2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Canım ben bacak ağrısından yürüyemez olmuştum, doppler çekildi ve venöz yetmezlik tanısı kondu bebeğe kan akışını sağlamak için oksapar iğne başlandı sakın ihmal etme
Merhaba arkadaşlar 2.gebeliğimi düşünüyorum fakat venöz yetmezlik teşhisi konuldu ilk bebeğimde yoktu doktorum pıhtılaşma için falan genetik testleri yaptı sorun yok dedi hamile kalınca 3 ve 7.ayda tekrar doppler çekeceğiz dedi fakat ben çok korkuyorum ne olur venöz yetmezlikle hamilelik sürecini yaşayan biri ayrıntımı yazabilir mi? Sorunsuz bir hamilelik geçirebilir miyiz biz de yani illa pıhtı mı atar bebek mi düşer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim arkamda bir tane daha çocuğum var bana bir şey olursa o ne yapar diye kafamda kurmaktan çok yoruldum süreci yaşayanlar ne olur destek olursa sevinirim

Ayy hadi sağlıcakla gelsin canım. 5 dk da 1 e düşünceye kadar evde rahatlıkla bekleyebilirsin demişti doktorum Sen Naptın gittin mi hastaneye?

39+1 den selamlar, bebeğim tüm gebeliğim boyunca sırtı sağa yaslıydı. Bugün karnımın ortasına sırtını dayamış sanki karnım taş gibi. Pozisyon alıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Herşeyi doğuma yorar oldum artık sağlıkla gelsin.

Ayy hadi sağlıcakla gelsin canım. 5 dk da 1 e düşünceye kadar evde rahatlıkla bekleyebilirsin demişti doktorum Sen Naptın gittin mi hastaneye?
Naptın canım nasılsın şuann
Hastaneye gittim kızlar 1 cm açılma var dedi, nstde de sancılar çıktı. Eve git biraz rahatla daha vaktin var yarın tekrar gel dediler şimdi eve geldim

Günlerdir yazıyorum belim kasığım ağrıyor sancı yok diye. Akşam 22de hafif sancılar başladı

Kızlar valla foruma giremedim hiç bebişim cuma günü sezeryan ile doğdu çok iyiyiz çok şükür stresten sunisiz normal dogurucakmistim az kalsın sabah 6 da hastaneye gittik sancım çıktı attım burayada 1 parmak açılma var dediler ama bebek Cook geride dediler hatta açılma muayenesinde
Baya canım yandı meğer ellerini baya ileriye sokmak zorunda kaldıkları içinmiş hatta ama düzensizdi 8 gibi suni sanciya baslandi çok az dozla nstde sancılarım 80-90 ingoruyordu ama düzensizdi 12 gibi düzene girdi ama 40-45 felandi sonra doktorum geldi tamam doğum şuan başladı ama şuan yolun en en başındayız hala bebek aynı yerde çok geride dedi 4 saatte en azından biraz olsun ilerleme bekliyoruz dedi yani biraz riskli olduğunu söyledi suniyi arttıralım diyorsan arttıralım ama daha baya uzun bı yolumuz var haberin olsun dedi. Ve beni o an tek zorlayan şey şu yemek oldu çünkü heran sezeryana dönme ihtimalimiz olduğu için hiç bişey yiyip icemiyordum ve özellikle çok susamistim hatta arada içtim yani sonra eşimle oturduk konuştuk dedik akşama kadar çekip de yorgun dusupde sonra birde üstüne ameliyat cekmektense şimdi gireyim ameliyata dedim ve girdim 1 dede oğluşum dünyaya geldi o an iyiki beklememisim bu bebise ne kadar erken kavussam kardır diye düşündüm ahaha yada kendimi öyle ikna ettim bilmiyorum sezeryaninda öyle korkulcak hiç biseyinyokmus tamam illaki zor anlar var ama gerçekten geçirdiğiniz operasyona bakarak bence hiç bişey değil başka detay varsa aklınıza gelen sorabilirsiniz

Doğum yapan anneler size bir sorum olacak benim sütüm doğumdan sonra geldi ama sanırım az bebiş direkt emdi göğüs ucum yok ama slikonla biras emzirinxe biraz çıkıyordu sonra slikonsuz almaya başladı neyse bu başka bir konu. Emmesinde filan bı problem olmadığı için Max iki saatte bir olacak şekilde ne zaman aglarsa aranirsa emziriyordum ama sonra hemşire 30 CC mama vermemiz gerektiğini söyledi doymuyormus her emzirmeden sonra 30 CC enjektörle mama veriyoruz iki saatte bir emziriyorum ama artık emmek istemiyor çocuk yani iki saati doldurduğunda biz zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyoruz ama hiç bir açlık belirtisi yok aranma emme memeyi zorla tutturuyoruz sadece tutuyor ağzında 30 CC mi fazla iki saat mi az olabilir arkadaşlar?

Bol bol uyku depola dinlen canım

Gözünaydın canım

Sağolun Allah razı olsun. Bizim 6. Günden beri böyle. Bir de lohusa depresyonunla birleşti bugün 17. Gün inanın kimseye halimi anlatamıyorum herkes bişey yok normal diyor ama içgüdüsel midir duramıyorum bir türlü. Ben de bir haftadır yumurta süt ürünü domates ceviz vb yemiyorum bu sefer protein kalsiyum eksikliği olacak diye kafaya taktım. Bir yandan ya alerjik değilse doktor alerji doktoru diye hemen alerjik sıfatı yapıştırdıysa diye de düşünüyorum. Of of arkadaşım inşallah ben de tünelin ucundaki ışığı görürüm

Doktor diyetten sonra düzelme olmazsa kalprotektin testi yaparız dedi. Siz de öyle mi anlamıştınız süte alerjisi olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…