2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim kaçıncı günden sonra kullanmaya başladınız bana 16. Günlük bebeğim erken gibi geldi

Bir de kime göstersem çok sulu diyor bezi dik tuttuğumda yukardan aşağı akıyor kakası o kıvamda

Kızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Ben ruhen bedenen yorgun bitkinim
Alışamadm hala
ve malesef ki kızım beni emmiyor, sanırım o yüzden aramzda bağ oluşturamadk
Canım olur mu hiç 9 aydır aynı bedendesiniz Bebeğin de dış dünyaya alışmaya çalışıyor şuan sessizlik bile onun için farklı geliyor, beslenme şekli herşeyi değişti.
Başka arkadaşa yazmıştım ten tene yapın bol bol. Ben bir kaç haftalık olduğunda birlikte duşa girmiştim suyun içinde sarılmıştım göğsümde yatırmıştım. Tabii dikkat etmek gerekli balık gibi kaygan oluyorlar suda
Zaman geçtikçe o boncuk gözlerini açıp hep seni gördükçe sen de anlayacaksın.
Gerçek lohusalık bu işte bu duygular, git geller, acabalar… Merak etme bebeğin için en doğru olanı doğal akışında yapacaksın Sana verebileceğim tavsiye kendini yıpratma geçecek

Ayy aynı sorun bende canm gerci biz sırınga ile besliyoruz bibereno geçmedik
Ama emmiyor beni emzirme danışmaanına gittim orda iyi kötü emdi eve geldik yine aynı
Bende öyle kaç tane emzirme danışmanı ile görüştüm orda da inanılmaz mücadele ettik yani böyle bişeyi hiç tahmin etmiyordum şırınga ile devam edemedim bi hafta sonra çünkü kilo kaybı çok oldu ve kilo aldıramadık şırınga ile sen sağıyor musun peki sütünü kaç günlük seninki

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim kaçıncı günden sonra kullanmaya başladınız bana 16. Günlük bebeğim erken gibi geldi
Ben ilk hafta başlamıştım. Bu gaz damlası gibi bişey değil probiyotik içtiğin kefirde yediğin yoğurtta olanla aynı farklı bişey değil

Kızlar de merak ettiğim şey şu lohusa terler diyorlar ya ben terlemiyorum hiç ya hatta terliyim diye kalın giyiniyorum bebekten kat kat kalın giyiniyorum normal mi bu

Benim menüm de bu şekilde ve dediğin gibi mama ne zahmetli bir şey bir de tam uyansa benimm oğlan emzir emzir yatır yani o derece bugün gece 3’te yarı uyanık iki memeyi de emdi uyudu o kadar rahat ettik ki eşimde bende 5’e kadar sanki 4 sat uyumuş gibiyiz dinlenmişiz

Bizim de öyle 1 saat boyunca 2 memeyi de emince biraz sakinleşiyor doymuyor mu yoksa doyduğunu mu anlamıyor bilmiyorum ama hiç huzurla ayrılmadı benden

Kizlar ben bida başka dr kontrolüne geldimm özel hastane bunlarda gelecek olan bebek bi kapiya yanaşir dedi kapiya yanaşma yok dedi açilma yok dedi başi büyük dedi çok zor normal doğum dedi çok üzüldüm pztsi sali sezeryan ile alalim teklifinde blunuyı

Çocuksuzken 4 saat aralıksız uyku ölüm gibi gelirdi çocukluya 4 saat aralıksız uyku dünya nimeti ahaha evet uyandırmak zor biraz ama soy ıslak havlu sür gıdıkla topuğa tıkla en kötü şırıngayla ver sarılık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…