2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bu döngü bizdede var ama ben öğlene doğru bide gece veriyorum mama ama gün içinde sürekli emme modunda mama içsede yine emmek istiyor ve memede uyuyor meme olmasa sızamıyor sanki
Bende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Emzik de verdim ama attı onu da
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün
ama aglıyor uyanık kaldıgı zaman. sadece mamadan sonra bazen uyanık kalıyor aglamadan
Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa 🙄

Bende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün

Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa 🙄
Bana doktor dedi direk seni emzik yapmış senin oğlan diye geceleri karanlıkta memeden çek uyku halinde emzik ver dalsın dedi iki gündür yapıyorum dalınca atıyor ağzından kendisi

IMG_4219.jpeg
Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (
IMG_4117.jpeg
Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )

Naapcamı şaşırdım yaa 🙄
bence bir kez mama. ver. ondan sonra bak uyuyor mu rahatladı mı. oyle anlayabilirsn

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım
Canım ben ilk günden buzdolabı poşeti bir de göğüs kalkanı kullandım krem vs kullanmadım. Yara oldu ama çok kısa sürdü açıkçası. Emzirmeden sonra göğsümü üstümle ıslatıp poşeti üstüne bıraktım. Gündüzleri de belirli sürelerde göğüs kalkanını bıraktım süt doldukça kalkan yumuşattı göğsümü atlattık çok şükür

Eki Görüntüle 3507590 Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (Eki Görüntüle 3507593 Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )
mukuslu kaka normal degil diye biliyorum

Eki Görüntüle 3507590 Kızlar bu damladan kullanan var mı tek seferde beş damla veriyordum üzerinde 2-10 yaş grubu diyor şüpheye düştüm. Kakası aşırı mukuslu ve gaz var, o yüzden dr verdi. Ama biz öncesinde nurse harveys almıştık onu kullanıuırduk. Bunu kullanın dedi. Doktıra gitme nedenimşz kaka aşırı mukuslu ve yüzünde döküntü var diyeydi. Çocuk doktoru bi görsün dedim. Süt diyeti için acele etmeyin dedi, yüzüne fito krem verdi ve gaita istedi mikrop olabilir diye temiz çıktı. Yüzüne kreme devam ve bu bio damla. Ama ben süt ürünlerini bırakmışken başlamadım 3-4 gün oldu kakası hala mukuslu. Çok özür dileyerek onu da atacağım böyle gören olan var mı diye. (Eki Görüntüle 3507593 Bu atacağım bez görseli 4 gün öncesine ait o gün 24 saat kaka yapmamış çok ağlamış sonunda bu şekilde yapmıştı )
Doğru kullanmışsınız 5 damla olarak güzel de bir üründür üzerinde yazan o ifade her ilaçta yazılması gereken bir şey gibi düşünün

Bugün ne zmn emmek istese verdim valla inş bişi olmaz ya cok arandi mama vermeme rapmen bnde emziriyorum her arandğnda
En güzeli canım benimki memede uyuyup kalıyor yoksa ben hiç çekmem memeden ☺️çünkü meme de süt var çektikçe böyle koyu veya çok güzel bir süt geliyor onu kendi de çok seviyor ağzında biriktirip içiyor ☺️işine gelmezse anasının üstüne döküveriyor 😂

Kızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm

Kızım da bunu kullanıyordum çok faydası ı görmüştüm şuanpşyasa da yok diyorlar bulamadık
Diğeri için biraz daha gözlemlemek lazım

Kızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm
Benim de meme de bayılıp kalıyor mamayı zorla uyandırıyoruz veriyoruz sınırda çıktı bizimde geçen hafta yarın gideceğiz tekrar bakmaya bakalım

benim bebegimdr dr oluştu 23 günlük bugun hala devam ediyor. cok zor uyanıyordu. ben altını acıyordum bezini acıyorum o zaman uyanıyor. sen de altını acabilirsin

X