Endişelenecek birşey yok geçiyor sen bence doktordan damla yazdır kaynayıp soğutulmuş suyla gözlerini güzelce sil sonra damla sonra masaj yap doktor da öyle der zaten muhtemelenAllahım korusuncidden oturdum ağlıyorum şuanda
Düzenimiz çok değişti canım eski rutinlerini yapamamak daha çok etkiliyor seni. Ama hepsini yapacağın günde gelecek şuan bi adaptasyon sürecindeyiz. Bende sürekli ben bittim, ben tükendim, ben napıcam çocuk yetiştirmek doğumdan yetişkinliğe kadar, daha bir aylık olduğunu düşününce zaman nasıl geçecek uyuyamayacak mıyım hiç diye bunalıma giriyorumSağol canm ben biraz düzen ve temizlik de takıntı yapıyorum ilk boşlukta bez elimde yaşamadıkça da geriliyorum bu sefer ağlayıp boşaltıyorum içimi bilmiyorum ya 2. Bir çoçık da var yemek de şart eşim de bazen anlayışlı bazen değil yani çıkmazda gibiyim bazen hemen işe başlamak istiyorum kafam dağılsın diye
Ay ona da güldüm . Uygulamayı yükledim bacım gece uykusuzluktan açmayı unutmuşum . Tokayı dalgınlıkla aldım at kuyruğu saçımı topuz yaptımAy gülme krizi banada çok geliyor ya gözümden yaşlar akıyor resmen saçma sapan herşeye gülüyorum
Hangi meme olduğunu unutmamak için ben uygulama kullanıyorum bebek+ tavsiye ederim birde toka yöntemi görmüştüm en son hangi memeyi emdiyse tokayi o bileğine takıyorsun
Valla ben ilk zamanlardi kayınvalidemle annemi bir haşladim emzik konusunda baskı yapıyorlardı ha sonradan bende vereyim dedim ağlama krizleri oluyordu o ayrı eşim kendinize dikkat edin ben bile kurtaramam sizi demişYa valla canımı sıkacak bişi olur sinirlenirim kv de lohusa gibi alıngan bizde ağlamaya başlar hemen iyice canım sıkılır
Aynı durumdayız canım normalde düzeni o şekilde değilse 5. Hafta atağıdır belki. Ben kendimi öyle teselli ediyorum. Ama dediğin gibi 5-6 saati buluyor ağlaması ses telleri titriyor artık ağlarken. Aynen bende yapmam dediklerimi yaptım korkudan bu dönemde biberona alışacak diyede korkuyorum. Sürekli aranma halinde ama genelde beslenmeyi reddediyor. silikon ucu bırakmıştık bu dönem memeyi sadece silikon uçla alıyor oda canı isterse. Bende çok üzülüyorum çok çaresiz hissediyorum onu öyle ağlarken görünceBende bugün kabus gibi bir geceden çıktın kesinlikle kızım kolik 1-2 saat süren ağlama krizleri 28. Gün itibari işe 6 saat sürdü ağladım oturdum çok zorlandım bu kolik bebeklere ne iyi gelir yapmam dediğim vermem dediğim herşeyi yapıyorum çaresizlikten battaniyede sallamam diyordum salladım kimyon çayı vermem diyordum verdim teyzene çare curt vermem diyordum verdim susmuyor gırtlaktan bağırıyor çıldırıyor çocuk çok üzülüyorum
Ayy bu öpme konusunda muzdaribim küçük daha opmeyelim diyorum öpüyorlar birde bana bakıyorlar öpmedende sevebilirsinÇıldırıcam yaa kv gelmiş diyoki sen büyüdün ben seni öperimbir aylık ya bu bebe ne büyümesi yaa
Canım emin ol tek bakabilecek gücün varsa herşey daha iyi oluyor. Eşin de sorumluluk almaya başlıyor. Bizde 5 gün kayınvalidem kaldı ama bebekle ilgili hiçbirşey yaptırmadım sadece eşim ve ben baktık. Annem arada gelip gidiyor ama eşim evdeyse sorumluluğu kendimiz alıyoruz. Ayrıca akşam otururken annelerin olması eşimle bizi uzaklaştırıyordu. Şimdi bebeğimiz yarım saat bile uyusa birbirimizle sohbet edip zaman ayırma şansımız oluyor.Bebeklerine tek başına bakanları tebrik ediyor hayranlık duyuyorumben annem varken bile yoruluyorum
Bu sanırım herkesin sorunu. Sürekli emmek istediği için aç olduğunu düşünüyorum bazen stres oluyorum. Siz mama veriyor musunuz ben direniyorum ama korkuyorum daYa aynı durumdan muzdaribiz. Yemin ediyorum saat 16 dan beri memede uyuyor gaz çıkarırken uyanıyor ve kaka yapamıyor. Kollarım tutmuyor artık en son eşim juno yatakta uyuttu
