2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168

hayırlı olsun...
Maşallah. ☺

Ben iki dogumu da tecrübe etmiş 3.ye hamile bir anneyim canım. Herkesin kendi deneyimi tabiki bünyeler farklı ama bana sezaryan sonrası cok zor gelmişti cok agrım olmuştu evet normal dogum da kolay degil sancı cekmek zor bir sey ama sezaryan sonrası demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrılar olmasaydı. Yine de kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum Allah hepsinin dayanma gücünü veriyor hersey sonrasında unutulup gidiyor gözünüzde büyütmeyin. Normal dogum sonrası tatmin ve rahatlama cok baska bir sey resmen kendi cabanla kendinden bir birey cıkartıyorsun cok acaip bir duygu gelmişti bana hala daha normal dogum videosu denk gelirse izlerken aglıyorum cok duygulanıyorum cok mucizevi geliyor bana ve sonunda yavruna kavusuyorsun. Zaten sancıları da oyle oyle karşılıyorsun en sonumda bebegimi kucagıma alacagım diyerek. Hiç korkma hem milyonlarca yıldır kadınların dogal akışında yaptıkları bir sey dogum. Böyle böyle telkin et kendine

Agrı sürekli grcmeyen bir agrı mı düzensiz de olsa ara ara gelip geciyor mu. Benim bildigim bende de olan hafif bir adet sancısı olarak başlamıştı ama kesintisiz değil araları ilk etapta 15_20 dk vardı

merhaba.
Hayırlı cumalar.
iyiyiz oğlumla.
Dün doğdu.
Bu sabahta taburcu olduk.
Ayyyy sağlıkla büyütün inşallah maşallah

Oy maşallah sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar beni şöyle bir yeni yıla kadar unutun zira ben kendimi unuttum valla fenalardayız canım ama maşallah hepsi sağlıkla büyüyorlar şu anda, sen nasılsın kimseyi takip edemiyorum artık naptı ne etti
Sen bırak 3 üzleri takip et yeter. Kolay mı kız 3 tane sıpa ara ara iyiyiz yazsan yeterli dualarım en çok seninle . Buralarda hergün biri doğuruyor sırası gelen doğuyor. Sana ve 3 üzlere kocaman sarılıyorum en çok sana kolay gelsin

Kizlar hastane odasi susleten var mi aranizda? Sadece kapi onu balon standi icin bile 3500 fiyat veriyorlar.
Oy çokmuş. Burada kapı önü ayıcık balon birde böyle baby yazıyor ya kutularda ondan kapıya tül. İçerde bebek yatağına tül çiçek anne yatağına tül çiçek 2500 tl hepsi. Denizli’den bahsediyorum . Orası aşırı pahalıymış kız değer mi değmez mi bilemedim

Kızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım .

Iyiymis baya, Hastane dogum parasi ve bu tarz gereksiz ama zorunlu hissettirilen prosedurlere bir bobregimi birakicam zaten ben hastanede oyle cok kisi de gelmeyecek ha aslinda ama geleceklerden bazi is arkadaslari sirf ne yapmis acaba diye meraktan gelecekler ondan kastim ben de , bebegin rizkini boyle boyle carcur ediyorum sanki.

Agrı sürekli grcmeyen bir agrı mı düzensiz de olsa ara ara gelip geciyor mu. Benim bildigim bende de olan hafif bir adet sancısı olarak başlamıştı ama kesintisiz değil araları ilk etapta 15_20 dk vardı
Kesintisiz canim sürekli olarak ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…