- 11 Mart 2024
- 1.273
- 1.151
- 29
Sanmıyorum canım normal değildir bence. Bebeğin erkek miydi. Enfeksiyon olabilir ya da kristal gibi kan mı direk sıvı kan mıKızlar bebeğin idrarırında kan var normal. Mi
Kızlar ben doğum yaptım sabah 9 da aldılar hemen oldu bitti maşallah o kadar güzel geçti ki süreç hiç bir şekilde zorlanmadım gülerek girdim gülerek çıktım şükür duygulandığım zaman ağladım sadece hissetme de başladı maşallah ilk yürüyüşü de yaptım öyle aman aman öldüm bittim değil en zoru buysa gayet iyi yani sezeryan olacaklar bence hiç korkmasın sakin olmak çok önemli ben sakinliğimi korudum ve sadece bebeğime kavuşmaya odaklandım korku falan olmadı Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Kristal olayı sanırmSanmıyorum canım normal değildir bence. Bebeğin erkek miydi. Enfeksiyon olabilir ya da kristal gibi kan mı direk sıvı kan mı
Ben iki dogumu da tecrübe etmiş 3.ye hamile bir anneyim canım. Herkesin kendi deneyimi tabiki bünyeler farklı ama bana sezaryan sonrası cok zor gelmişti cok agrım olmuştu evet normal dogum da kolay degil sancı cekmek zor bir sey ama sezaryan sonrası demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrılar olmasaydı. Yine de kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum Allah hepsinin dayanma gücünü veriyor hersey sonrasında unutulup gidiyor gözünüzde büyütmeyin. Normal dogum sonrası tatmin ve rahatlama cok baska bir sey resmen kendi cabanla kendinden bir birey cıkartıyorsun cok acaip bir duygu gelmişti bana hala daha normal dogum videosu denk gelirse izlerken aglıyorum cok duygulanıyorum cok mucizevi geliyor bana ve sonunda yavruna kavusuyorsun. Zaten sancıları da oyle oyle karşılıyorsun en sonumda bebegimi kucagıma alacagım diyerek. Hiç korkma hem milyonlarca yıldır kadınların dogal akışında yaptıkları bir sey dogum. Böyle böyle telkin et kendineDoğum korkusu başladı bende kızlar, normal doğum istiyordum ama endişe ve korkularım var her ikisi içinde var ama bilmiyorum çok acı çekmeye başladım geceleri hiç uyuyamıyorum ağrılardan midem ağzımda sürekli mental olarak iyi değilim, haftaya doktor kontrolümde 38+5 olmuş olacağım. Eşim çok destek oluyor Allahtan normal doğum diye şartlandırma kendini istersen haftaya söyleyelim sezeryan olsun sen iyi ol yeter diyor ne yapsam ne etsem bilemedim bana biraz yardımcı olun
Agrı sürekli grcmeyen bir agrı mı düzensiz de olsa ara ara gelip geciyor mu. Benim bildigim bende de olan hafif bir adet sancısı olarak başlamıştı ama kesintisiz değil araları ilk etapta 15_20 dk vardıİshal olanalr kervanına bende katıldımve bugün hiç olmayan bir bel ağrısı yaşıyorum sırtıma vuruyor ağrı ve baskı hissediyorum sanki belimde makatta dinlenmeyle dusla filanda geçmiyor 37+0 bugün geliyor mu acaba gelmekte olan ?
Turuncu mu kırmızı mıKristal olayı sanırm
Çok teşekkür ediyorum, Rabbim bekleyen tüm annelerimizi bebekleriyle birlikte sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallahhhhh
Evet suni sancıya rağmen uzun sürdü maalesef iki defa suni sancıyı kesmek durumunda kaldık Çünkü iki defa nabzı zayıfladı bebeğin O yüzden 2 defa suni sancıyı kestiler birer buçuk saat aralıklarla serumla gıda takviyesi yaptılar Ondan sonra işte Zaten devamlı alttan muayeneler vesaire oldu sonrasında geldi kuzucuk
Kızlarr merhabaa,
29 Ekim günü saat 09:57’de benimde canım Güneş’im sezeryanla dünyaya geldi
2990 gr 50 cm
Minnak bir kızçem oldu yenidoğan kıyafetleri bile büyük geliyor
Darısı kasımda bekleyen her annemizin başına inşallah
Ayyyy sağlıkla büyütün inşallahmerhaba.
