Kaç kilo verdi ki canımAynen canım yarın gideceğim bende doğum kilosunun üstüne çıksın çok kilo vermiş dediler bana o yüzden mama başladık sağ mememde de sıkıntı olunca mama mecburen oldu ama yarın bırakın derse bırakcam bende
Riskleri direk doktordan duyunca insan korkmuyor değil o hallederiz dese insan güvenir yapar daCanım istersen normal denenir ama hemen bugün başlatırım doğumu dedi. Kasılmalar için tableti veririm evine gider hazırlanırsın yarın sabah gelirsin yatış yapar devam ederiz dedi. Ama riskleri söyleyince gözüm yemedi açıkçası. Çocuğun kafası çıktıktan sonra omzu takılabilir onu kurtarmak için de çok fazla manevra yapmamız gerekir dedi. Suda doğum istiyordum ben bu kiloda onu yapamayız dedi. Bazı hareketlerle ve vajinal olarak benim yapacağım müdahale ile bebeğe yardım etmemiz gerekir dedi. Açıkçası bugün bir karar vermemizi istedi. Şu an karar vermeye çalışıyoruz eşimle ne yapacağız. Ben vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi ama bebeğimi de en ufak bir tehlikeye atmak istemiyorum
12. Günde zaman zaman bende de kanama oluyor ve karnım tam inmediRutin kontrole çağırdılar lohusa polikliniğine ben anlayıp gitmedim. Benim hala kanamam var en son siyaha dönmüştü parçalı kanamam vardı siyah şimdi yine adet kanına dönüştü çok garip. Mama vermeyi kestim 3 gün verdim sadece emziremediğim zaman sadece mama verdim. Son 2 güne kadar iyiydi aslında memeyle arası iki gündür geceleri kavga ediyor mememle uyumuyor. O 3 gün lansinohun memeye uyumlu biberonuyla verdim mamayı.90-120cc arası içiyordu günde belki 8-9 kere mama hazırlıyorduk
merhaba kaç günlükken 90-120 arası veriyodunuz? benim bebegim 23 günlük emzirme sonrası 60 cc veriyorum asla doymuyor. fazlası da fazla gelir diye vermeye korkuyorumRutin kontrole çağırdılar lohusa polikliniğine ben anlayıp gitmedim. Benim hala kanamam var en son siyaha dönmüştü parçalı kanamam vardı siyah şimdi yine adet kanına dönüştü çok garip. Mama vermeyi kestim 3 gün verdim sadece emziremediğim zaman sadece mama verdim. Son 2 güne kadar iyiydi aslında memeyle arası iki gündür geceleri kavga ediyor mememle uyumuyor. O 3 gün lansinohun memeye uyumlu biberonuyla verdim mamayı.90-120cc arası içiyordu günde belki 8-9 kere mama hazırlıyorduk
30 küsür günlüktü net hatırlamıyorum 90 lık hazırlıyordum genelde bitirmesine zorlamıyordum ama genelde bitiriyordu hatta daha da istiyordu. Bebeğin tepkilerine göre ayarlıyordum ben. Mama süt hiç ayırt etmiyor nerden aldığı da farketmiyor memeymiş biberonmuş çok seviyor gaz sancısı da yaşamıyor kendi gazını kendi çıkarıyor her emdiğinde kakalı bez çıkarıyor resmen değişik bi çocukmerhaba kaç günlükken 90-120 arası veriyodunuz? benim bebegim 23 günlük emzirme sonrası 60 cc veriyorum asla doymuyor. fazlası da fazla gelir diye vermeye korkuyorum
Geçmiş olsun canım onlarda 40 günmü kalacak allahım birşey yap iyiym ben falan deLohusalık çok ağır geçiyor bende hastaneden çıktığım günün akşamı annem kaldı yanımda ertesi günü talihsizlik oldu ayağını çatlattı kayınvalidemle görümcem yanımda 9. Gün bugün delirmek üzereyim annem hemen iyileşmezse 40 gün ben bunlarla kafayı yiyebilirim
maşallah maşallah30 küsür günlüktü net hatırlamıyorum 90 lık hazırlıyordum genelde bitirmesine zorlamıyordum ama genelde bitiriyordu hatta daha da istiyordu. Bebeğin tepkilerine göre ayarlıyordum ben. Mama süt hiç ayırt etmiyor nerden aldığı da farketmiyor memeymiş biberonmuş çok seviyor gaz sancısı da yaşamıyor kendi gazını kendi çıkarıyor her emdiğinde kakalı bez çıkarıyor resmen değişik bi çocukilk oğlumda çok gaz sancısı yaşadık hiç mama biberon kullanmam gerekmedi sadece emerek büyüdü şuanki yaşadıklarım bana çok yeni ve değişik geliyor
Bende 15.gün hiç kanamam yok 10günden sonra kesildi12. Günde zaman zaman bende de kanama oluyor ve karnım tam inmedi
benim 23. günüm hala tam bitmedi az da olsa devam ediyor12. Günde zaman zaman bende de kanama oluyor ve karnım tam inmedi
Bu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sankimaşallah maşallahsizin bebiş yogun bakımda da kalmıştı sanki. ne güzel toparlamış cok guzel bakmışsınız ben 60 dan fazla yapsam mı acaba. cok yoruldum cünkü emziriyorum 1 saat doymuyor mama veriyorum yine doymuyor 1 saat yine emiyor uyuyacaksa oyle uyuyor bazen bunlara ragmen uyumuyor sonra tekrar acıkıyor. bu döngü başa dönüyor.
