2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ruhsal açıdan değiştiğim bir dönem. Gecen hafta hiç uyuyamazken bu hafta sürekli gözlerim kapanıyor. 36+3 olduk. Bir yandan çok sıkıldım bir yandan diyorum ki bebis daha dursun da içimde gelişsin.
Son haftalar gelişiyor bebek canm yani içinde biraz daha durması iyi

Günaydın canlar . Eşim geçenlerde rüyasında 2 kasımda doğum yaptığımı görmüştü . Dün gece yarısından beri sancın var mı diye soruyor yok anam kafaya koydu doğurtacak bugün beni
Benim eşimde 28 ekim görmüştü ama yalan oldu ah şu eşlerr:))
Sağlıkla gelsinler de artk

Benim eşimde 28 ekim görmüştü ama yalan oldu ah şu eşlerr:))
Sağlıkla gelsinler de artk
Bizim de ilişkimizin başlama tarihi 28 Mart diye 28 bizim için önemli 28 Ekimde doğacak deyip duruyordu doğmayınca artık tarih de vermiyor sağlıkla gelsinler inşallah 39+4ten selamlar canım. Senin de kızdı kızlarımızın gelmeye niyeti yok bence

Hahahha artık biz tahmin yapmıyoruz hiçbiri tutmadı 40. Haftadayım

Bence yoktur canım ben nst da çok hareket ediyorum hatta bı hafta önce konuştum güldüm hiç bişey olmamıştı

Son düzenleme:
benim
36. Hafta 3368 di o zaman ben başımı duvarlara vurayım şimdi 38.haftayım tam şaka maka bende korkuyorum kilosundan

benim
36. Hafta 3368 di o zaman ben başımı duvarlara vurayım şimdi 38.haftayım tam şaka maka bende korkuyorum kilosundan
40 haftayı beklersen eğer garanti sezeryan olursun bence çünkü 4’ü geçer 36’dan sonra iyi kilo alıyorlar bakalım benim de çarşamba günü doktor hızlı kilo alıyor dedi ama ne kadar olacak korkma bir şey olmaz sadece tombik doğar

Bu midemin hali ne olacak böyle 3 şişe rennie bitirdim kaç haftadır bana mısın demiyor 5 gün daha kim işe gidecek ya

Canım 3 gündür bende tansiyonla uğraşıyorum doktorum 12/8 tansiyonda bile enseden giren baş ağrın varsa mutlaka bana bildir ve hasteneye git dedi seninde baş ağrın enseden giriyosa bi baktır bence
Benim baş ağrım yok çok şükür canım, gebeliğin sonlarında tansiyonun biraz yükselmesi normal mi acaba baş ağrısı falan yoksa

Aniden suyumuz geldiğinde duş almaya vaktimiz olur mu sizce? Daha doğrusu su ile beraber aniden sancı mı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…