Benim hastahane 1 gece yatış öyle aman aman gelende olmaz. Aman gelmesin de . Ben o haldeyken . Şahsen ben süsletmicem vazgeçtim . Değmez diyorum kendimce o paraya bebeğe birşey alırım kafasına girdim.Iyiymis baya, Hastane dogum parasi ve bu tarz gereksiz ama zorunlu hissettirilen prosedurlere bir bobregimi birakicam zaten ben hastanedeoyle cok kisi de gelmeyecek ha aslinda ama geleceklerden bazi is arkadaslari sirf ne yapmis acaba diye meraktan gelecekler ondan kastim ben de , bebegin rizkini boyle boyle carcur ediyorum sanki.
Benim sezeryan olunca 2 gece mecbur. Bir de hastaneye gelmeseler eve gelecekler o daha kotu. Bebege babybjorn alicam ama 40 kere dusundum acaba sever mi bosa para mi diye ama bu tarz seylere olan zorunluluk sirf ne derler diye dusunmek kendimde cok gicik oldugum bir huyum.Benim hastahane 1 gece yatış öyle aman aman gelende olmaz. Aman gelmesin de . Ben o haldeyken . Şahsen ben süsletmicem vazgeçtim . Değmez diyorum kendimce o paraya bebeğe birşey alırım kafasına girdim.
3 kg diye gittim en son 3.5 kg doğdu. Son zamanlarda çok fazla oynamalar olabiliyorSelam kızlar bişey sorucam ultrasonda bebek kilosu doğunca ne kadar fark ediyorki sizin nasıl oldu doktorum dediği ile doğunca farklı oldumu
Maşallah canım ne güzel fazla fazla çıkmış bebiş ben şuan 37+5 2900 dedi doktor haftaya cuma sezeryan olucam daha artarmı bilenedim .bugün ablamda bana hadi 2500 doğurcan dedi nasıl moralim bozuk ilka düşükmü olcak yani belki artar dimi3 kg diye gittim en son 3.5 kg doğdu. Son zamanlarda çok fazla oynamalar olabiliyor
Hiç canını sıkma zaten bebiş kilosunu aldı gelişimini tamamladı neyse hayırlısı o olsun. Siz ikiniz iyi olun gerisi bir şekilde olur. Biliyorsun benim de plasenta erken yaşlanma sürecine girdi. Kilo alıyor bebeğim ama majör boyutlarda değil. Sabit 2 hafta geri karın çevremiz var her kontrolde ne azalıyor ne çoğalıyor. Ben de bugün dahiliyeye gittim kan vermeye doğum için istedi doktorum. Dahiliye doktoru kolesterol falan istemiş. Benim kolesterol trigliserit uçmuş. Çocuğu besliycem diye günde 3 yumurta yemekten litre litre süt içmekten erol taş gibi et kemirmekten kanımı yağa çevirmişim ajsjjs. Ama 3 kilo olduysa öpüp başıma koycam. Yarın benim de kontrol var bakalım suyu falan nasıl bizimkininKızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım .
Çıkarken öyle olmadı pek ahahahaMaşallah canım ne güzel fazla fazla çıkmış bebiş ben şuan 37+5 2900 dedi doktor haftaya cuma sezeryan olucam daha artarmı bilenedim .bugün ablamda bana hadi 2500 doğurcan dedi nasıl moralim bozuk ilka düşükmü olcak yani belki artar dimi
Doktora danışmakta fayda var. Benim aklıma kas agrısı geldi malum karınlar iyice büyüdü agırlık merkezimiz değişti bel agrısı asagı yukarıya vurur cok fena belki oyle birseydirKesintisiz canim sürekli olarak ağrı var
2800 benim şükür az değil kilosu aslında. Asıl gerçekçi olmam gerekirse canımı sıkan normal doğuma o kadar endeksliydim ki çarşamba gel bakalım olmazsa günü kararlaştıralım dedi birazcık şok oldumHiç canını sıkma zaten bebiş kilosunu aldı gelişimini tamamladı neyse hayırlısı o olsun. Siz ikiniz iyi olun gerisi bir şekilde olur. Biliyorsun benim de plasenta erken yaşlanma sürecine girdi. Kilo alıyor bebeğim ama majör boyutlarda değil. Sabit 2 hafta geri karın çevremiz var her kontrolde ne azalıyor ne çoğalıyor. Ben de bugün dahiliyeye gittim kan vermeye doğum için istedi doktorum. Dahiliye doktoru kolesterol falan istemiş. Benim kolesterol trigliserit uçmuş. Çocuğu besliycem diye günde 3 yumurta yemekten litre litre süt içmekten erol taş gibi et kemirmekten kanımı yağa çevirmişim ajsjjs. Ama 3 kilo olduysa öpüp başıma koycam. Yarın benim de kontrol var bakalım suyu falan nasıl bizimkinin
Ya benim doktorum ozel muayenehaneydi 5 sene önce ama ultrasonu cok iyi diildi sanırım. 3kilo civarı ölcüyordu 38 hafta gibiyken. 39 haftalıkken cok hastalandım devlet hastanesine acile gttim orda kadın dogumcu 3600 olctü inanmamıştım devlet diye yanlış ölctü sanmıştım 2 gün sonra bebek dogdu 3930. 300-400 gr sapma olabiliyor sanırımSelam kızlar bişey sorucam ultrasonda bebek kilosu doğunca ne kadar fark ediyorki sizin nasıl oldu doktorum dediği ile doğunca farklı oldumu
38. Haftada suni2800 benim şükür az değil kilosu aslında. Asıl gerçekçi olmam gerekirse canımı sıkan normal doğuma o kadar endeksliydim ki çarşamba gel bakalım olmazsa günü kararlaştıralım dedi birazcık şok oldumsenden de hayırlı haberler bekliyoruz .plesantanın yaşlanması da normalmiş aslında : şükür haftasında normal 38 . Hafta. Aman sağlıkla gelsin hepimizin ki ama işte annelik herhalde buymuş insan canını azıcık sıkıyormuş
Dualarım seninle canım. Hiç kafana takma nasıl olmadı gerekiyorsa öyle olur . Her hamilelik cidden farklı ya herkes birşeyle uğraşıyor iyi yada kötü: umarım tansiyon düzelir yarın taburcu olursunKızlar hastaneye yatışım yapıldı tekrardan. 36+3 haftalığız. Bebeğim 3200 gram olmuş. Yarın doktor tansiyon normal vs derse taburcu olmak istediğimi söylicem. Geçen seferde 4 gün öyle yattım tansiyonu kontrol ettiler. Ama tansiyonda değişme olmadıysa kesin sezeryan yolları gözüküyor bana. Yanımda refakatçi de kalamıyor. Eşimi zaten almıyorlar yanıma. Offf offff annemler yarın gelicekler farklı şehirlerdeyiz. Sizin mesajları okuyup duruyorum.
İşte çarşamba tekrar bakacak duruma göre önce suni sonra sezeryan muhabbeti olacak. Nst de bebek stresli çıktı: sancı yok ama kalp atışı az düzensizdi : deneriz suni sancı da bebek strese girerse riske atmam dedi. Açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bende riske atmak istemiyorum . Hem kendimi hem bebeği. Çarşambaya kadar dediklerini yapacağım toparlanmazsa artık güzel bir gün seçeceğim38. Haftada suni
Sancıyla normal dogumu denemez mi acaba
Umarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.Dualarım seninle canım. Hiç kafana takma nasıl olmadı gerekiyorsa öyle olur . Her hamilelik cidden farklı ya herkes birşeyle uğraşıyor iyi yada kötü: umarım tansiyon düzelir yarın taburcu olursun
İnşallah hersey yoluna girer canım. Hayırlısıyla saglıkla vakitlice gelir bebişin inşallahİşte çarşamba tekrar bakacak duruma göre önce suni sonra sezeryan muhabbeti olacak. Nst de bebek stresli çıktı: sancı yok ama kalp atışı az düzensizdi : deneriz suni sancı da bebek strese girerse riske atmam dedi. Açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bende riske atmak istemiyorum . Hem kendimi hem bebeği. Çarşambaya kadar dediklerini yapacağım toparlanmazsa artık güzel bir gün seçeceğim
Canım sıkma hiç canını doktorun nasıl bilmiyorum ama özelde bu rahim yaşlanma olayını şok söylüyorlar ama sen yine de ceviz balık muz kaşar peynir falan tüket bakalımKızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım .
Maşallah maşallahUmarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
Muhtemelen öyle canım yada kanalami giriyor acaba dedim çünkü idrara da sık çıkmaya başladımDoktora danışmakta fayda var. Benim aklıma kas agrısı geldi malum karınlar iyice büyüdü agırlık merkezimiz değişti bel agrısı asagı yukarıya vurur cok fena belki oyle birseydir