2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ay yok bel ağrım azalmaya başladı of ben şimdiden sabirsizlanip herşeyi doğuma yormaya çalışıyorum seni düşünemiyorum yaa ee 39 dan durum bildir duygu durumlari nasıl
Bende yormaya calışıyorum hergün kendimi dinliyorum ama nerdeeeee içerde rahat prensesim
39.hafradan bildiriyorum kızımmm artk gel
Valla çiçeğim gelesi yok. 3150 olmuşuz. Salı sabaha kadar gelmez ise salı günü 08 de yatış olacak suni sancı ile sana doktor ne dediiiiii
Ee balım acılma falan varmı ki
Yani direk suni sancyla normal mi olacak
Ayyy kafam da deli sorularrr
Benim pazartesi kontrol canm daha var

Aa neresi cok iyiymis, istanbul mu? Neresiyse ben de oraya bi sorayim Kapi susum var zaten. Alti ustu balon standi koycaklar.
Yok tatlım yaa bursadaym benn

Umarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
Canım kilosu ileri diye mi üzülüyorsun ilk defa buna üzülen sen oldun hiç canını sıkma haftası biraz önde benim de çarşamba günü 35+5 2775 kg geldi doktor bir hafta önde dedi gelişimi gayet iyi dedi
Erknndoğursan bile gelişimi gayet iyi bence kilosu da

Canım sıkma hiç canını doktorun nasıl bilmiyorum ama özelde bu rahim yaşlanma olayını şok söylüyorlar ama sen yine de ceviz balık muz kaşar peynir falan tüket bakalım
Özel klinik canım doktor ama aşırı vajinal doğum yanlısı ben bayadır diyorum yapamıcam edemicem sezeryan düşünelim diye. Doktor hayır müsait herşey normale uygun bir dene deyip duruyor. Ama ben bu hafta ne yedim ne içtim . Biraz kendi hatamda var ondan sesimi çıkarmıyorum doktora

Ay Allah sabır versin sonlara doğru benim sabır azalıyor

Kızlar birde bişey soracağım bu hurma yemeye felan ne zaman başlanmalı 37+0 im artık başlamalimiyim

Anladım canım olsun sen yine de canını sıkma

İnşallah seninde iyi sonuçların gelir yarın aman biz takıyoruz kiloyu doktor 2750 olsun yeter dedi ki benim oğlumda 2640 doğmuştu ama işte biri bişey deyincr de üzülüyor insan kafasına takıyor

Selam kızlar bişey sorucam ultrasonda bebek kilosu doğunca ne kadar fark ediyorki sizin nasıl oldu doktorum dediği ile doğunca farklı oldumu
400 gr aşağı 400 gr yukarı oynar demişti doktorum 3068 gr ölçtüler 2800 doğdu oğlum mesela

Walla biri deyince etkileniyor insandoktorda 2750 oldun yeter dedi inşallah biraz daha artar ilk benrğim 2640 doğdu bu biraz büyük olsun istedim hep öyle düşündüm şimdi zayıf deyince üzüldüm

Ben
Umarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
36 haftada 3100 gr çocuk doğurdum sezeryande kafası bile zor çıktı oluyor emin ol

Hakkında hayırlı ne ise o olsun canım doktor en iyisini bilir normal diyede diretme sağlıklı olsunda farketmez

Oy oy maşallah tatlmm ayyy nasl sevindim adına sürec ne güzel gecmiş
Allahm analı babalı biyütsün inşallah
Bebişi kokla yerimize
Oyyy koklarım tabikiii Allahım inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeğinize kucağınıza ve güzel doğumlarınız olur

Ay Allah sabır versin sonlara doğru benim sabır azalıyor

Kızlar birde bişey soracağım bu hurma yemeye felan ne zaman başlanmalı 37+0 im artık başlamalimiyim
Benimde azaldı canm günler zor geçiyor valla
Bence başlayabilirsn artk tatlm

Oyyy koklarım tabikiii Allahım inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeğinize kucağınıza ve güzel doğumlarınız olur
AMİN amin güzel annecik inşallah

Şuan kasım indirimlerimde ilk defa yüzde 20 indirim geldi babybjörnlere

Kızlar bugün oğlumun küvez içi oksijeninide kesmişler kendi başına nefes alabiliyor şükür. 48 saat boyunca böyle devam ederse pazartesi taburcu olabilirmiş şükür. Tek sıkıntı sütüm hiç gelmiyor. Bugün sadece 2 damla geldi tek göğüsten o kadar.

Oy oy maşallah arkadaşm cok sevindim daha da iyi olacak inşallah
Süt meselesi benim de korkulu rüyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…