Bende yormaya calışıyorum hergün kendimi dinliyorum ama nerdeeeee içerde rahat prensesimAy yok bel ağrım azalmaya başladı of ben şimdiden sabirsizlanip herşeyi doğuma yormaya çalışıyorumseni düşünemiyorum yaa ee 39 dan durum bildir duygu durumlari nasıl
Ee balım acılma falan varmı kiValla çiçeğim gelesi yok. 3150 olmuşuz. Salı sabaha kadar gelmez ise salı günü 08 de yatış olacak suni sancı ilesana doktor ne dediiiiii
Yok tatlım yaa bursadaym bennAa neresi cok iyiymis, istanbul mu? Neresiyse ben de oraya bi sorayimKapi susum var zaten. Alti ustu balon standi koycaklar.
Canım kilosu ileri diye mi üzülüyorsun ilk defa buna üzülen sen oldunUmarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
Özel klinik canım doktor ama aşırı vajinal doğum yanlısı ben bayadır diyorum yapamıcam edemicem sezeryan düşünelim diye. Doktor hayır müsait herşey normale uygun bir dene deyip duruyor. Ama ben bu hafta ne yedim ne içtim . Biraz kendi hatamda var ondan sesimi çıkarmıyorum doktoraCanım sıkma hiç canını doktorun nasıl bilmiyorum ama özelde bu rahim yaşlanma olayını şok söylüyorlar ama sen yine de ceviz balık muz kaşar peynir falan tüket bakalım
Ay Allah sabır versin sonlara doğru benim sabır azalıyorBende yormaya calışıyorum hergün kendimi dinliyorum ama nerdeeeee içerde rahat prensesim
39.hafradan bildiriyorum kızımmm artk gel
Ee balım acılma falan varmı ki
Yani direk suni sancyla normal mi olacak
Ayyy kafam da deli sorularrr
Benim pazartesi kontrol canm daha var
Yok tatlım yaa bursadaym benn
Anladım canım olsun sen yine de canını sıkmaÖzel klinik canım doktor ama aşırı vajinal doğum yanlısı ben bayadır diyorum yapamıcam edemicem sezeryan düşünelim diye. Doktor hayır müsait herşey normale uygun bir dene deyip duruyor. Ama ben bu hafta ne yedim ne içtim . Biraz kendi hatamda var ondan sesimi çıkarmıyorum doktora
İnşallah seninde iyi sonuçların gelir yarın aman biz takıyoruz kiloyu doktor 2750 olsun yeter dedi ki benim oğlumda 2640 doğmuştu ama işte biri bişey deyincr de üzülüyor insan kafasına takıyorHiç canını sıkma zaten bebiş kilosunu aldı gelişimini tamamladı neyse hayırlısı o olsun. Siz ikiniz iyi olun gerisi bir şekilde olur. Biliyorsun benim de plasenta erken yaşlanma sürecine girdi. Kilo alıyor bebeğim ama majör boyutlarda değil. Sabit 2 hafta geri karın çevremiz var her kontrolde ne azalıyor ne çoğalıyor. Ben de bugün dahiliyeye gittim kan vermeye doğum için istedi doktorum. Dahiliye doktoru kolesterol falan istemiş. Benim kolesterol trigliserit uçmuş. Çocuğu besliycem diye günde 3 yumurta yemekten litre litre süt içmekten erol taş gibi et kemirmekten kanımı yağa çevirmişim ajsjjs. Ama 3 kilo olduysa öpüp başıma koycam. Yarın benim de kontrol var bakalım suyu falan nasıl bizimkinin
400 gr aşağı 400 gr yukarı oynar demişti doktorum 3068 gr ölçtüler 2800 doğdu oğlum meselaSelam kızlar bişey sorucam ultrasonda bebek kilosu doğunca ne kadar fark ediyorki sizin nasıl oldu doktorum dediği ile doğunca farklı oldumu
Walla biri deyince etkileniyor insandoktorda 2750 oldun yeter dedi inşallah biraz daha artar ilk benrğim 2640 doğdu bu biraz büyük olsun istedim hep öyle düşündüm şimdi zayıf deyince üzüldümÇıkarken öyle olmadı pek ahahahaartar tabi yine bi 250 gram alır bir haftada ama doğduktan sonra bir miktar düşüyor merak etme sağlıklı olsun yeter ki gelişimini tamamlamış olsun kilo hiç önemli değil gayet hızlı alıyolar.
