Naptın canım ne durumdasınGamze resmen benzer durumdaymışız tabi ben bugün 39+3 oldum orası ayrıinşallah yarın gelir bakalım bugün hala hiçbir belirti yok. İnşallah 4 olmamışızdır daha bakalım yarın kontrolüm var yine.
Ay bu sıcak su işi iyi oldu bende hastaneye suda doğum yapmayı denemek istiyorum demiştim. Kesin deneyeyim o zaman. Çok çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyüt bebeğini
EvetTakviyelerle arttı mı cnm sütün
Sağma yöntemi canım Power Pumping için 20 dk süt sağın, 10dk dinlenin, 10dk süt sağın, 10 dk daha dinlenin ve son kez 10 dk daha süt sağın. 3 gün boyunca günde 3 kez bu metodla süt sağmanın, süt miktarınızı arttıracağı söylenmektedir.Power Pump nedir cnm
İnşallah canım bizde üç gündür çekiyoruz gaz sancısı bugün ben üç bardak rezene çayı içtim gaz masajı yaptım çıtanla pantolonların içine çorap giydirdim karnını övdüm biraz eşimde gaz çıkartma olayını 15-20 dakika omzunda tutarak çıkarttı bekledi emziği de verdik gece dalarken memeden çıkardım direk emzik verdim dalınca da aldık ağzından acıkınca kendi 3 gibi bizi kaldırdı gece uykusunu bölmek istemedim kendisi uyandırsın istedim oda üç te uyandırdı bizi biraz vicdan yaptım geç mi kalktık diye de 11:30 da yatmıştı ama o zaman da baya iyi emdiEmzik vermeye çalışıyorum midesi bulanıyor hemen atıyor ya nasıl alıştırcam bilmiyorumgazdan ağlama krizine girince bende en son soydum yağladım her yerini öyle sakinledi . Bitirdi beni kaç saat sürekli ağlayarak
Gaz için kimyon tohumu da işe yarıyor canım aklında bulunsun. Ben rezene yaparken içine 1 yemek kaşığı da kimyon tohumu atıyorum öyle içiyorumİnşallah canım bizde üç gündür çekiyoruz gaz sancısı bugün ben üç bardak rezene çayı içtim gaz masajı yaptım çıtanla pantolonların içine çorap giydirdim karnını övdüm biraz eşimde gaz çıkartma olayını 15-20 dakika omzunda tutarak çıkarttı bekledi emziği de verdik gece dalarken memeden çıkardım direk emzik verdim dalınca da aldık ağzından acıkınca kendi 3 gibi bizi kaldırdı gece uykusunu bölmek istemedim kendisi uyandırsın istedim oda üç te uyandırdı bizi biraz vicdan yaptım geç mi kalktık diye de 11:30 da yatmıştı ama o zaman da baya iyi emdi
Benimki de midesi bulanıp atıyordu ama tekrar tekrar denedim 3 günün sonunda aldıEmzik vermeye çalışıyorum midesi bulanıyor hemen atıyor ya nasıl alıştırcam bilmiyorumgazdan ağlama krizine girince bende en son soydum yağladım her yerini öyle sakinledi . Bitirdi beni kaç saat sürekli ağlayarak
Ben doğumun 2. Günü rezil olmuştum hastanede gece 12 den 5 e kadar uyumamıştı sadece emerken ağlamıyordu bebek hemşiresine sorduğumda henüz doğduğunun farkında değil o yüzden sadece sende rahatlıyor bırakma kucağından göğsünde yatır demişti sizde deneyin ben hala yatakta uyumak istemediğinde saatlerce göğsümde uyutuyorumAnneliğin 8. gününde saçımda beyaz buldum tatlar biraz kaçtı kızlarofff bu bebekler neden uyumaz ki ya….
Cnm rezeneyi kimyonlu içersen gaz az oluyormusİnşallah canım bizde üç gündür çekiyoruz gaz sancısı bugün ben üç bardak rezene çayı içtim gaz masajı yaptım çıtanla pantolonların içine çorap giydirdim karnını övdüm biraz eşimde gaz çıkartma olayını 15-20 dakika omzunda tutarak çıkarttı bekledi emziği de verdik gece dalarken memeden çıkardım direk emzik verdim dalınca da aldık ağzından acıkınca kendi 3 gibi bizi kaldırdı gece uykusunu bölmek istemedim kendisi uyandırsın istedim oda üç te uyandırdı bizi biraz vicdan yaptım geç mi kalktık diye de 11:30 da yatmıştı ama o zaman da baya iyi emdi
Tamam onu da yapayım bugün canımGaz için kimyon tohumu da işe yarıyor canım aklında bulunsun. Ben rezene yaparken içine 1 yemek kaşığı da kimyon tohumu atıyorum öyle içiyorum
Benim bebeğimde göğsümde uyuyor, emerek uyuyakalıyor. dediğiniz gibi aslında ne zaman istese hep kucaklıyorum bırakmıyorum,Benimki de midesi bulanıp atıyordu ama tekrar tekrar denedim 3 günün sonunda aldı
Ben doğumun 2. Günü rezil olmuştum hastanede gece 12 den 5 e kadar uyumamıştı sadece emerken ağlamıyordu bebek hemşiresine sorduğumda henüz doğduğunun farkında değil o yüzden sadece sende rahatlıyor bırakma kucağından göğsünde yatır demişti sizde deneyin ben hala yatakta uyumak istemediğinde saatlerce göğsümde uyutuyorumbelki sizin bebeğinizde göğsünüzde uyumak istiyordur deneyin
İnternette şey yazıyordu
Gündüz ne kadar ten teması yaparsanız ne kadar sizinle vakit geçirirse o kadar size doyacaktır be gece daha rahat uyuyacaktır
Benim doktorum da bunu söyledi canım günde kaç kez kullandın masaj yaparak falan mıBence krem etki etti canım ağrıyordu o bile kesildi çok şükür . Bak bu krem
Eşime söyledim sabah alıp gelecek gelirkenCnm rezeneyi kimyonlu içersen gaz az oluyormus
Kontrole götürdğünde sarılık şüphesi yoksa kilo alımı güzelse bırakın der doktor canımGünaydın kizlar biliyosunuz sezeryan olmuştum pazartesi bebiş hastanede şiringa ile mama verildi süt gelmiyeceği için yeterince hala mama devam ediyoruz canımı acitiyor dün sütüm gelmeye başladi henüz daha mamayı nasıl biraktirabilirim süt 15 dk bi meme 15 dk diğer meme şeklinde ilerliyoruz mamadan kurtulmam lazım
Cnm 40 gün. BOyunca senden emmişmiydi düzenli şekilde , veya sağım şeklinde mi 10. Günde doğum kilosu yeterli diyorlardı, ama sonrasını bilmiyorum hiç günde 20-25 gr alması normali dedi hemşireHanımlar benim oğlum 2.8 doğup 1 hafta sonra yoğun bakımdan 2.7 taburcu olmuştu yarın 40. Günü doğalı ama şimdiden 4 kiloyu geçti. Belli saat aralığıyla değil her istediğinde veriyorum çok tombullaştı birden sorun olur mu kilo alması ya. Nefes darlığı da var ya korkuyorum o yüzden normalden fazla kilo almasından. 4 gün kadar mama kullanmak zorunda kaldım hiç emziremedim ama şimdi de sütüm çok azaldı arttıramıyorum kanama yapsın diye verdikleri ilaç resmen sütümün 3 te 2 sini kesti artmıyor da ucu ucuna yetiyor oğluma bugün ilk defa mememle savaştı 50 dk emmek için sinir küpüne döndü memede
Canım şimdi çıktım. 4 olmuşuz hatta 4’ü geçmişizNaptın canım ne durumdasın
Canım sna böyle mi söylediler ay inşallah yaaKontrole götürdğünde sarılık şüphesi yoksa kilo alımı güzelse bırakın der doktor canım