Bir kayıp iki kimyasal yaşamış biri olarak şunu soyleyebilirim ki dünyaya gelecek olan geliyor.ben grupta yaş olarak en büyüklerdenim ve risklerimi bilmekle beraber Rabbime teslimim. evet korku kaygı hep var ama başkasının yasadigi ile benim sürecim çok farklı olabilir ayni kişinin farklı gebelik süreçleri oluyor bu bile başlı başına her gebeliğin kendine özel olusunun bir gostergesi.Ve bu süreçleri 1.5 sene içinde yaşamış biri olarak şunu diyebilirim stres yönetimini iyi yapamaz isek en çok etkilenen o çok düşündüğümüz bebislerimiz oluyor.benim doktorum aynen şunu dedi aşılama ve pozitif sonrasi biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin takdiri kaygilanman sonucu değiştirmeyecek bana devamlı kontrole gelmen veya devamlı belirtileri kafana takmanda sonucu değiştirmeyecek.kontrolden ciktigin an belkide olacak olan olacak.stres yapmakla sigara içmek arasında hiçbir fark yok benim için demişti.Rabbime en büyük duam şu mübarek günde hiçbir anneyi evladı ile sinamasin yanimizdakilere uzun ömür sağlık sıhhat versin.karnimizdaki emanetleri de rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
karamel Latte aslında orada çok da istemeyerek ısrar üzerine yazdı ve kaybının aslında bununla.ilgili olmadığını söyledi ama işte o kaygı ve stres malesef böyle bir gerginlige neden oldu.Saglik dileyelim güzellik dileyelim gönlümüzde olanı karnimiza ,karnimizda olanı kucagimiza nasip etsin Rabbim.