2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız

Eklentiler

• BD471389-090E-4E17-B58C-167AADF7034A.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 36
Gözünaydın canım ben bişey yapmadım tam kurulmasını bekledim yıkamadım yarın yıkayacağım

Kan pıhtısı gibi mi? Bizim ilk düştüğünde altı kuru değildi iltihaplı sandım ama ertesi gün kurumuş üstü kabuk bağlamıştı. Doktora götürdüm sorun yok demişti. Aynı böyle görünüyordu banyo da yaptırdım sıkıntı yaşamadık ekstra bir şey kullanmadım

Yok yavrum ya gece uyanık gazdan ağlıyor bugün tüm gün uyudu . Napacağımı şaşırdım artık . Emzikte almıyor Öğürüyor. Arkadaşım ılık süte kimyon kat öyle iç gece yatmadan dedi onu denicem bi

Deniyorum sürekli alsın da bi emziği yoruldum çok

benim bebegimdr dr oluştu 23 günlük bugun hala devam ediyor. cok zor uyanıyordu. ben altını acıyordum bezini acıyorum o zaman uyanıyor. sen de altını acabilirsin
Ben de açıyorum bir saniye uyanıyor sadece. Gerçekten çok zor rabbim 23 gündür nasıl geçmiyor farklı bir tedavi uygulamıyorlar mı

Çocuk dru göbek düştükten 1 gün sonra banyo yaptır dedi bana

Benim de meme de bayılıp kalıyor mamayı zorla uyandırıyoruz veriyoruz sınırda çıktı bizimde geçen hafta yarın gideceğiz tekrar bakmaya bakalım
Mamayi neyle veriyorsunuz? Biz siringa kullaniyoruz ama onu da cok hizli cekip bitiriyor, acaba memeden ayni hizla gelmeyince meme reddi olur mu ki? Biberon ve emzik kullanmamizi istenedi doktor.

Ben göbek bağı düşmeden 5. Günden itibaren yıkamaya başlamıştım. Doktorumuz ve ebemiz beklemene gerek yok demişti. Sadece göbek bağı düşmeden o bölgeyi iyi şekilde kurula demişti. Ondan sonra normal rutininde yaptırdık bir sıkıntı olmadı kendi kendine kurudu

Kızlar sezeryan olanlar özellikle sizin sezeryanlarınız iyi oldu mu 15 gün olacak ben doğum yapalı sol tarafta hafif acılı bi ağrı yanma hissi var ev işi falan yapıyorum sürekli ben acaba içerden bir şey olmuş olabilir mi korkmalı mıyım sizce

Mamayi neyle veriyorsunuz? Biz siringa kullaniyoruz ama onu da cok hizli cekip bitiriyor, acaba memeden ayni hizla gelmeyince meme reddi olur mu ki? Biberon ve emzik kullanmamizi istenedi doktor.
Doktor canım bize bebek yenidoğan üç saate öğrenir üç saatte unutur dedi zaten bebek direk meme ile başladı biz 1. Haftadan itibaren biberonla mama veriyoruç meme reddi olmadı hatta sağ göğsümü emmiyordu şu an emiyor emziği de gece uyurken dalsın diye veriyoruz o da toplasan 10’ar dakikalık bi süreç

Kızlar sezeryan sonrası kontrol randevum var bebis emiyor mama vermiyoruz hiç sağmadim sütümü yarın 1 haftalık olacak bebişi de götürmek istiyorum yanimda ama bizimkiler götürme evde dursun sütünü sağ diyor siz ne yaptınız?

Ben de açıyorum bir saniye uyanıyor sadece. Gerçekten çok zor rabbim 23 gündür nasıl geçmiyor farklı bir tedavi uygulamıyorlar mı
ilk günler cok fazlaydı yatış derecesinde. ben bilerek gitmedim dr a. yatış kabul etmeyecegim için. gecmeyince korktum artık gittik doktor 15 in üzeri olursa sıkıntı yatış gerekir dedi 11 cıktı. yanı hala var beslenmesine dikkat et dedi oyle yapıyorum. bir anda düzelen bir şey degil yani

bence hastanede bebekle ilgili bi durum yoksa gitmeden once iyice besle ne olur ne olmaz diye de sağ boşuna götürme hastanw enfeksiyon yuvası. ama cok uzak ve uzun sürecekse yanına al aklın kalır acıkır vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…