Hayırlı cumalar.
iyiyiz oğlumla.
Dün doğdu.
Bu sabahta taburcu olduk.
kristal için biraz daha fazla beslemek gerekli diye biliyorumKristal olayı sanırm
Valla çiçeğim gelesi yok. 3150 olmuşuz. Salı sabaha kadar gelmez ise salı günü 08 de yatış olacak suni sancı ileKıZzz ne oldu randevu sonucun yazdn belki ama görmedim ben merak ettm senii balım
Aa neresi cok iyiymis, istanbul mu? Neresiyse ben de oraya bi sorayimOha cokmuş kız
Ben kapı önü süslemesine 1500 e anlaştm
Oy maşallahKızlar ben doğum yaptım sabah 9 da aldılar hemen oldu bitti maşallah o kadar güzel geçti ki süreç hiç bir şekilde zorlanmadım gülerek girdim gülerek çıktım şükür duygulandığım zaman ağladım sadece hissetme de başladı maşallah ilk yürüyüşü de yaptım öyle aman aman öldüm bittim değil en zoru buysa gayet iyi yani sezeryan olacaklar bence hiç korkmasın sakin olmak çok önemli ben sakinliğimi korudum ve sadece bebeğime kavuşmaya odaklandım korku falan olmadı Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Turuncu mu kırmızı mı
Biraz netten baktım sa turuncu gibi daha çok kristal dedikleri sanırım ama bilemiyorumTuruncu mu kırmızı mı
Yaa aslında hiç bilmediğim bir şey değil kıZımda da olmuştu ama içim tuhaf oldu elim tutmuyor şuankristal için biraz daha fazla beslemek gerekli diye biliyorum
Sen bırak 3 üzleri takip et yeter. Kolay mı kız 3 tane sıpaKızlar beni şöyle bir yeni yıla kadar unutun zira ben kendimi unuttumvalla fenalardayız canım ama maşallah hepsi sağlıkla büyüyorlar şu anda, sen nasılsın kimseyi takip edemiyorum artık naptı ne etti
Oy çokmuş. Burada kapı önü ayıcık balon birde böyle baby yazıyor ya kutularda ondan kapıya tül. İçerde bebek yatağına tül çiçek anne yatağına tül çiçek 2500 tl hepsi. Denizli’den bahsediyorum . Orası aşırı pahalıymış kız değer mi değmez mi bilemedimKizlar hastane odasi susleten var mi aranizda? Sadece kapi onu balon standi icin bile 3500 fiyat veriyorlar.
Sıvı alımını arttırırsan sorın olmazBiraz netten baktım sa turuncu gibi daha çok kristal dedikleri sanırım ama bilemiyorum
Iyiymis baya, Hastane dogum parasi ve bu tarz gereksiz ama zorunlu hissettirilen prosedurlere bir bobregimi birakicam zaten ben hastanedeOy çokmuş. Burada kapı önü ayıcık balon birde böyle baby yazıyor ya kutularda ondan kapıya tül. İçerde bebek yatağına tül çiçek anne yatağına tül çiçek 2500 tl hepsi. Denizli’den bahsediyorum . Orası aşırı pahalıymış kız değer mi değmez mi bilemedim
Kesintisiz canim sürekli olarak ağrı varAgrı sürekli grcmeyen bir agrı mı düzensiz de olsa ara ara gelip geciyor mu. Benim bildigim bende de olan hafif bir adet sancısı olarak başlamıştı ama kesintisiz değil araları ilk etapta 15_20 dk vardı