2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Aniden suyumuz geldiğinde duş almaya vaktimiz olur mu sizce? Daha doğrusu su ile beraber aniden sancı mı giriyor
Canm benim suyum çok geldi asla vakit yoktu 1.20 de geldi 2.45 de doğdu ama bildiğin idrar kaçırıyorum gibiydi ve çok fazla akıyordu ki zaten baskıdan idrarda kaçıyormuş ama bazılarında su daha az akıyormuş ve geç olabiliyor doğum

Bende her an doğum olabilir diye sürekli duş alıyorum abdest alıyorum . Sanki biranda herşey olacak ve hiç vaktim olmayacak gibi sürekli hazırlıklıyım . Diken üstündeyim

Aniden suyumuz geldiğinde duş almaya vaktimiz olur mu sizce? Daha doğrusu su ile beraber aniden sancı mı giriyor
Benim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım da

Kizlar acil bisey soyleyin içim çok kötü suan korkuyorum sat a göre 36+4 haftaligim ama ovulasyon a gire hamile kalma günüme göre de 37+3 haftalığım doğum olursa bebeği kuveze alırlar mı

Bende her an doğum olabilir diye sürekli duş alıyorum abdest alıyorum . Sanki biranda herşey olacak ve hiç vaktim olmayacak gibi sürekli hazırlıklıyım . Diken üstündeyim
Al benden de o kadar bir yandan diyorum evi temiz tutayim belki doğar evim böyle kalmasın bir yandan diyorum sepette çamaşır birakmiyayaim daha fazla birikmesin bir yandan hergun duş alıyorum ve hamileyken agdadan korkuyorum diye sürekli hijyen temizligi yapiyorum bir yandan disari işlerimi hallediyorum ne lazımsa alayım şimdiden bebek dogarsa bu soğuklarda çıkamam diye kocam yardım ediyor ama benim gibi güzel yapamıyor alışverişi kendim alinca içim rahat evdeki cocuklarimin alisverisini yaptım botuydu montuydu ne lazımsa aldım simdiden ev için kocam alıyor zaten

Kızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü

Benim sezeryan olacak, bebeğim çok hareketli kasılmam çok aniden suyumun gelmesinden korkuyorum saçımı yağlayıp gezeyorum, sürekli tüylerimi almaktan derim inceldi

He kıZ aynen benim de 39+2 bgn aramzda 2 gün var:))
Kızlarmz nazlı anacm yandk yandk

Kızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Değişiyordur bu bence ama bnm kilo alimi eskiye göre düşüşte şuan mesela 36 dan sonra oldu bu durum bende beslenmem yine aynı olmasına ragmen

Benim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım da
Ay bende sezeryan olacağım, bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım var. Aniden suyum gelir rezil olmayayım diye sürekli tüylerimi alıyorum derim inceldi saçım başım düzgün olsun az makyaj yapıp gider miyim acaba diyordum bende

Kızz ırmak ama bebeğin kanala girdiğini anlıyormuş insanlar benim hala girmedi mesele çünkü midem de sanki kızım
Yanii birden doğacak gibi hissetmiyorum:)
Sende kanala girse anlarsn bnce
Biranda hem kanala girip hem de doğar mııı onı bilmiyorum

Ayyu bende ya saçlarımı sık yıkamaya başladım ne olur ne olmaz diye kız saç diplerim kurudu artık

Valla su gelince aklıma makyaj gelmez kızz ama tabi sezeryan olsa hazırlanıp gider insan sonucta planlı:))

Valla su gelince aklıma makyaj gelmez kızz ama tabi sezeryan olsa hazırlanıp gider insan sonucta planlı:))
Eğer planlı olduğu için önden hazırlanırım ama aniden suyu görürsem bilmiyorum soğuk kanlılığım devam eder sanırım çünkü su gelse bile 1 saat gibi bir zamanımız var hastane için. Hastanem eve 10 dk. Sancıdan perişan olmazsam arabada bile yapabilirim

Afferin kızz sana valla soğuk kanlı olabilirsn yani maşallah:)
Ah ah nurcum bi gelsinler de vala makyajı da gectim artk
Bende ipek kirpik yaptrdm 10 gün oldu sandm ki ay sonu gelir ama gelmedi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…