2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Oturtsunlar ilerde bel kalça uyumsuzluğu çıkıntı ile uğraşırken ağlamayacaklar ama asla onlara falan uyma bizimkiler de aynı zaten üç aya kadar görmüyorlar canım ne kartı uyu uyan alt değiştir emzir

Ay insana kendini ne kadar kötü hissettiriyorlar yemin ederim sabah duşlar bakımlar. Ben saçımı tarayıp dişlerimi fırçalamadım daha . Üstüm desen kusmuk .

Ay insana kendini ne kadar kötü hissettiriyorlar yemin ederim sabah duşlar bakımlar. Ben saçımı tarayıp dişlerimi fırçalamadım daha . Üstüm desen kusmuk .
Aynı vallahi sabaha kadar uyumadı hala uyanık yarım saat uyuyor uyanıyor kakasını yapmaya çalışıyor bende başında bekliyorum kahvaltı bile yapamadım eşim öğlen geldi de paket bişeyler yapıp gelmiş onlarla idare ediyorum üç gündür sözde duş alacağım

Kızlar süt arttırmak için ekstra neler yapıyorsunuz bebeğim pek emmiyor çok nadir 5 10 dakika emiyor mama veriyorum. Bebeğim emmedigi içinmi süt az yoksa zaten azmi onu bilemedim
Ben tahin pekmez ballı süt yeşillik bulgur hurma yiyorum kefir içiyorum baya işe yarıyor bende dene istersen canım

Bu kv’ler niye oğlum diyo ya istisnasız. Benim anam demiyo ama kv sürekli o şekilde
Oğlunun oğlu ya galiba ondan benimkide öyle hatta annem diye seviyor bı uyuz oluyorum ki anlatamam bazen gicikligina kucağından alıyorum hatta ben anneme veriyorum üstünü değiştirsin falan diye hemen müdahale ediyor anneme uyuz oluyorum o öyle yaptıkça bende eline oğlumu vermiyorum

Ahahshshsh analık ne zormuş gerçekten grupta herkes de farklı farklı tirlatma belirtileri sjdj

Bebişin şuan tek ihtiyacı olan üçlü o canim bırak ihtiyacı olanı veriyorsun oda alıyor çok şükür büyüdükçe gözleri acilicaktir illaki

Bende de aynı durum var değer önce 12 di şimdi 15 olmuş sizin kaç değer mamayı kesmiştim kendimce yeniden başlatti doktor değer dedi iyi değil dedi

Bu kucağa vermeme işi bendede var ya vermek istemiyorum kimseye kendi anneme bile çok onlarda sevmek istiyorlar normal olarak ama ben tutamıyorum kendimi tutuşu hoşuma gitmiyo severken yuksek sesli seviyorlar rahatsız oluyorum altını değiştirirken yavaş yavaş konuşarak severek değiştiriyorlar sinir oluyorum sanki çocuğun uykusunu dagiticaklar rahatsız ediyolar gibi geliyor bebisin belki hiç umrunda değil daha el kadar yavrucak ama tutamıyorum kendimi e onlarada ayıp oluyor doğumdan beri etrafımda dört dönüyorlar Allah razı olsun annemde kayınvalidem de evin tüm işlerini hallediyorlar yediğim önümde yemedigim arkamda çok zor bir duygu durumu gercekten

Heh tam olarak ben işte ikiside doğumdan beri etrafımda evimi temizle pasta çörek yemek yap ben sürekli dinlenme halinde ama işte paylaşamıyorum oğlumu. Ay beni unutacak onları daha çok benimsicek diye korkuyorum galiba

Sadece emziren anneler size bir sorum var üç doktor da farklı bişey söyledi kafam karıştı. Bu beslenme işini Max kaç saatte yapıyorsunuz? Yani en geç iki saat demişlerdi oğlum iki buçuk saatte bir uyanıyor mesela uyandık memeyi tuttuk felan diyene kadar 3 saati bile buluyor 12 günlük şuan. Bazı doktorlar diyorki Max 3 saat bazıları diyorki 2 saate bile kalma. Birde bir video gördüm 2. Haftadan sonra gece 3 saate kadar dokunmayın 6. Haftadan sonra 4 saate kadar dokunmayon kendi uyanmasını sürece diyorlar doğrumu? Biz gecede 2 saate bir alarm kurup uyanmayann çocuğu zorla uyandiriyoruz birde kendi uyanmadigi zaman öyle istekli emmiyor

Bende sanki bebeğe en iyi sadece ben ve babası bakabilir gibi düşünüyorum lohusalık piskolojisine dair yaşadığım tek olumsuz duygu bu beni geç eşim bile kimseye vermek istemiyor tüm herşeyiyle biz ilgileniyoruz zaten 2. Günden beri amcası teyzesi felan görmek için geliyorlar iki dakka verip hemen geri alıyoruz

Valla ben kendisinden sinyal bekliyorum canım ama bizde ilk başlarda sarılık ve biraz fazla kilo kaybı vardı 2 saatte bir alarm kurup emzirdim. Bence bebişin gidişatına göre davranmak lazım. İdrar ve kaka çıkışı iyiyse kilo alımı yeterliyse 3 , mama veriyorsan 4 saat uyusun demişti doktorum. Şimdi kendi ne zaman isterse uyanıyor bazen 1 saat bazen 2 saat

Ay ben de her emzirdikten sonra ver kv alıp gazını alıyım ver yatırayım hep aynı şeyi diyor ya sen gaz alma sorumlusu musun? benim anası gazını da alabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…