2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben bu anne göğsüne benzeyen biberonla veriyorum meme reddi yapmadı açıkçası .ilk başta bende enjektör kullandım çok zordu. Aynı emzirme sonrası 30 ml yapmıyorum genelde bitirme durumuna yada memeyi emme süresine göre ayarlıyorum ölçüyü .. hiç tutma kendini vala ağlayacaksan ağla . Çok iyi geliyor

Kızlar sütüm daha inmedi emzirme ve mamayla besleniyoruz şuan ama göğüs uçlarım inanılmaz acıyor yara oldu emzirmekten korkuyorum ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan anneler yardımcı olun

Kızlar ben yarın sabahtan hastaneye yatıyorum 39+0 da suni sancıyla başlatacağız doğumu çok kötü olursam yada açılma olmazsa doğum ilerlemezse sezeryana döneceğim dualarınıza ihtiyacım var
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Neden 39 da sancı ile başlatıyor bebek mi kilolu ya da başka bir sebebi mi varmış doktorun

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Neden 39 da sancı ile başlatıyor bebek mi kilolu ya da başka bir sebebi mi varmış doktorun
Canim son bir haftadır çok stres olmaya başladım hormonlardan mi bilmiyorum hareketlerine takılmıştık en son azaldı gibi gelmişti aslında bi problem görünmüyor şuan ama kafası bir hafta ileriden gidiyor kilosu şuan 3650 filan ölçüyor çatımında çok rahat doğum yapmaya müsait olmadığını söyledi strese de girmişsin bir hafta daha nasıl bekleyeceksin strese sokmaya gerek yok dedi bende artık Allah ne verdiyse olsun dedim ne diyeyim

Anladım canım gerekçeleri varmış doktorun inşallah rahat bir doğum süreci olur

Anladım canım gerekçeleri varmış doktorun inşallah rahat bir doğum süreci olur
İnşallah canım bilmiyorum gerçekten gerekli mi hala şüphelerim var ama doktor ısrarla başlatma taraftarı bende riske atmak istemedim muhtemelen zor bir süreç bekliyor beni suniyle ama biraz saldım diyebilirim Allah yardımcım olsun diye dua ediyorum sadece doktorada guvenemezsem kime guvenecegim kk

Bende 5 kasımda doğum yaptım, benimde öyle süt konusu ilk günden beri mama veriyoruz istiyorum ki kucağımda besleyenileyim ama süz az olduğundan çocuk deliriyor süt kaşığı ile ilerleyemedik madela biberonda yoruyor diye direk normal akışlı Avent biberona geçtik

Doktora bu saatten sonra güveneceksin canım. Benim de ilki böyle başlatılmıştı ikinci gün bebek suyu kendi patlattı ve başladı. Suni sancı her zaman zor olmuyor biraz süreci uzun sadece. İkiniz için de en hayırlısı güzeli olsun

Kızlar ben yarın sabahtan hastaneye yatıyorum 39+0 da suni sancıyla başlatacağız doğumu çok kötü olursam yada açılma olmazsa doğum ilerlemezse sezeryana döneceğim dualarınıza ihtiyacım var
bebeğim gördüm şimdi yazdıklarını. Peki çocuğun kafası doğum kanalında mı, yani suni verecekse kanalda olmalı değilmi. Bütün dualarım seninle. 39a kadar beklersem ben de aynı şeyi isteyeceğim. Bizi de bilgilendir yarın

Ay
İnşallah canım çok fazla gözümü korkuttular suni sancı konusunda bilmiyorum yaşayıp göreceğiz artık

Yok canım yani kanala girmismi dedim hayır dedi suni verecekse KanalDa olması gerektiğini bilmiyordum doktorda hiç bisye söylemedi

Aşkım ben de bilmiyorum dur telaş yapma, sancılarla kayarak da kanala girecek olabilir. Ben de suni isteyeceğim illa kanalda olmalı mı diye sana sormak istedim sadece
Bana da doktor kanalda değil dedi şimdi bida çati muaynesi yapti bebek 3300 dedi sen dedi çok dağalirsin normal doğumda sezeryan oç dedi pztsi gün verdi bn sezeryan istemiyorum kizlar ya

Bana da doktor kanalda değil dedi şimdi bida çati muaynesi yapti bebek 3300 dedi sen dedi çok dağalirsin normal doğumda sezeryan oç dedi pztsi gün verdi bn sezeryan istemiyorum kizlar ya
Bana 38+0da 3650 gr ile 39a kadar müsade verdi. Belki kendi sancıların gelir hareket et dedi. Sen se yerleri falan sil, ahududu yaprağı çayı, hurma bütün düğmelere bas canım. Senin pazartesi kaç oluyor ve suni sancı meden teklif etmedi çatınla mı ilgili acaba

Aşkım ben de bilmiyorum dur telaş yapma, sancılarla kayarak da kanala girecek olabilir. Ben de suni isteyeceğim illa kanalda olmalı mı diye sana sormak istedim sadece
Araştırdım şimdide miyadi dolup hala kanala inmeyen bebebkler içinde suni sancı kullanılıyor yazıyor vallahi bilemedim oluyor demekki ay açılmasız sancısız kanala inmeden zoraki dogurtmayi deneyeceğiz çocuğu ya inşallah uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…