Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah canım ya. İnan bir memeyi bir saat emiypr bazen daha fazla. Çıkarınca ağlıyor kıyamıyorum daha 3 günlük. Yeterki süt gelsinBence çekme emdikçe o süt inecek
Evet verdim pztsi 2 de burda olun dediler hayırlısı buymuş ben süt gelme olayııını kafama takiyorum ağri sizi dan ziyade bebek beslenebilcek mi nasıl olcak tek düşüncem bu inan vet kilo alimi 3500 dedi artarak devam ediyor napalım hayırlısı buymuş bakalm aşacağiz inşaşşah bu süt gelme olayını falan da sen nasılsın ne durumdasın canımAşkım üzme kendini kaç gündür ha geldi ha gelecek neler çekiyoruz, önemli olan ikinizin sağlığı, kapıya yanaşmadığı için kilo almaya da devam ediyor bak ikinci görüş doktor bile kendinizi riske atmayın diyor. İçini ferah tut. Karar verdin mi peki
Bende de aynı korkular var, burda arkadaşların yorumlarını okudukça da daha çok korkuyorum, bebeğin boş emdiğini söylüyorlar süt gelsin diye bir sürü çaba gösteriyorlar içime sıkıntı basıyor çünkü çok tecrübesizim ben de hiç bişey bilmiyorum. Ama vajinal doğum yapınca da şakır şukur gelmiyor onun da bi memeye inme süresi var anladığım kadarıyla. Süt ve bebek bakım konusunda ‘vajinal-sezeryan’ meselesi olmadan da zaten korkuyorum. Şuan sen bebeğini kucağına sağlıkla riske atmadan nasıl alırsın bunu düşünüp buna odaklan lütfen. Bebeği kucağımıza aldığımızda bakım konusuna geliriz inan herşeyi düşünmekten gece uyku uyuyamıyorum. Benim hala ara ara sancım oluyor belim ağrıyor ama hiç ilerlemiyor bunaldım gerçektenEvet verdim pztsi 2 de burda olun dediler hayırlısı buymuş ben süt gelme olayııını kafama takiyorum ağri sizi dan ziyade bebek beslenebilcek mi nasıl olcak tek düşüncem bu inan vet kilo alimi 3500 dedi artarak devam ediyor napalım hayırlısı buymuş bakalm aşacağiz inşaşşah bu süt gelme olayını falan da sen nasılsın ne durumdasın canım
Bana normal geldi rengi vs tek kere yapıyor diyorsun bizimki de bir gün tek kere yaptı bezini hemen almamıştım kıvamı tam olarak bilmiyorum ama buna yakın yapmıştıKızlar moralim çok bozuk bir şey söyleyin. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı
Sütün ile göğsünün ucunu ve etrafını ıslat iyice öyle emzir canım. Kuru olunca da yakalayamıyorlar. Ben iyice ıslatıyorum kahverengi kısmı tamamen hemen tutuyorNe kadarlık bebeğin canm benimkide aynı sayılır sanki memeye düşman çok nadir sakin anını yakalayıp bir iki veriyorum diğer zamanlar kendini geri itiyor resmen
Canım aranızdaki bağı sadece onunla düşünme. O bu dünyada şuan yalnızca seni tanıyor seni biliyor. Senin kokun, senin kalp atışın, senin sesin hepsini tanıyor o seninle bağını çoktan kurdu hiç merak etme. O psikolojik yorgunluk çoğumuzda vardır eminim. Şuan annem benimle o gidince ne yapacağım bilmiyorum. Sanki beceremeyecekmişim gibi geliyor. Gece krize girdiğinde kendimi çok çaresiz hissediyorum. Tek tesellim birgün bunlarda geçecekKızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Ben ruhen bedenen yorgun bitkinim
Alışamadm hala
ve malesef ki kızım beni emmiyor, sanırım o yüzden aramzda bağ oluşturamadk
Senin beslenmen nasıl canım ishal yapıcı şeyler yiyor musun. Yenidoğanların dışkıları biraz sıvı formda oluyor diye biliyorum. Birde ishal diyebilmek için günde bu şekilde 8 bez çıkması gerekiyormuş o kadar yapıyor muKızlar moralim çok bozuk bir şey söyleyin. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı
Ben uykuya geçişte kısa süreli veriyorum canım emziği doktor memede uyumaya alışmasın dediSaat 5te emzirmek için uyandırdım. Mama verdim, göğsümü de emzirdim ssst 8 oldu hala meme emiyor inanılır gibi değil. Çektiğim an ağlıyor asla, mememde süt yok boş çekiyor. Emzik versem mi sizce kızlar?
