- 30 Mart 2023
- 554
- 357
İnşallah salı günü kolayca Bebek görünür kesedeGüzel haberle gelemedim size
Vajinal ultrason ile baktı, kese var ama içi boş.sata göre 6+0,
16mm kese. Salı tekrar çağırdı.
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah salı günü kolayca Bebek görünür kesedeGüzel haberle gelemedim size
Vajinal ultrason ile baktı, kese var ama içi boş.sata göre 6+0,
16mm kese. Salı tekrar çağırdı.
Çok tuhaf hissediyorum kızlar. Çok üzgünüm
Hadi gözün aydın güzelim çok şükürEvet kizlar ben geldimmm kontrolden güzel yere yerleşmiş benek dedi tamm 5 haftalık 2 hafta sonra kalp atişi kontrolü var güzel yerde dedi başka da bişi yok
Benim bir arkadaşımın da benzer oldu ama sonraki haftalarda kalp atışını aldılar. Geç döllenme de olabilir. Moralini yüksek tutmaya çalış canım. İnşallah haftaya güzel haberler alacaksın.
Aaaa deme kuzum yaa
Dur bakalım salı ne diyecek doktor Allah büyük
İnşallah güzel haber alırım kızlar. Sizlere de müjdeyi veririm. AminCanım cok dua et Allah olmazlari olduran umudunu yitirme hiçbi zaman Umudunu yitirdğin an çiçek açar bilemezsn sakin üzülme bekle sabırla
Amin inşallah , Allah razı olsunİnşallah salı günü kolayca Bebek görünür kesede
Şuan tam 6 haftalıktamma canım teşekkür ederim seinin ne kadarlıktı şuann
Şükür. Sağlıklı haberle geldin yeterli. Evet baya aşağıda kaldı onlar tekrar yazar sen eklersin . Diğer randevun ne zaman canımKusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da.
Maşallah maşallah 2 hafta sonrada sağlıkla kalp atışını da duy inşalalh miniğinEvet kizlar ben geldimmm kontrolden güzel yere yerleşmiş benek dedi tamm 5 haftalık 2 hafta sonra kalp atişi kontrolü var güzel yerde dedi başka da bişi yok
Canımm yolk sacı da yoktu. Ben şok oldum. Tepki veremedim, birşey soramadım, sadece 'himm tamam' dedim.gemiveceviz canımmmmm. Hiç kötü düşünme salıyı bekle ve bol dua et. Ol der rabbim olur. Sana zararı yoksa da bekleyebildiğin kadar bekle. Kuzenim kese boştu 2 hafta kadar beklendi 2/3 doktora gitti bebek oluştu. Bu süreçte kese takibi yaptır bşr farklı doktordan daha fikir al. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Diğer ranfevumu almayı unuttum o da unuttu bişey demedi arayıp alacağım insalalhŞükür. Sağlıklı haberle geldin yeterli. Evet baya aşağıda kaldı onlar tekrar yazar sen eklersin . Diğer randevun ne zaman canım
Hiç üzülme güzellikler kadar sıkıntılar da üzüntüler de paylaşılacak tabii ki birbirimizden fikir alıyoruz. Henüz hala çok küçük 3 gün daha bekleyip yine bakarlar inşallah bebiş gözükürYa kızlar bu arada aranızda bugün yaşadığım durumu burda yazdığım için kendi adına korkan veya endise eden olduysa kusura bakmayın lütfen. Ben suan kimse ile paylaşamıyorum size yazdım hemen doktordan cıkınca. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler.
Umutla başlayan yolculuk mutlulukla, sagıkla devam eder inşallah hepiniz için
Benimde ekleyebilir mısınız sat 29 ocakKusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da.
beni ekler misin canımmm hadi gözün aydın darısı başımızaKusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da.
Tabii ki sat neydi?beni ekler misin canımmm hadi gözün aydın darısı başımıza
19 şubatTabii ki sat neydi?
Merhaba bende 5+2 yim bugün keseyi minicik gördük, ilk gebeliğimde 5+0 da yolc vardı bunda göremedim bilemiyorum geç döllenmede olabilir, siz keseyi gördünüz mübenidi ekler msn canısı 17 şubat sat 5 haftalık şuan bugün kontrolden geldm
Hiç üzülme güzellikler kadar sıkıntılar da üzüntüler de paylaşılacak tabii ki birbirimizden fikir alıyoruz. Henüz hala çok küçük 3 gün daha bekleyip yine bakarlar inşallah bebiş gözükür
Inşallah canım bekliyoruz güzel haberleriniUmarım canım. Haber ederim inşallah