2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Sezeryana mı aldılar normal mi. Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun . Bebek nasıl ikinizde iyisinizdir inşalalh
Normal doğum oldu canm zordu yaa bebek çabuk doğdu ama sonra plesantanın düşmesi falan dikişler zorladı beni psikolojik olarak da korkuyordum ondan belki de

Ayy kızlar benim 01.30 suyum geldi 02.45 de bebeğim doğdu biz iyiyiz şu gelmesi çok garip bir şeydi idarımı bile tutamıyordum öyle bir anda baskı oldu
Ayyy maşallah böyle şeyleri duyunca normal doğum korkum azalıyor 1 saatte doğmuş ne güzel Allahım esirgesin güzel sağlıklı uzun ömrü olsun ilk doğum mu ?

Ayy kızlar benim 01.30 suyum geldi 02.45 de bebeğim doğdu biz iyiyiz şu gelmesi çok garip bir şeydi idarımı bile tutamıyordum öyle bir anda baskı oldu
Gözünüz aydın hayırlı olsun ya idrardan ayırt ediliyor değil mi? Dün ben de duştayken bi anda 1 çay bardağı kadar falan su geldi ama idrar mı bebeğin suyu mu anlayamadım. Zaten en büyük korkum duştayken suyum gelir de anlayamazsamdı. Ama sonra devamı gelmediği için galiba idrardı diye düşündüm.
Maşallah sizin çabuk geçmiş doğumunuz. Açılmanız hızlı oldu galiba sudan sonra hemen

Ayyy canım yaaa maşallah Allah bağışlasın Allah uzun ömürler versin çok sevindim kendi doktorunda mı doğum yaptı.im nasılsınız şimdi

32. Haftada 2400 dü diğer ultrason kontrolü haftaya ama en son baktığımızda haftada 300-350gr alıyodu boy kilo hep 2 hafta önden gidiyodu sanırım benim sülaleme çekti
Maşallah canım iyiymiş benim bebekte boy olarak önden gidiyor artık haftasını yazmıyor doktor ölçemiyorum diye bugün 1 buçukta randevu var bakalım kg merak ediyorum bende

Hanımlar deli gibi kaşınıyor çatlaklarım kantaron yağı sürüyorum kötü mü yapıyorum ? Geceler zaten uyku haramdı şimdi kaşınınca iyice beter oldu.su son 15-20 günde bir huzurlu geçse iyi olacak ama artık sabırlar sınırda hepimiz için biliyorum

Yaaa kaşıntı bende de var ama çatlaklar değil canım acayip acayip yerlerim kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…