan girememişNeyse bekleyelim döner belki sana inşallah
Aaaa deme kuzum yaaGüzel haberle gelemedim size
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm
Canım cok dua et Allah olmazlari olduran umudunu yitirme hiçbi zaman Umudunu yitirdğin an çiçek açar bilemezsn sakin üzülme bekle sabırlaGüzel haberle gelemedim size
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm