• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar burada aşağı yukarı herkesin kaybı var. Ama tüm duygularımızdan kendimiz sorumluyuz. Kayıp yaşamak ister istemez bu süreci daha da kaygılı bir hale getiriyor. Ama bunun burda yazılanlar ve söylenenler ile alakası yok aslında. Herkes kendi deneyimini paylaşıyor ki karamel hanım paylaşmaktan imtina etmiş daha çok kaygilandirmamak adına. O yüzden burada okuduğumuz herhangi bir şey bizi kaygilandiriyorsa dönüp bizim kendimize bakmamız lazım. Neden bu kadar kaygilandim diye.

Kaygının çok zor bir duygu olduğunu biliyorum ben de kaygılı hamilelikler gecirdim. Gebelik ile ilgili genel geçer söyleyebileceğim tek bir şey var. Bu bebeğin alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa ne denirse densin, ne olursa olsun o bebek bir şekilde geliyor. Eğer yoksa ne yaparsan yap tutamiyorsun. Buna teslim olmak zorundayiz başka şansımız yok. O yüzden kontrollerinizi ihmal etmeden, bebeğinizle bagibizi kaybetmetmeden onun gelme ya da gelmeme kararına saygı duyarak beklemek daha huzurlu bir gebelik geçirmenizi sağlayacaktır.

Hepinize sarılıyorum. Kendinizi üzmeyin
Sağolasın canım🥰

Bir kayıp iki kimyasal yaşamış biri olarak şunu soyleyebilirim ki dünyaya gelecek olan geliyor.ben grupta yaş olarak en büyüklerdenim ve risklerimi bilmekle beraber Rabbime teslimim. evet korku kaygı hep var ama başkasının yasadigi ile benim sürecim çok farklı olabilir ayni kişinin farklı gebelik süreçleri oluyor bu bile başlı başına her gebeliğin kendine özel olusunun bir gostergesi.Ve bu süreçleri 1.5 sene içinde yaşamış biri olarak şunu diyebilirim stres yönetimini iyi yapamaz isek en çok etkilenen o çok düşündüğümüz bebislerimiz oluyor.benim doktorum aynen şunu dedi aşılama ve pozitif sonrasi biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin takdiri kaygilanman sonucu değiştirmeyecek bana devamlı kontrole gelmen veya devamlı belirtileri kafana takmanda sonucu değiştirmeyecek.kontrolden ciktigin an belkide olacak olan olacak.stres yapmakla sigara içmek arasında hiçbir fark yok benim için demişti.Rabbime en büyük duam şu mübarek günde hiçbir anneyi evladı ile sinamasin yanimizdakilere uzun ömür sağlık sıhhat versin.karnimizdaki emanetleri de rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin karamel Latte karamel Latte aslında orada çok da istemeyerek ısrar üzerine yazdı ve kaybının aslında bununla.ilgili olmadığını söyledi ama işte o kaygı ve stres malesef böyle bir gerginlige neden oldu.Saglik dileyelim güzellik dileyelim gönlümüzde olanı karnimiza ,karnimizda olanı kucagimiza nasip etsin Rabbim.🤲🤲

Banada bakııın nolur karından bu ultrason
geçen 5 haftalık falanken bakmıştı bıri bakıyordu erkek demişti. Eşimde rüyada kız görmüş ben sadece içimde bebek var onu biliyorum bişey tahmin edemiyorum 😂
bu uultrasonda 9 hafta 5 günlük

