- 15 Şubat 2024
- 2.072
- 2.675
- 33
2700 dü 2450 ye kadar düştü canımKaç kilo verdi ki canım
Bende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyorBu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sanki
Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyorama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadan
Peki emziriyor musun yanında canım ek olarakBenimki 16 günlük 80-90 arası alıyor bence arttır fazlayı zaten bırakıyorlar
Bana doktor dedi direk seni emzik yapmış senin oğlan diye geceleri karanlıkta memeden çek uyku halinde emzik ver dalsın dedi iki gündür yapıyorum dalınca atıyor ağzından kendisiBende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Emzik de verdim ama attı onu da
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün
Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa
bence bir kez mama. ver. ondan sonra bak uyuyor mu rahatladı mı. oyle anlayabilirsnBende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Emzik de verdim ama attı onu da
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün
Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa
Lohusa 40 gün yalnız bırakılmazmış kovalasanda gitmeyiz diyor bideGeçmiş olsun canım onlarda 40 günmü kalacak allahım birşey yap iyiym ben falan de
26 günlük olduk canım bizimde öyle azalma var, kilo alımından kaynaklı olduğu, yediğinin yaradığı söyleniyor açıkçasıyaO
Kaç günlük canm bizim 22 günlük oldu bizde de kaka sayısı azaldı hatta 2 dir 24 saat yapmadığı oldu
Siz gitmezseniz ben bir yere gideceğim deLohusa 40 gün yalnız bırakılmazmış kovalasanda gitmeyiz diyor bide
Canım ben ilk günden buzdolabı poşeti bir de göğüs kalkanı kullandım krem vs kullanmadım. Yara oldu ama çok kısa sürdü açıkçası. Emzirmeden sonra göğsümü üstümle ıslatıp poşeti üstüne bıraktım. Gündüzleri de belirli sürelerde göğüs kalkanını bıraktım süt doldukça kalkan yumuşattı göğsümü atlattık çok şükürKızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım
Dua ediyorum annem iyileşsin gelsin diye vallaSiz gitmezseniz ben bir yere gideceğim de
yaa sizinki emiyor muBenimki 16 günlük 80-90 arası alıyor bence arttır fazlayı zaten bırakıyorlar
mukuslu kaka normal degil diye biliyorumEki Görüntüle 3507590 Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (Eki Görüntüle 3507593 Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )
Doğru kullanmışsınız 5 damla olarak güzel de bir üründür üzerinde yazan o ifade her ilaçta yazılması gereken bir şey gibi düşününEki Görüntüle 3507590 Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (Eki Görüntüle 3507593 Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )
Bugün ne zmn emmek istese verdim valla inş bişi olmaz ya cok arandi mama vermeme rapmen bnde emziriyorum her arandğnda2700 dü 2450 ye kadar düştü canım
En güzeli canım benimki memede uyuyup kalıyor yoksa ben hiç çekmem memedenBugün ne zmn emmek istese verdim valla inş bişi olmaz ya cok arandi mama vermeme rapmen bnde emziriyorum her arandğnda
Kızım da bunu kullanıyordum çok faydası ı görmüştüm şuanpşyasa da yok diyorlar bulamadıkEki Görüntüle 3507590 Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (Eki Görüntüle 3507593 Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )
Benim de meme de bayılıp kalıyor mamayı zorla uyandırıyoruz veriyoruz sınırda çıktı bizimde geçen hafta yarın gideceğiz tekrar bakmaya bakalımKızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm
benim bebegimdr dr oluştu 23 günlük bugun hala devam ediyor. cok zor uyanıyordu. ben altını acıyordum bezini acıyorum o zaman uyanıyor. sen de altını acabilirsinKızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm