2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende aynı durumdayım artık psikolojim de bozulmaya başladı yetersiz anne gibi giriyorum kendimi. Ne güzel mis gibi göğsünü aç emzir halbuki ama yok olmuyo. 10-15 dk savaş veriyoruz asla almak istemiyor. Ağzını açıp sağa sola savuruyor kafasını, ayakta yatarak dans ederek kolik müzikle her şekilde vermeye çalışıyorum güç bela günde 1-2 kez ancak emiyor sağmakla uğraşıyorum saatlerce. Kaşık biberon alsam dedim denedim mi sen onu?
Sırınga denedim cnm ama hep akıttı dışarı olmadı açlığına dayanamayıp verdim tekrar sarılık ilerlemesin diye kilo kaybı olmasın diye

Kızlar bebeği uzun uyuyanlar var mı ? 3 saat sonunda zor bela kaldırdım 10 ml anne sütü aldı geri yattı yine 2 saat oldu bugün çok uyuyor gibi yetersiz beslenecek diye korkuyorum uyanmıyor da altını değişiyorum ona rağmen uyuyor

Kızlar bebeği uzun uyuyanlar var mı ? 3 saat sonunda zor bela kaldırdım 10 ml anne sütü aldı geri yattı yine 2 saat oldu bugün çok uyuyor gibi yetersiz beslenecek diye korkuyorum uyanmıyor da altını değişiyorum ona rağmen uyuyor
Evet canım uyanmıyorlar maalesef. Gece mahvoluyorum uyandırmak için. Zaten 3 saatte bir kaldırmam gerekiyor 1 saatim de ona uyandırmak için boşa gidiyor. Sonra uyutmak da bir mesele.
Islak mendille ayaklarını silince uyanıyor bazen. Uyandırmak lazım ama aman uyusun dememeli

Bebeim burun tıkanıklığı konusunu eşim hallediyor valla bende yapamıyorum
Emzirme işinde ise 2 kere birebir danışmanlık aldm orda bağıra cağıra emmeye çalışıyor ama kız zaten emzirme danışmanı hallediyor o
Eve geliyoruz yine aynı
Ten tene deniyorum bende ama yok ağlamaktan memeyi tutmuyor

Güzel sözlerin için teşekkürler canm bana iyi geldi gerçekten.
Ten tene deniyoruZ bizde yavrum danışmanlıkta alıyorum birebir ama eve gelince herşey sil bastan oluyor
Birde benim kız çok iştahlı yani gece bile 1.5 saate bir acıkıp aglıyor

Benim bebe 10 günlük oldu canm 6 günlükken basladm danışmanlk almaya hala düzene girmedi
Her seas 2 saat uğraşıyoruz
Sağmaya çalışıyorum canmm
Senin ki kaç günlük oldu canm

Ayy evet benim de annem yanımda ve iyki varlar
Nasl yaparız yanlZ bende hiç bilmiyorum

Bende bazen öyle diyorum canm sağlıklı olsın da ister mama ile büyüsün
Çnkü emme meselesi canımı sıkıyo iyice bebeğime de yansıyacak korkuyorum

Ben biberona baslamadm canm şırınga ile veriyoruz emzirme danışmanım verme biberon dedi ama versem de vermesem de beni emmiyor
Biizm de hastanede koptu ipler aslnda
İlk kucağıma geldiği zaman ne güzel emmişti KuZumm
Sarılık olmasn diye mama verelim dediler snra meme emmedi
Dün doktora gittik burnunu yıkadı çocuğumun. Eşim benden daha panik. Bir şekilde ikimiz yapcaz . Emzirme konusunda da zamanla olacaktır yavrum. Bende emziriyorum ama memeyi tutana kadar ağlamalar kıyameti koparıyor. Birde gaz problemi çıktı. Çocuk sürekli gazdan sancı çekip ağlıyor. Damlaya başladık bakalım

