Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün canım hemen doğum yapmışsın valla darısı başımızaAyy kızlar benim 01.30 suyum geldi 02.45 de bebeğim doğdu biz iyiyiz şu gelmesi çok garip bir şeydi idarımı bile tutamıyordum öyle bir anda baskı oldu
Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahAyy kızlar benim 01.30 suyum geldi 02.45 de bebeğim doğdu biz iyiyiz şu gelmesi çok garip bir şeydi idarımı bile tutamıyordum öyle bir anda baskı oldu
Daha doğmadı ama benim sıpa doğcam diye cebelleşiyo şuanda içerdeGözün aydın canım ikinizin de iyi olmasına çok sevindimSağlıkla büyüsün inşallah
Bi doktor eğer suyunuzun geldiğini anlayamaz arada kalırsanız iç çamaşırınızı değiştirin olduğunuz odada bi kaş tur atın eğer hala ıslaklık varsa suyunuz gelmiş demektir demiştiGözünüz aydın hayırlı olsunya idrardan ayırt ediliyor değil mi? Dün ben de duştayken bi anda 1 çay bardağı kadar falan su geldi ama idrar mı bebeğin suyu mu anlayamadım. Zaten en büyük korkum duştayken suyum gelir de anlayamazsamdı. Ama sonra devamı gelmediği için galiba idrardı diye düşündüm.
Maşallah sizin çabuk geçmiş doğumunuz. Açılmanız hızlı oldu galiba sudan sonra hemen
Hadi yaa bebeği gördün mü pekiAynen kuzum ama sezeryanda olsa yapacak bişey yok hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben geldim hastaneye nst için bekliyorum ay çok sıra var
Yok kuzum ilk nst cektiriyoruz sonra muayne bugün kalabalık randevum 11deydi ama hala giremedim bekliyorumHadi yaa bebeği gördün mü peki
Aynen canım benim tekrar gelmedi demek ki idrarımı tutamadım diye düşündüm artık kaslar benim kontrolümden çıktı resmen 40. HaftadayımBi doktor eğer suyunuzun geldiğini anlayamaz arada kalırsanız iç çamaşırınızı değiştirin olduğunuz odada bi kaş tur atın eğer hala ıslaklık varsa suyunuz gelmiş demektir demişti
Benim özellikle karın bölgesi cnm çatlakların olduğu yer ve ödem olan yerlerYaaa kaşıntı bende de var ama çatlaklar değil canım acayip acayip yerlerim kaşınıyor
Gördüm kuzum kanala girmiş 2 cm açılma var heran gelebilir dedi doktor yürüyüş yap dedi hurma ye dediHadi yaa bebeği gördün mü peki
Anaaa kuzum ağrın sancın çıktı mı peki kaçıncı haftadaydın sen açılman baya iyi çağır çağır hemen gelsinlerGördüm kuzum kanala girmiş 2 cm açılma var heran gelebilir dedi doktor yürüyüş yap dedi hurma ye dedi
Normal doğuma uygunmuş ama ne olur ne olmaz diye sezeryanda düşük bı ihtimal dedi
Şimdi Ankara'dan anneleri cagircam eşim benim vardiyalı çalışıyor bu hafta akşamları evde yok burda çok tanıdık falanda yok anneler gelirse en azından yanımda birileri olur
Benimde ödem olan yerler kaşınıyor canım bacak arkası ayaklarımın topuk üstü acayip acayip yerlerBenim özellikle karın bölgesi cnm çatlakların olduğu yer ve ödem olan yerler
Canım sabah namazindan beri ağrım vardı benim hafif hafif halada öyle bazen siklasiyordu nst de böyle çıktı doktorda muayne attı acilman var dedi bebekte donmuş dedi kanalda dedi 37+2 haftaligim heran gelebilirde bekleyebilirde dedi işte kanama su geli mi olursa hemen arıyorsun beni ve geliyorsun hastaneye dedi korseyi sordum sezeryanla normal doğumun korsesi farklı doğuma göre alırsın zaten hemen takılmıyor 3 gün sonra takılıyor dediAnaaa kuzum ağrın sancın çıktı mı peki kaçıncı haftadaydın sen açılman baya iyi çağır çağır hemen gelsinler
Ben de aynıyım gece 3te bir uyandım geri uyumam sabah 6 yıl buldu. Geçen hafta cok iyi uyuyordum. Bu hafta yine hortlağa döndüm. Canım sıkılıyor vakit geçmiyor gece gece. Adam yanında horul horul uyuyorKızlar Saatin 3 ünde uyandım yine bence bu kadar prova çok fazla en azından son günlerimde uyumayı çok isterdim niye böyle oluyor hiç anlamıyorum
Ben de geldim canım normalde 35+5 ama 36+6 çıktı 2750 olmuş 50 cm dedi keyfi yerinde gelen giden olmaz dedi şimdi Nst ye bağlandım ağrı çıkmadı biz daha bekliyoruz canımCanım sabah namazindan beri ağrım vardı benim hafif hafif halada öyle bazen siklasiyordu nst de böyle çıktı doktorda muayne attı acilman var dedi bebekte donmuş dedi kanalda dedi 37+2 haftaligim heran gelebilirde bekleyebilirde dedi işte kanama su geli mi olursa hemen arıyorsun beni ve geliyorsun hastaneye dedi korseyi sordum sezeryanla normal doğumun korsesi farklı doğuma göre alırsın zaten hemen takılmıyor 3 gün sonra takılıyor dedi
Doğumu kolaylaştırmak içinde günde 7 8 tane hurma ye dedi
Sen ne yaptın gittin mi hastaneye
Yok kuzum yürüyüş falan yap dedi acilman olsun dedi benim bebiş zayıf ya 2650 olmuş boyunu söylemedi ama tabi bu kilo tahmini dedi duruşu daha kilolu dedi bakalımBen de geldim canım normalde 35+5 ama 36+6 çıktı 2750 olmuş 50 cm dedi keyfi yerinde gelen giden olmaz dedi şimdi Nst ye bağlandım ağrı çıkmadı biz daha bekliyoruz canım
Hayırlısı ile gelsin annesi inşallah dikkatli ol sen yine de açılman devam etsin dersen bak ağır aksak yürüyüş yap yan yan merdiven in çık ama doktor böyle bir kaç gün daha tutalım derse dinlen bol bol
Canım senin acilman önceden mi baslamisti yoksa bian da mı gelişti herseyKızlar tek tek yazamıyorum tskr ederim iyi dilekleriniz için inş her birinizin kolay ve az ağrılı doğum diliyorum anne olmak her koşulda zor hatta kadın olmak ama o kokuyu çekmeye değer geçici süreç diye düşünün ve korkularınbğr kenara bırakın bebeğiniz için her şeye değer
Sıcak su ile duş ve fanfinfonKızlar normal doğum düşünenlere sorum olacak. Her gün ananas, hurma yiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Egzersiz yapıyorum. Çömelme özellikle.. Başka yapmam gereken sizin farklı yaptığınız bir şey var mı? Şu açılmayı nasıl sağlarız?