Eklentiler

• 1000018230.jpg
    1000018230.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 26
Bir kayıp iki kimyasal yaşamış biri olarak şunu soyleyebilirim ki dünyaya gelecek olan geliyor.ben grupta yaş olarak en büyüklerdenim ve risklerimi bilmekle beraber Rabbime teslimim. evet korku kaygı hep var ama başkasının yasadigi ile benim sürecim çok farklı olabilir ayni kişinin farklı gebelik süreçleri oluyor bu bile başlı başına her gebeliğin kendine özel olusunun bir gostergesi.Ve bu süreçleri 1.5 sene içinde yaşamış biri olarak şunu diyebilirim stres yönetimini iyi yapamaz isek en çok etkilenen o çok düşündüğümüz bebislerimiz oluyor.benim doktorum aynen şunu dedi aşılama ve pozitif sonrasi biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin takdiri kaygilanman sonucu değiştirmeyecek bana devamlı kontrole gelmen veya devamlı belirtileri kafana takmanda sonucu değiştirmeyecek.kontrolden ciktigin an belkide olacak olan olacak.stres yapmakla sigara içmek arasında hiçbir fark yok benim için demişti.Rabbime en büyük duam şu mübarek günde hiçbir anneyi evladı ile sinamasin yanimizdakilere uzun ömür sağlık sıhhat versin.karnimizdaki emanetleri de rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin karamel Latte karamel Latte aslında orada çok da istemeyerek ısrar üzerine yazdı ve kaybının aslında bununla.ilgili olmadığını söyledi ama işte o kaygı ve stres malesef böyle bir gerginlige neden oldu.Saglik dileyelim güzellik dileyelim gönlümüzde olanı karnimiza ,karnimizda olanı kucagimiza nasip etsin Rabbim.🤲🤲
Amiin canım amiiin tesekkür ederim bidaha böyle şeyler yaşanmasın bu konuda kapansın inşallah hep güzel şeyler konuşalım bu grupta 🥰❤️

Kızlar çıldırmak üzereyim ne yersem yiyeyim asla tok hissetmiyorum kendimi sürekli açım sürekli açım 😪😪😪 sizde de oluyor mu midem dolu ama sanki boğzımdan yemek geçmemiş
Aaa bu ben 😂
Tokluk hissi yok tabak tabak yesem midem şişmez herzaman ki ölçüde yiyorum ama aç kalkıyorum ☺️

Kızlar çıldırmak üzereyim ne yersem yiyeyim asla tok hissetmiyorum kendimi sürekli açım sürekli açım 😪😪😪 sizde de oluyor mu midem dolu ama sanki boğzımdan yemek geçmemiş
Bende öyleyim ya asla doyamıyorum, doysamda 1 saat sonra sanki saatlerce aç kalmışım gibi içim kazınıyor. Et ya da sebze yiyemiyorum tiksintiden. Peynirli makarna, kaşarlı tost yemekten çocuk hamura dönüşecek 🤭🤭🤭

Aaaaaa bu benmişim 😂 az önce yine ekmek arası peynir yapıp yedim inan ki. Ama sanıyorum bu ara biraz fazla karbonhidrat yiyorum, o da hemen acıktırıyor sanki hiç yememişim gibi.

Bilemiyorum dediğim gibi. Doktoruma güveniyorum o yüzden çokta sorun etmiyorum. Bursa’da iyi biri ziya Çetin. O ne derse ona uyuyorum ben 🙂
Aaa ziya bey benimde doktorum ama rapor almam gerektiği için devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendisi çok iyi bir hekimdir ama rapor yazamadığı için gidemedim

Bilemiyorum dediğim gibi. Doktoruma güveniyorum o yüzden çokta sorun etmiyorum. Bursa’da iyi biri ziya Çetin. O ne derse ona uyuyorum ben 🙂
Aaa ziya bey benimde doktorum ama rapor almam gerektiği için devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım kendisi çok iyi bir hekimdir ama rapor yazamadığı için gidemedim

Aaaaaa bu benmişim 😂 az önce yine ekmek arası peynir yapıp yedim inan ki. Ama sanıyorum bu ara biraz fazla karbonhidrat yiyorum, o da hemen acıktırıyor sanki hiç yememişim gibi.
Evet ben diyetisyen arkadaşıma sordum öğünlerde yeterince protein alınmazsa sürekli açlık yaşarmışız 🥲🥲🥲

Ne yersen aynısı kuzum emin ol😂
Normalde tabagımda kalır eşim devam ederdi şimdi bekliyor hepsi yenmiş oluyor şaşırıyo😂 maşallah filan demeye başladı bozulmuyo değilim ahahha😂

Bende öyleyim ya asla doyamıyorum, doysamda 1 saat sonra sanki saatlerce aç kalmışım gibi içim kazınıyor. Et ya da sebze yiyemiyorum tiksintiden. Peynirli makarna, kaşarlı tost yemekten çocuk hamura dönüşecek 🤭🤭🤭
Hayaller hayatlar gerçekten bende hamile kalınca şöyle yaparım böyle yemekler yaparım diyip duruyordum şu an sadece un helvası yiyorum 😂😂

Back