ben de ilk haftalar oyle yapardım 24 saatte en fazla 3 kez mama verirdim. şuan büyüdü diye daha fazla beslenme istiyor sütüm yetmiyor uzun süre emiyor ama doymuyor mecbur mama sayısını arttırdım sık sık veriyorumBu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sanki
Doymadıkları için değil de artık 3. Haftadan sonra keşfe başlıyorlar çoğunlukla uyanık kalıyorlarmaşallah maşallahsizin bebiş yogun bakımda da kalmıştı sanki. ne güzel toparlamış cok guzel bakmışsınız ben 60 dan fazla yapsam mı acaba. cok yoruldum cünkü emziriyorum 1 saat doymuyor mama veriyorum yine doymuyor 1 saat yine emiyor uyuyacaksa oyle uyuyor bazen bunlara ragmen uyumuyor sonra tekrar acıkıyor. bu döngü başa dönüyor.
ama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadanDoymadıkları için değil de artık 3. Haftadan sonra keşfe başlıyorlar çoğunlukla uyanık kalıyorlarbir de doysalar bile anne kokusu süt kokusu istedikleri için aranıyorlar. Çişli kakalı bezleri yeterliyse beslenmeleri de yeterli olarak görüyor doktorlar
Gaz sancısı olabilir. Kolik bebek de olabilir. Bence bir doktordan görüş alın 1 saat emme artı mamaya rağmen bu kadar huzursuz olması bir şeyden rahatsız olduğu anlamına gelebilir sadece aç olduğundan olmayabilirama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadan
Kaç kilo verdi kiAynen canım yarın gideceğim bende doğum kilosunun üstüne çıksın çok kilo vermiş dediler bana o yüzden mama başladık sağ mememde de sıkıntı olunca mama mecburen oldu ama yarın bırakın derse bırakcam bende
aynı bnm durumum gibi olmuşCanım istersen normal denenir ama hemen bugün başlatırım doğumu dedi. Kasılmalar için tableti veririm evine gider hazırlanırsın yarın sabah gelirsin yatış yapar devam ederiz dedi. Ama riskleri söyleyince gözüm yemedi açıkçası. Çocuğun kafası çıktıktan sonra omzu takılabilir onu kurtarmak için de çok fazla manevra yapmamız gerekir dedi. Suda doğum istiyordum ben bu kiloda onu yapamayız dedi. Bazı hareketlerle ve vajinal olarak benim yapacağım müdahale ile bebeğe yardım etmemiz gerekir dedi. Açıkçası bugün bir karar vermemizi istedi. Şu an karar vermeye çalışıyoruz eşimle ne yapacağız. Ben vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi ama bebeğimi de en ufak bir tehlikeye atmak istemiyorum
Süt ne kadar geliyor canım sağdın mı hiç tabi büyüyünce yetmiyor bizimde öyle olucaktır bakalım memede ağlama barmı sizde bizde yok ağlamıyorsa doyuyordur diyorlar ama çocuk ellerini emiyor yani bazenben de ilk haftalar oyle yapardım 24 saatte en fazla 3 kez mama verirdim. şuan büyüdü diye daha fazla beslenme istiyor sütüm yetmiyor uzun süre emiyor ama doymuyor mecbur mama sayısını arttırdım sık sık veriyorum
yok canım hiç sağmadım ama bi tek sabahları tam sertleşmiş oluyor onub dışında gün içinde sürekli emdigi için dolmuyor sabki. bi yerden sonra emerken sinirleniyor ağlıyor. agzı hep bi arayış içinde. nasıl mama veriyorum sakinleşiyorSüt ne kadar geliyor canım sağdın mı hiç tabi büyüyünce yetmiyor bizimde öyle olucaktır bakalım memede ağlama barmı sizde bizde yok ağlamıyorsa doyuyordur diyorlar ama çocuk ellerini emiyor yani bazen
belki de. hiç uyumuyor öğlenden beri uyutmaya çalışıyorum tam uyudu yarım saat sonra hemen uyandıGaz sancısı olabilir. Kolik bebek de olabilir. Bence bir doktordan görüş alın 1 saat emme artı mamaya rağmen bu kadar huzursuz olması bir şeyden rahatsız olduğu anlamına gelebilir sadece aç olduğundan olmayabilir
Benimki 16 günlük 80-90 arası alıyor bence arttır fazlayı zaten bırakıyorlarmerhaba kaç günlükken 90-120 arası veriyodunuz? benim bebegim 23 günlük emzirme sonrası 60 cc veriyorum asla doymuyor. fazlası da fazla gelir diye vermeye korkuyorum