Evet tam olarak öyle 5 kasımda doğdu bugün 11 günlük, seninki ne kadarlıkNe kadarlık bebeğin canm benimkide aynı sayılır sanki memeye düşman çok nadir sakin anını yakalayıp bir iki veriyorum diğer zamanlar kendini geri itiyor resmen
Yani doktorlae ne diyor kanalda diyolar mi gerçi 42 ye kdr bekleyeni de gördm erkek bebeklerde ama bana 2 doktor birden vajinal zor dediği için vazgeçtim seçiş olmadi bnm için sağlıklı doğsunlar da hiç önmli değil sna ne dediler normal için uygunmuymuş bedeninBende de aynı korkular var, burda arkadaşların yorumlarını okudukça da daha çok korkuyorum, bebeğin boş emdiğini söylüyorlar süt gelsin diye bir sürü çaba gösteriyorlar içime sıkıntı basıyor çünkü çok tecrübesizim ben de hiç bişey bilmiyorum. Ama vajinal doğum yapınca da şakır şukur gelmiyor onun da bi memeye inme süresi var anladığım kadarıyla. Süt ve bebek bakım konusunda ‘vajinal-sezeryan’ meselesi olmadan da zaten korkuyorum. Şuan sen bebeğini kucağına sağlıkla riske atmadan nasıl alırsın bunu düşünüp buna odaklan lütfen. Bebeği kucağımıza aldığımızda bakım konusuna geliriz inan herşeyi düşünmekten gece uyku uyuyamıyorum. Benim hala ara ara sancım oluyor belim ağrıyor ama hiç ilerlemiyor bunaldım gerçekten
İnşallah normaldir panik atak anksiyete oluyorum hiç sakin kalmayı beceremiyorum hemen dünyam başıma yıkılıyor ileride ateşli hastalık vs olsa ne yapacağım Allah bilirBana normal geldi rengi vs tek kere yapıyor diyorsun bizimki de bir gün tek kere yaptı bezini hemen almamıştım kıvamı tam olarak bilmiyorum ama buna yakın yapmıştı
1 aylık benmki 35. Haftada doğmuştu ara ara emiyor ama çok keyfini denk getirmek gerek uğraş sabırlı ol diyorlar uğraşıyorumdaEvet tam olarak öyle 5 kasımda doğdu bugün 11 günlük, seninki ne kadarlık
Yapıyorum sıkıyorum sütü biraz ıslatıyorum hele bugün memeyi soktum ağzına sadece ağzını kapatıp emmesi kalıyor yok emmiyor çocuk ağlamaktanSütün ile göğsünün ucunu ve etrafını ıslat iyice öyle emzir canım. Kuru olunca da yakalayamıyorlar. Ben iyice ıslatıyorum kahverengi kısmı tamamen hemen tutuyor
38+0da çatın uygun ama bebeğin kafası kanala tam girmemiş ve 3650gr olduğu için 39a kadar hareket et yerleri sil dedi. Sancı gelmiyor naparsam yapayım 4 üzeri sezeryan öneriyorum dedi. Çarşamba 39 oluyoruz, eğer gelmemiş olursa perşembeye yatış isteyeceğimYani doktorlae ne diyor kanalda diyolar mi gerçi 42 ye kdr bekleyeni de gördm erkek bebeklerde ama bana 2 doktor birden vajinal zor dediği için vazgeçtim seçiş olmadi bnm için sağlıklı doğsunlar da hiç önmli değil sna ne dediler normal için uygunmuymuş bedenin
Anlıyorum canım birebir yaşadığımız şeyler . Memenin ucunu da ağına değdirmek gerekiyor o da yoruyor insanı. Pes etmemek lazım. Biraz sakinleştirip tekrar tekrar denemek lazımYapıyorum sıkıyorum sütü biraz ıslatıyorum hele bugün memeyi soktum ağzına sadece ağzını kapatıp emmesi kalıyor yok emmiyor çocuk ağlamaktan
Ayy hayırlısı olsun sona kalan bizlerdik dökülüyoruz bizlerde bakar msn38+0da çatın uygun ama bebeğin kafası kanala tam girmemiş ve 3650gr olduğu için 39a kadar hareket et yerleri sil dedi. Sancı gelmiyor naparsam yapayım 4 üzeri sezeryan öneriyorum dedi. Çarşamba 39 oluyoruz, eğer gelmemiş olursa perşembeye yatış isteyeceğim
Ben de artık kavuşmak istiyorum beklemek psikolojik olarak da bedensel olarak da beni mahvettiAyy hayırlısı olsun sona kalan bizlerdik dökülüyoruz bizlerde bakar msn
Sezeryandan geldim canım 2 saat içinde üstümü giydirdiler alt tarafı durdu kanama için bebeği getirdiler göğsüme verdiler gösterdiler emzirmeyi oğlan tuttu sol göğsümü başladı damaklamaya 10 dakika sonra damla damla gelmeye başladı sabaha kadar koynumda tuttum sabah sağ memeyi emzirdim ondan da damla damla geldi öğlen artık aktif olarak emiyordu haaa ben strese maruz kaldığım için sütümde azalma olduEvet verdim pztsi 2 de burda olun dediler hayırlısı buymuş ben süt gelme olayııını kafama takiyorum ağri sizi dan ziyade bebek beslenebilcek mi nasıl olcak tek düşüncem bu inan vet kilo alimi 3500 dedi artarak devam ediyor napalım hayırlısı buymuş bakalm aşacağiz inşaşşah bu süt gelme olayını falan da sen nasılsın ne durumdasın canım
Ayy ben de öyle yapayim öncesinde yaptiğin içtiğin şerbet hoşaf falan oldu mu peki canım onca şeye rağmen maşallah vallahi süt gelmiş olmasi muuhtesem spinal anestezi mi genel anestezi mi oldun bideSezeryandan geldim canım 2 saat içinde üstümü giydirdiler alt tarafı durdu kanama için bebeği getirdiler göğsüme verdiler gösterdiler emzirmeyi oğlan tuttu sol göğsümü başladı damaklamaya 10 dakika sonra damla damla gelmeye başladı sabaha kadar koynumda tuttum sabah sağ memeyi emzirdim ondan da damla damla geldi öğlen artık aktif olarak emiyordu haaa ben strese maruz kaldığım için sütümde azalma oldu