- 8 Nisan 2022
- 1.577
- 1.038
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane yanında bir eczaneden almıştım gerçekten rahatlatıyorKızım da bunu kullanıyordum çok faydası ı görmüştüm şuanpşyasa da yok diyorlar bulamadık
Diğeri için biraz daha gözlemlemek lazım
Gözünaydın canım ben bişey yapmadım tam kurulmasını bekledim yıkamadım yarın yıkayacağımKızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız
Yok yavrum kremi sürüyorum on dakika bekliyorum üzerini kapamadan. Günde 2 defaBenim doktorum da bunu söyledi canım günde kaç kez kullandın masaj yaparak falan mı
Kan pıhtısı gibi mi? Bizim ilk düştüğünde altı kuru değildi iltihaplı sandım ama ertesi gün kurumuş üstü kabuk bağlamıştı. Doktora götürdüm sorun yok demişti. Aynı böyle görünüyordu banyo da yaptırdım sıkıntı yaşamadık ekstra bir şey kullanmadımKızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız
Yok yavrum ya gece uyanık gazdan ağlıyor bugün tüm gün uyudu . Napacağımı şaşırdım artık . Emzikte almıyor Öğürüyor. Arkadaşım ılık süte kimyon kat öyle iç gece yatmadan dedi onu denicem biİnşallah canım bizde üç gündür çekiyoruz gaz sancısı bugün ben üç bardak rezene çayı içtim gaz masajı yaptım çıtanla pantolonların içine çorap giydirdim karnını övdüm biraz eşimde gaz çıkartma olayını 15-20 dakika omzunda tutarak çıkarttı bekledi emziği de verdik gece dalarken memeden çıkardım direk emzik verdim dalınca da aldık ağzından acıkınca kendi 3 gibi bizi kaldırdı gece uykusunu bölmek istemedim kendisi uyandırsın istedim oda üç te uyandırdı bizi biraz vicdan yaptım geç mi kalktık diye de 11:30 da yatmıştı ama o zaman da baya iyi emdi
Deniyorum sürekli alsın da bi emziği yoruldum çokBenimki de midesi bulanıp atıyordu ama tekrar tekrar denedim 3 günün sonunda aldı
Ben doğumun 2. Günü rezil olmuştum hastanede gece 12 den 5 e kadar uyumamıştı sadece emerken ağlamıyordu bebek hemşiresine sorduğumda henüz doğduğunun farkında değil o yüzden sadece sende rahatlıyor bırakma kucağından göğsünde yatır demişti sizde deneyin ben hala yatakta uyumak istemediğinde saatlerce göğsümde uyutuyorum belki sizin bebeğinizde göğsünüzde uyumak istiyordur deneyin
İnternette şey yazıyordu
Gündüz ne kadar ten teması yaparsanız ne kadar sizinle vakit geçirirse o kadar size doyacaktır be gece daha rahat uyuyacaktır
Ben de açıyorum bir saniye uyanıyor sadece. Gerçekten çok zor rabbim 23 gündür nasıl geçmiyor farklı bir tedavi uygulamıyorlar mıbenim bebegimdr dr oluştu 23 günlük bugun hala devam ediyor. cok zor uyanıyordu. ben altını acıyordum bezini acıyorum o zaman uyanıyor. sen de altını acabilirsin
Yaa birkaç eczaneye sordum artık yok piyasada demişlerdi başka bir tane aldım o yüzdenHastane yanında bir eczaneden almıştım gerçekten rahatlatıyor
Çocuk dru göbek düştükten 1 gün sonra banyo yaptır dedi banaKızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız
Mamayi neyle veriyorsunuz? Biz siringa kullaniyoruz ama onu da cok hizli cekip bitiriyor, acaba memeden ayni hizla gelmeyince meme reddi olur mu ki? Biberon ve emzik kullanmamizi istenedi doktor.Benim de meme de bayılıp kalıyor mamayı zorla uyandırıyoruz veriyoruz sınırda çıktı bizimde geçen hafta yarın gideceğiz tekrar bakmaya bakalım
Ben göbek bağı düşmeden 5. Günden itibaren yıkamaya başlamıştım. Doktorumuz ve ebemiz beklemene gerek yok demişti. Sadece göbek bağı düşmeden o bölgeyi iyi şekilde kurula demişti. Ondan sonra normal rutininde yaptırdık bir sıkıntı olmadı kendi kendine kuruduKızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız
Doktor canım bize bebek yenidoğan üç saate öğrenir üç saatte unutur dedi zaten bebek direk meme ile başladı biz 1. Haftadan itibaren biberonla mama veriyoruç meme reddi olmadı hatta sağ göğsümü emmiyordu şu an emiyor emziği de gece uyurken dalsın diye veriyoruz o da toplasan 10’ar dakikalık bi süreçMamayi neyle veriyorsunuz? Biz siringa kullaniyoruz ama onu da cok hizli cekip bitiriyor, acaba memeden ayni hizla gelmeyince meme reddi olur mu ki? Biberon ve emzik kullanmamizi istenedi doktor.
ilk günler cok fazlaydı yatış derecesinde. ben bilerek gitmedim dr a. yatış kabul etmeyecegim için. gecmeyince korktum artık gittik doktor 15 in üzeri olursa sıkıntı yatış gerekir dedi 11 cıktı. yanı hala var beslenmesine dikkat et dedi oyle yapıyorum. bir anda düzelen bir şey degil yaniBen de açıyorum bir saniye uyanıyor sadece. Gerçekten çok zor rabbim 23 gündür nasıl geçmiyor farklı bir tedavi uygulamıyorlar mı
bence hastanede bebekle ilgili bi durum yoksa gitmeden once iyice besle ne olur ne olmaz diye de sağ boşuna götürme hastanw enfeksiyon yuvası. ama cok uzak ve uzun sürecekse yanına al aklın kalır acıkır vsKızlar sezeryan sonrası kontrol randevum var bebis emiyor mama vermiyoruz hiç sağmadim sütümü yarın 1 haftalık olacak bebişi de götürmek istiyorum yanimda ama bizimkiler götürme evde dursun sütünü sağ diyor siz ne yaptınız?