36 haftada 3100 gr çocuk doğurdum sezeryande kafası bile zor çıktı oluyor emin olUmarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
Ayy 400 olmasada 200 falana razıyım bakalım cuma günü belli olacak inşallah400 gr aşağı 400 gr yukarı oynar demişti doktorum 3068 gr ölçtüler 2800 doğdu oğlum mesela
Hiç dert etme 1 hafta küvezde kaldığı 2700 le taburcu olduğu halde 4 gün sonra 3 kilo olmuştu bileAyy 400 olmasada 200 falana razıyım bakalım cuma günü belli olacak inşallahbenimde 3 olsa seninki kadar fln anca olcak demek
Hakkında hayırlı ne ise o olsun canım doktor en iyisini bilir normal diyede diretme sağlıklı olsunda farketmezİşte çarşamba tekrar bakacak duruma göre önce suni sonra sezeryan muhabbeti olacak. Nst de bebek stresli çıktı: sancı yok ama kalp atışı az düzensizdi : deneriz suni sancı da bebek strese girerse riske atmam dedi. Açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bende riske atmak istemiyorum . Hem kendimi hem bebeği. Çarşambaya kadar dediklerini yapacağım toparlanmazsa artık güzel bir gün seçeceğim
Oğlumun adaşıAslında yaptırmayacaktım da dayanamadım neden benim çocuğum magnetsiz kalsın demi
Oyyy koklarım tabikiii Allahım inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeğinize kucağınıza ve güzel doğumlarınız olurOy oy maşallah tatlmm ayyy nasl sevindim adına sürec ne güzel gecmiş
Allahm analı babalı biyütsün inşallah
Bebişi kokla yerimize
Valla ilk çocuk insan heyecanlı oluyorOğlumun adaşıvalla bende yaptırdım magnet çikolata kapı süsü yastık ne varsa kapitalizmin en sadık kölesiyim
Benimde azaldı canm günler zor geçiyor vallaAy Allah sabır versin sonlara doğru benim sabır azalıyor
Kızlar birde bişey soracağım bu hurma yemeye felan ne zaman başlanmalı 37+0 im artık başlamalimiyim
AMİN amin güzel annecik inşallahOyyy koklarım tabikiii Allahım inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeğinize kucağınıza ve güzel doğumlarınız olur
Şuan kasım indirimlerimde ilk defa yüzde 20 indirim geldi babybjörnlereBenim sezeryan olunca 2 gece mecbur. Bir de hastaneye gelmeseler eve gelecekler o daha kotu. Bebege babybjorn alicam ama 40 kere dusundum acaba sever mi bosa para mi diye ama bu tarz seylere olan zorunluluk sirf ne derler diye dusunmek kendimde cok gicik oldugum bir huyum.
Evet 7100lere inmis ana kucaklari. Al gitsin mi diyorsunŞuan kasım indirimlerimde ilk defa yüzde 20 indirim geldi babybjörnlere
Oy oy maşallah arkadaşm cok sevindim daha da iyi olacak inşallahKızlar bugün oğlumun küvez içi oksijeninide kesmişler kendi başına nefes alabiliyor şükür. 48 saat boyunca böyle devam ederse pazartesi taburcu olabilirmiş şükür. Tek sıkıntı sütüm hiç gelmiyor. Bugün sadece 2 damla geldi tek göğüsten o kadar.