İyi demiş valla, kv kötü biri değil ama yine de ne kadar uzak olursam o kadar stressiz olacak gibi.çünkü hem patavatsız hem alınganValla ben ilk zamanlardi kayınvalidemle annemi bir haşladim emzik konusunda baskı yapıyorlardı ha sonradan bende vereyim dedim ağlama krizleri oluyordu o ayrı eşim kendinize dikkat edin ben bile kurtaramam sizi demiş
Sizin öyle Geçtimi şimdi nasıl kuzucukBenim oğlumun da doğduğundan beri sol gözü çapaklı gözyaşı kanalları tıkalıymış kaynatılıp soğutulmuş suyla sil sonra göz damlası kullan sonra da gözyaşı kanallarına bi masaj gösterdi onu yap dedi
Mesela ben bunu desem alınır yani trip atar canımı sıkar kavga çıkar gerek yok meselaAyy bu öpme konusunda muzdaribim küçük daha opmeyelim diyorum öpüyorlar birde bana bakıyorlar öpmedende sevebilirsin
Çok fazlaydı baya azaldı şuan ama bir haftadır damlayı kullanmadım kaynanamdayım getirmeyi unutmuşumSizin öyle Geçtimi şimdi nasıl kuzucuk
Bunu benim annem yapıyor bazen ona da çok yaptıramıyorum mesela kaldı ki kv hiç yapmasın ilk başlarda dikişlerim kötüyken yaptı biraz sonrasında vermek istemedimBenim kv de dünya tatlısı cidden. Hiç sorun yaşamadık ben kendi annem gibi görüyorum oda eminim Kızı gibi görüyor. Çokta yardımcı bana. Ama gece bebek ağlıyor ağlıyorum emziriyorum kucağımdan açıp gaz çıkarmasına tahammül edemiyorum. Gazı var deyip sürekli masaj Yapıyor karnına çocukta kusuyır yeni emmiş bebeğin karnına masaj mı yapılır. Ay sinirlerim bozuluyor. Bebek sakinleşmiyor alıyor kucağına göğsüne yaptırıyor sakinleştirmeye çalışıyor. Ya bırak annesiyim ben benim kokum kalp atışım daha hızlı sakinleştirir yok müsade etmiyor sen dinlen uyu ben gazı çıkaram uyutam yatırayım diyor. İyiliğim için diyor ama ben çok sinir oluyor annesi varken babaanneye noluyor diye
Açılabiliyor değil mi gözüÇok fazlaydı baya azaldı şuan ama bir haftadır damlayı kullanmadım kaynanamdayım getirmeyi unutmuşum
Evet ilk başlarda çapaktan gözü açılmıyordu oğlumun. Şimdi sadece iç kısmı çapaklanıyor bazen de ortalarıAçılabiliyor değil mi gözü
Şunu anlayamıyorlar evet sen dinlen diye yapıyorsunuz ama ekstradan sana iş çıkarıyorlar emdikten sonra al omzuna gazını çıkart kızım ben de uyutayım dese neyse ama yok benim kv de aynısını hastanede bana yaptı ben emzirdim daha bitmeden hemen kucağımdan aldı niye aldın diyorum gazını çıkartayım sen dinlen diyor gerek yok ben dinlenmiş durumdayım diyorum olsun olsun diyor evde de aynısını yaptı çocuk emerken aldı kucağımdan gel annem dedi bende dikişlerime rağmen nasıl kalktım bilmiyorum ver anne çocuğumu dedim eee gazını çıkartacaktım diyor emme işlemi bitmedi ki dedim ben hem ona rutin oluşturdum onun dışına çıkmıyoruz dedim üç günlük bebeğe mi diyor evet dedimBenim kv de dünya tatlısı cidden. Hiç sorun yaşamadık ben kendi annem gibi görüyorum oda eminim Kızı gibi görüyor. Çokta yardımcı bana. Ama gece bebek ağlıyor ağlıyorum emziriyorum kucağımdan açıp gaz çıkarmasına tahammül edemiyorum. Gazı var deyip sürekli masaj Yapıyor karnına çocukta kusuyır yeni emmiş bebeğin karnına masaj mı yapılır. Ay sinirlerim bozuluyor. Bebek sakinleşmiyor alıyor kucağına göğsüne yaptırıyor sakinleştirmeye çalışıyor. Ya bırak annesiyim ben benim kokum kalp atışım daha hızlı sakinleştirir yok müsade etmiyor sen dinlen uyu ben gazı çıkaram uyutam yatırayım diyor. İyiliğim için diyor ama ben çok sinir oluyor annesi varken babaanneye noluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?