2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kaç kilo verdi ki canım

Riskleri direk doktordan duyunca insan korkmuyor değil o hallederiz dese insan güvenir yapar da

12. Günde zaman zaman bende de kanama oluyor ve karnım tam inmedi

merhaba kaç günlükken 90-120 arası veriyodunuz? benim bebegim 23 günlük emzirme sonrası 60 cc veriyorum asla doymuyor. fazlası da fazla gelir diye vermeye korkuyorum

merhaba kaç günlükken 90-120 arası veriyodunuz? benim bebegim 23 günlük emzirme sonrası 60 cc veriyorum asla doymuyor. fazlası da fazla gelir diye vermeye korkuyorum
30 küsür günlüktü net hatırlamıyorum 90 lık hazırlıyordum genelde bitirmesine zorlamıyordum ama genelde bitiriyordu hatta daha da istiyordu. Bebeğin tepkilerine göre ayarlıyordum ben. Mama süt hiç ayırt etmiyor nerden aldığı da farketmiyor memeymiş biberonmuş çok seviyor gaz sancısı da yaşamıyor kendi gazını kendi çıkarıyor her emdiğinde kakalı bez çıkarıyor resmen değişik bi çocuk ilk oğlumda çok gaz sancısı yaşadık hiç mama biberon kullanmam gerekmedi sadece emerek büyüdü şuanki yaşadıklarım bana çok yeni ve değişik geliyor

Geçmiş olsun canım onlarda 40 günmü kalacak allahım birşey yap iyiym ben falan de

maşallah maşallahsizin bebiş yogun bakımda da kalmıştı sanki. ne güzel toparlamış cok guzel bakmışsınızben 60 dan fazla yapsam mı acaba. cok yoruldum cünkü emziriyorum 1 saat doymuyor mama veriyorum yine doymuyor 1 saat yine emiyor uyuyacaksa oyle uyuyor bazen bunlara ragmen uyumuyor sonra tekrar acıkıyor. bu döngü başa dönüyor.

Bu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sanki

Bu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sanki
ben de ilk haftalar oyle yapardım 24 saatte en fazla 3 kez mama verirdim. şuan büyüdü diye daha fazla beslenme istiyor sütüm yetmiyor uzun süre emiyor ama doymuyor mecbur mama sayısını arttırdım sık sık veriyorum

Doymadıkları için değil de artık 3. Haftadan sonra keşfe başlıyorlar çoğunlukla uyanık kalıyorlar bir de doysalar bile anne kokusu süt kokusu istedikleri için aranıyorlar. Çişli kakalı bezleri yeterliyse beslenmeleri de yeterli olarak görüyor doktorlar

ama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadan

ama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadan
Gaz sancısı olabilir. Kolik bebek de olabilir. Bence bir doktordan görüş alın 1 saat emme artı mamaya rağmen bu kadar huzursuz olması bir şeyden rahatsız olduğu anlamına gelebilir sadece aç olduğundan olmayabilir

Kaç kilo verdi ki
aynı bnm durumum gibi olmuş

Süt ne kadar geliyor canım sağdın mı hiç tabi büyüyünce yetmiyor bizimde öyle olucaktır bakalım memede ağlama barmı sizde bizde yok ağlamıyorsa doyuyordur diyorlar ama çocuk ellerini emiyor yani bazen

yok canım hiç sağmadım ama bi tek sabahları tam sertleşmiş oluyor onub dışında gün içinde sürekli emdigi için dolmuyor sabki. bi yerden sonra emerken sinirleniyor ağlıyor. agzı hep bi arayış içinde. nasıl mama veriyorum sakinleşiyor

belki de. hiç uyumuyor öğlenden beri uyutmaya çalışıyorum tam uyudu yarım saat sonra hemen uyandı

Kızlar bu kaka sayısı kaç olması gerekiyor gün içerisinde? Bizimki yaptığında çok az yapıyor. Yani bezi doldurmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…