- 11 Mart 2024
- 1.280
- 1.155
- 29
Canm benim suyum çok geldi asla vakit yoktu 1.20 de geldi 2.45 de doğdu ama bildiğin idrar kaçırıyorum gibiydi ve çok fazla akıyordu ki zaten baskıdan idrarda kaçıyormuş ama bazılarında su daha az akıyormuş ve geç olabiliyor doğumAniden suyumuz geldiğinde duş almaya vaktimiz olur mu sizce? Daha doğrusu su ile beraber aniden sancı mı giriyor
Benim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım daAniden suyumuz geldiğinde duş almaya vaktimiz olur mu sizce? Daha doğrusu su ile beraber aniden sancı mı giriyor
Kaçıncı haftada oldu doğumBenim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım da
Al benden de o kadar bir yandan diyorum evi temiz tutayim belki doğar evim böyle kalmasın bir yandan diyorum sepette çamaşır birakmiyayaim daha fazla birikmesin bir yandan hergun duş alıyorum ve hamileyken agdadan korkuyorum diye sürekli hijyen temizligi yapiyorum bir yandan disari işlerimi hallediyorum ne lazımsa alayım şimdiden bebek dogarsa bu soğuklarda çıkamam diye kocam yardım ediyor ama benim gibi güzel yapamıyor alışverişi kendim alinca içim rahat evdeki cocuklarimin alisverisini yaptım botuydu montuydu ne lazımsa aldım simdiden ev için kocam alıyor zatenBende her an doğum olabilir diye sürekli duş alıyorum abdest alıyorum . Sanki biranda herşey olacak ve hiç vaktim olmayacak gibi sürekli hazırlıklıyım . Diken üstündeyim
Amin canım benimHadi gözün aydın. inşallah sağlıkla dünyaya gelir.İnşallah bana da bir gün verir yoksa her gün o gün gibi yaşıyorum
36+6da olmuştu o zaman 36da nişan geldi 1 parmsk açıklık vardı 6 gün sonra suyum geldi öyle doğum yaptımKaçıncı haftada oldu doğum
Benim sezeryan olacak, bebeğim çok hareketli kasılmam çok aniden suyumun gelmesinden korkuyorum saçımı yağlayıp gezeyorum, sürekli tüylerimi almaktan derim inceldiCanm benim suyum çok geldi asla vakit yoktu 1.20 de geldi 2.45 de doğdu ama bildiğin idrar kaçırıyorum gibiydi ve çok fazla akıyordu ki zaten baskıdan idrarda kaçıyormuş ama bazılarında su daha az akıyormuş ve geç olabiliyor doğum
He kıZ aynen benim de 39+2 bgn aramzda 2 gün var:))Bizim de ilişkimizin başlama tarihi 28 Mart diye 28 bizim için önemli 28 Ekimde doğacak deyip duruyordu doğmayınca artık tarih de vermiyorsağlıkla gelsinler inşallah 39+4ten selamlar canım. Senin de kızdı kızlarımızın gelmeye niyeti yok bence
Değişiyordur bu bence ama bnm kilo alimi eskiye göre düşüşte şuan mesela 36 dan sonra oldu bu durum bende beslenmem yine aynı olmasına ragmenKızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Ay bende sezeryan olacağım, bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım var. Aniden suyum gelir rezil olmayayım diye sürekli tüylerimi alıyorum derim inceldiBenim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım da
Kızz ırmak ama bebeğin kanala girdiğini anlıyormuş insanlar benim hala girmedi mesele çünkü midem de sanki kızımBende her an doğum olabilir diye sürekli duş alıyorum abdest alıyorum . Sanki biranda herşey olacak ve hiç vaktim olmayacak gibi sürekli hazırlıklıyım . Diken üstündeyim
Ayyu bende ya saçlarımı sık yıkamaya başladım ne olur ne olmaz diye kız saç diplerim kurudu artıkBende her an doğum olabilir diye sürekli duş alıyorum abdest alıyorum . Sanki biranda herşey olacak ve hiç vaktim olmayacak gibi sürekli hazırlıklıyım . Diken üstündeyim
Valla su gelince aklıma makyaj gelmez kızzAy bende sezeryan olacağım, bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım var. Aniden suyum gelir rezil olmayayım diye sürekli tüylerimi alıyorum derim inceldisaçım başım düzgün olsun az makyaj yapıp gider miyim acaba diyordum bende
Valla canım bana sorarsan tansiyonun her türlüsü riskli bence bi doktoruna danışBenim baş ağrım yok çok şükür canım, gebeliğin sonlarında tansiyonun biraz yükselmesi normal mi acaba baş ağrısı falan yoksa
Eğer planlı olduğu için önden hazırlanırım ama aniden suyu görürsem bilmiyorum soğuk kanlılığım devam eder sanırım çünkü su gelse bile 1 saat gibi bir zamanımız var hastane için. Hastanem eve 10 dk. Sancıdan perişan olmazsam arabada bile yapabilirimValla su gelince aklıma makyaj gelmez kızzama tabi sezeryan olsa hazırlanıp gider insan sonucta planlı:))
Afferin kızz sana valla soğuk kanlı olabilirsn yani maşallah:)Eğer planlı olduğu için önden hazırlanırım ama aniden suyu görürsem bilmiyorum soğuk kanlılığım devam eder sanırım çünkü su gelse bile 1 saat gibi bir zamanımız var hastane için. Hastanem eve 10 dk. Sancıdan perişan olmazsam arabada bile yapabilirim