2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ayy ben de öyle yapayim öncesinde yaptiğin içtiğin şerbet hoşaf falan oldu mu peki canım onca şeye rağmen maşallah vallahi süt gelmiş olmasi muuhtesem spinal anestezi mi genel anestezi mi oldun bide
Genel oldum canım benim çünkü biraz tansiyonum düştü genel oldum uyanırken sıkıntı oldu biraz ama onun dışında iyiydi canım kayısı hoşafı canımm bol bol gaz çıkartmak için kimyonlu yoğurt yedim sıcak çorba içtim

Dostlar spinal anestezi sonrası omuz ve boyunda ağrı kitlenme yaşayan oldu mu? Gaz çıkarma sorunum yoktu doğum sonrası ama bugün yapmadım şiddetli omuz boyun ağrım var haz geziyor sanırım.

Dostlar spinal anestezi sonrası omuz ve boyunda ağrı kitlenme yaşayan oldu mu? Gaz çıkarma sorunum yoktu doğum sonrası ama bugün yapmadım şiddetli omuz boyun ağrım var haz geziyor sanırım
Ben değil ama bir arkadaşım da böyle hatta dikiş ağrısından çok kolum ağrıyor diyor şu anda, Allah yardımcın olsun Rabbim şifalar versin

Dostlar spinal anestezi sonrası omuz ve boyunda ağrı kitlenme yaşayan oldu mu? Gaz çıkarma sorunum yoktu doğum sonrası ama bugün yapmadım şiddetli omuz boyun ağrım var haz geziyor sanırım.
Benim başım boynum omzum felaketti. Işık hassasiyeti oluştu. Bir de sağ kulağım az duyuyordu. Sıcak biraz iyi geliyor. Havluyu ısıtıp koymuştum

Bizim de kontrol vardı bugün kızlar. Dr her şey yolunda dedi. Nst de sancı çıkmadı. Eliyle yine uyardı vajinal olarka bu kez baya zorladı ama.

Geleceği yok biraz rahatsız edelim dedi.
Kanala girmiş aslında ama bekliyor. Korkup kasıyor olabilirsin farketmeden dedi.
Korktuğum doğru

Salı tekrar görüp alttan kontrol edecek.
Sonrasında eğer yine gelmezse 40 ı geçirmem suni ile deneriz sende dedi. Kanalın vs uygun dedi.

Ben Salı 40+0 oluyorum canım. Pzt kontrolüm var bakalım bana kaç gün müsaade tanıyacak. Aynı durumdayım günlük hareket yapıyorum geziyorum zindeyim, bebiş kanala inmiyor

Bende oldu bol bol yurume ye calıstım yurudukce omuzdaki boyundaki kitlenme gaz şeklinde çıktı yurumeyınce tekrardan omuzunda boynumda kitlenme oluyordu uc gunde gectı bide bu baskıyla sol kulagım duymaz oldu ama şükür geçti duyuyorum artık

Benim oldu boynum kitlenmişti resmen 3 gün çektim sıcak duş iyi geliyor

Bende beni emmiyor diye cok mutsuzum ağlayp duruyorum
Ve alışamadm hala bebekli sürece
Ahh kıyamam bebeğim üzme kendini dene sürekli destek almakta faydası olabilir ama üzülme bebeğine bak onu büyütmrk önemli olan ister emsin ister mama hiç farketmez inana mama ile büyüyende gayet sağlıklı oluyor sen bebeğine kendine iyi bak

Kızlar de merak ettiğim şey şu lohusa terler diyorlar ya ben terlemiyorum hiç ya hatta terliyim diye kalın giyiniyorum bebekten kat kat kalın giyiniyorum normal mi bu
Ayy ben yanıyorum hala incr askılı üstüne gömlekle dolanıuorum spor ayakkabı evde bile terliyorum

Bende beni emmiyor diye cok mutsuzum ağlayp duruyorum
Ve alışamadm hala bebekli sürece
Canım seninle aynı durumdayım. Sürekli ağlamaktan olan sütüm de gidecek artık. Hastanede sütüm yetmedi ya da gelmedi mama verdiler enjektörle. Ama eve gelince biz yapamadık boğazına vs kaçtı. Biberon verdik mecbur. 3.gün oğlum göğsümü almamaya başladı. Memeye gelince delirmiş gibi ağlıyor ağzında meme varken kapatıp emmeye çalışmıyor bile. O kadar kötü haldeyim ki hastanede hemşire emzirme yaptırdı bana ama deli gibi ağliyorum tabi ben. Pazartesi tekrar kontrol var böyle görürsem seni destek Alman için yönlendiricem dedi. Psikolojik olarak hiç iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…