İyi geçer iyi boşver tek olmak güzel bir şey annem olsun isterdim bir kere ağız tadıyla kahve içemedik annemle annem de gitt geçen hafta hep tekiz biz lohusa iken tek olmak iyi geldi bana
Biz ilk geceden beri tekiz. Kayınvalidem gündüzleri geliyor oğlum zaten gündüz full uyuyor gece gaz sancısı ile uyumuyor. En zoru ilk geceydi ondan sonra alıştık bizde . Birebir olmak daha kolay yoksa her şeye bir yorum geliyor. Gerçi artık sallanıyorum .😂 Bazen duşta ağlıyorum

Biz ilk geceden beri tekiz. Kayınvalidem gündüzleri geliyor oğlum zaten gündüz full uyuyor gece gaz sancısı ile uyumuyor. En zoru ilk geceydi ondan sonra alıştık bizde . Birebir olmak daha kolay yoksa her şeye bir yorum geliyor. Gerçi artık sallanıyorum .😂 Bazen duşta ağlıyorum
Yek olmak daha iyi hergün gece gelip gitmek istediler görümcem burda kalmak istedi yaşım 33 benim bakamayacak olsam doğurmam zaten dedim lohusalıkta duymadıklarımı bile duydum ben 😂

Yek olmak daha iyi hergün gece gelip gitmek istediler görümcem burda kalmak istedi yaşım 33 benim bakamayacak olsam doğurmam zaten dedim lohusalıkta duymadıklarımı bile duydum ben 😂
Aman var ya yemin ederim şu çocuğun 40 ı çıksada gündüz de tek kalsak diye dua ediyorum 😂 en güzelii . Kıskanıyorum çocuğumu ya valla hiç normal olmayabilir bu durum ama . İçim gidiyor biri alınca bile

Aynı benim kız da tembel istiyor ki bol bol ağzına gelsin mama da öyle alıştı çnkü..
Bende birebir danışmanlk alıyorum 2 seans oldu ama eve gelince yapamıyorum
Gece 1.5 saate bir acıkıyorr e öyle kalknca da bende ne uyku kalıyor ne bişey
Benimkide 1,5 saatte uyanıyor ya doyöuyor herhalde diyorum emiyor ama az sütüm ondan sanırım

İyi geçer iyi boşver tek olmak güzel bir şey annem olsun isterdim bir kere ağız tadıyla kahve içemedik annemle annem de gitt geçen hafta hep tekiz biz lohusa iken tek olmak iyi geldi bana
Bende tekim canım iki gün annem geldi yemek getirdi gitti iki gün kv kaldı bir hafta işte sonra tek kaldım daha iyi ya bence ne istersen onu yapıyorsun biri olunca ben stres oluyorum

Kızlar ben bebeğin mide gazını çıkartmakta çok zorlanıyorum çıkartamıyorum çoğunlukla
Birde banyo sıklığınız nasıl her günümü yıkıyorsun z

Aman var ya yemin ederim şu çocuğun 40 ı çıksada gündüz de tek kalsak diye dua ediyorum 😂 en güzelii . Kıskanıyorum çocuğumu ya valla hiç normal olmayabilir bu durum ama . İçim gidiyor biri alınca bile
Aynısı bende de var yavrulamış kedi gibi kimselere dokundurtmak istemiyorum 😬 bezini ben ve eşimden başkası alsın istemiyorum gazını yine biz çıkaralım istiyorum 😅 emdiği için de bana bağımlı zaten bakımını mecburen ben yapıyorum. Dünya iyisi kayınvalidem var ama yok yani emanet edemiyorum baktım lohusa modunda kırıyorum kadını da eşime dedim gitse daha iyi olcam sanki. Bi de eski hayatımın yasını tutuyorcasıns eşimle başbaşa zamanlarımızı düşünüp çok ağladım. Bebekten ziyade evde annesinin olması yük geldi bana

Bende tekim canım iki gün annem geldi yemek getirdi gitti iki gün kv kaldı bir hafta işte sonra tek kaldım daha iyi ya bence ne istersen onu yapıyorsun biri olunca ben stres oluyorum
Sizmi istemediniz yoksa annelermi kalmadılar yalnız bakmak daha iyi ama işte ilk zamanlar acemilik yanlış birsey yaparm hissi vardı bende

X