2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İnan aynı şeyleri yaşıyoruz azıcık idrarım gelse tutamayacak gibi oluyorum hatta kaçırıyorum bile. Yaklaştı bence

Kan hapını hep aynı kullanıyorum hatta dün içtim bugün içmeyi unuttum hiç kan hapından böylw olmamıştı belkide haptandır umarım bu haftayı tamamlarız en azından
Tamamlarız inşallah canım gönlünü ferah tut daha erken bizim bebelere 38’den sonrasını alsın gözlerinin önüne

Başın yere dönük olması gerekiyor yukarı doğru bakınca da normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum onu ifade etmek istemiş olabilir
Olabilir canım başı kanal pozisyonunda değil dedi ama normal doğum pozisyonunu almış dedi samanla inecek aşağı doğru rahim ağzınız kısacak ve yumuşayacak dedi bakalım artık nasıl gelmek isterse öyle geldin yeter ki hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah

İnan aynı şeyleri yaşıyoruz azıcık idrarım gelse tutamayacak gibi oluyorum hatta kaçırıyorum bile. Yaklaştı bence
Of valla şu idrar kaçırma yüzünden adam akıllı yürüyüş bile yapamıyorum evde sürekli tuvaletteyim ama nafile iç çamaşırını kaç defa değiştiriyorum sayamıyorum bile hastaneyw giderken günlük ped takıyorum yanımada bol bol yedek alıyorum enfeksiyon olcam diye ödüm kopuyor bizim bebekler kapıya dayandı artık uyarı veriyolar

Tamamlarız inşallah canım gönlünü ferah tut daha erken bizim bebelere 38’den sonrasını alsın gözlerinin önüne
Benim oğlan tombul bende normal doğum istiyorum şöyle 37 38 de gelse ne güzel olur 4 kilo olmadan anlaşma yapıyorum onunla 4 kiloyu geçmeden sağlıkla gelirse ne zaman isterse emzircem diye

Benim oğlan tombul bende normal doğum istiyorum şöyle 37 38 de gelse ne güzel olur 4 kilo olmadan anlaşma yapıyorum onunla 4 kiloyu geçmeden sağlıkla gelirse ne zaman isterse emzircem diye
Maşallah kaç kilo şimdi canım. Benim oğlanda uzun haftasına göre doktor artık ölçemiyorum geldiğinde ölçelim dedi

Maşallah kaç kilo şimdi canım. Benim oğlanda uzun haftasına göre doktor artık ölçemiyorum geldiğinde ölçelim dedi
32. Haftada 2400 dü diğer ultrason kontrolü haftaya ama en son baktığımızda haftada 300-350gr alıyodu boy kilo hep 2 hafta önden gidiyodu sanırım benim sülaleme çekti

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıklı büyüsün inşallah ben de perşembe günü sezeryan Olcam epidural baya stres ve korkuluyum ama
amin cok saol canım. ay gozunu korkutmak istemem ama benimki bir garip gecti cok agrım var. inşallah sizin kolay olur

Ayy kızlar benim 01.30 suyum geldi 02.45 de bebeğim doğdu biz iyiyiz şu gelmesi çok garip bir şeydi idarımı bile tutamıyordum öyle bir anda baskı oldu
Yaaa hayırlı uğurlu sağlıklı olsun minik mucizen bende şöyle bir gireyim dedim baktım doğurmuşsun . Maşallah ikinize de 8.30 da çıkamam çıkmam 9.30 u bulur diyordun bak seni gece 1.30 da çıkarmış dışarı bebe

Aynn canm benim darısı sizlere inş çok daha vallahi Aynn öyle oldu nasıl geldik ne oldu anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…