2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar Herkese merhaba öncelikle bahsetmiştim sizlere cumartesi günü Doktorum hazırlıklı gel demişti ne olur ne olmaz açılman ilerlediyse yatışını yapabiliriz diye açılmam vardı cumartesi günü yatışım oldu. 11.40 ta Suni sancı vermeye başladılar 39+1 olmuştuk. Bebişimizin kilosu da artmaya başlayınca doktorumuz Bu şekilde bir karar aldı Ama gel gör ki bizim için suni sancı ile bile gelmek istemedi birazcık bizi zorladı açıkçası birazcık Zorlu geçti ama Allah'a şükürler olsun o Günün Akşamı yani 26 Ekim cumartesi günü 20:42'de Elif Sârem dünyaya geldi Çok şükür🩷🌸
Ah ah bu kızlar neden zor geliyor bende 39 a girdim bgn ama hiç gelesi yok
Maşallah ne güzel kavuştun meleğine😍😍😍Allahm analı babalı büyüysün inşallah canm gözünüz aydn

Çok ben yürüyemiyordum allah korusun bida ya. Geçmiş olsun canım bide annem şey demişti haci şakir kalip sabun varya onla yaptim o bölge temizliğini buda iyi gelmişti her duşta . Denemek istersen aklında bulunsun iki üç kez uyguladm bnu
Ay denerim ya her şeyi denerim valla annemde falan da varmış ben kadının neler çektiğini anlamıyormuşum🥲 dün bende öyleydim ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum şükür bugün birazcık toparladık bakalım inşallah geçer

İshal olanalr kervanına bende katıldım 😁 ve bugün hiç olmayan bir bel ağrısı yaşıyorum sırtıma vuruyor ağrı ve baskı hissediyorum sanki belimde makatta dinlenmeyle dusla filanda geçmiyor 37+0 bugün geliyor mu acaba gelmekte olan ?

Kizlar hastane odasi susleten var mi aranizda? Sadece kapi onu balon standi icin bile 3500 fiyat veriyorlar.

Kızlar beni şöyle bir yeni yıla kadar unutun zira ben kendimi unuttum 🤣 valla fenalardayız canım ama maşallah hepsi sağlıkla büyüyorlar şu anda, sen nasılsın kimseyi takip edemiyorum artık naptı ne etti 😅
Ay ay deme yaaa😊 Allahm kolaylık versin balım tabi
Hiç kolay değildir
Rabbim sana da dayanma gücü versin, evlatlarına da sağlık sıhhat🤲🙏

Kızlar ben doğum yaptım sabah 9 da aldılar hemen oldu bitti maşallah o kadar güzel geçti ki süreç hiç bir şekilde zorlanmadım gülerek girdim gülerek çıktım şükür duygulandığım zaman ağladım sadece hissetme de başladı maşallah ilk yürüyüşü de yaptım öyle aman aman öldüm bittim değil en zoru buysa gayet iyi yani sezeryan olacaklar bence hiç korkmasın sakin olmak çok önemli ben sakinliğimi korudum ve sadece bebeğime kavuşmaya odaklandım korku falan olmadı Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻🥰😍❤️🧿

İshal olanalr kervanına bende katıldım 😁 ve bugün hiç olmayan bir bel ağrısı yaşıyorum sırtıma vuruyor ağrı ve baskı hissediyorum sanki belimde makatta dinlenmeyle dusla filanda geçmiyor 37+0 bugün geliyor mu acaba gelmekte olan ?

Anam sende 37 de doğurursan ağlarm ama ya
🤣
Şaka bi yana canm inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsn doğru zamanda
39 olan ve hiç belirtisi olmayan ben bekleyip duraym😁😁

Kızlar ben doğum yaptım sabah 9 da aldılar hemen oldu bitti maşallah o kadar güzel geçti ki süreç hiç bir şekilde zorlanmadım gülerek girdim gülerek çıktım şükür duygulandığım zaman ağladım sadece hissetme de başladı maşallah ilk yürüyüşü de yaptım öyle aman aman öldüm bittim değil en zoru buysa gayet iyi yani sezeryan olacaklar bence hiç korkmasın sakin olmak çok önemli ben sakinliğimi korudum ve sadece bebeğime kavuşmaya odaklandım korku falan olmadı Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻🥰😍❤️🧿
Oy oy maşallah tatlmm ayyy nasl sevindim adına sürec ne güzel gecmiş
Allahm analı babalı biyütsün inşallah
Bebişi kokla yerimize 😍🥰

Çok sevindim cnm tebrik ederim valla .korkuyordum sezeryandan iyi geldi valla mesajın anestezi ne yaptılar ağrın var mı şuanda nasıl ?

Kuzum ben de dün araba kullandım indiğimden beri tüm akşam bahsettiğin gibi semsert oldu dinlensem bile geçmedi bildiğin kasılma yaşadım. Gece uyuyup dinlenince şimdi daha iyiyim resmen doğuruyorum sandım. Zamanımız yaklaştı braxton hicks çocuğu kanala itiyor bence. Sen de dinlen
Canımm gerçekten aynı sen gibiydim dinlensem bile geçmedi. Ama çok şükür uyuyup uyanınca geçmişti benim de. Hem doğum başlasın diye egzersiz yapıyorum hem de ya başladıysa diye stres 😅

Oy oy maşallah bol bol kokla keyiflini çoğalt darısı bize inşallah. Bak ne yaparsak yapalım bebekler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar. Tek istediğim sağlıkla gelsin .. geriye hiç önemli değil 😊 nerdeyse 1 haftalık olmuşsunuz bu arada 🧿🧿
Evet evet yarın 1 haftalık oluyoruz hatta bugün göbeğimiz bişe düştü 🥹🩷gerçekten öyle darısı başınıza olsun İnşaAllah 🌸 zor bir süreç ama o kadar güzel kii vaktiyle gelsin İnşaAllah Allahım yarıdmcınız olsun 🌸

Anam sende 37 de doğurursan ağlarm ama ya
🤣
Şaka bi yana canm inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsn doğru zamanda
39 olan ve hiç belirtisi olmayan ben bekleyip duraym😁😁
Ay yok bel ağrım azalmaya başladı of ben şimdiden sabirsizlanip herşeyi doğuma yormaya çalışıyorum 😁😁😁 seni düşünemiyorum yaa ee 39 dan durum bildir duygu durumlari nasıl 😁

Ah ah bu kızlar neden zor geliyor bende 39 a girdim bgn ama hiç gelesi yok
Maşallah ne güzel kavuştun meleğine😍😍😍Allahm analı babalı büyüysün inşallah canm gözünüz aydn
Sözde erken gelirmiş kız çocukları ben 40+18 yani 18 gün geç doğmuşum mesela 😅 bizimkisi bana özendi zahar 🥲38.haftada hem açılmam vardı he nst de sancı da vardı açıkçası 33 den beridir erken doğum riskim vardı bir de doktorum artık her kontrolde senin doğurman lazım niye gelmiyor bu kız diyordu 😅😅 fake attı bize küçük, öyle ya da böyle geldi kuşum

X