Tabiki bencede öyle alışkın oluruz ne güzel çok etkilemez uykusuzlukAllah bizi psikolojik olarak hazırlıyor bence canım ben bunu anladım yoksa başka bir açıklaması yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki bencede öyle alışkın oluruz ne güzel çok etkilemez uykusuzlukAllah bizi psikolojik olarak hazırlıyor bence canım ben bunu anladım yoksa başka bir açıklaması yok yani
Ya aslında yazan kişi şöyle yazmıştı 4 cm açılmayla hastaneye gidiyor odada sancı çekerken henuz doğuma alinmamisken ebe gereksiz ıkınma diye uyarıyor ama o istemsizce ikindigini bişey olmaz diye dusundugunu ama sonucunda yanlız zamanda ikindigi için ödem olduğunu az kalsin bu sebepten sezeryana döneceğin felan yazmış olurda doktorunuz ebeniz ben demeden ıkınma demezse ikinmayin aklınızda bulunsun demişti dediğim gibi ıkınma hissini nasıl tutulcagini bilemiyorum hiç doğumda yapmadım sadece yanlış ikinmalar sıkıntı yaratabiliyormuş bunu paylaşmak istedim yanlış bır bilgimi bilmiyorumOnu kim yazdıysa kendi ıkınmasın ahahaha afedersin kaka mı bu be koskoca bebek başı içimde tutayım şahsen açılmam yavaş gittiği için doktorum 7cmken ayakta ıkındırdı beni ki açılmayı destekleyelim diye. Bence takılmayın öyle şeylere doktorunuz ne diyosa onu yapın ve ayrıca ödemsiz olur mu ıkın dur tabi ki ödem de olcak şişlikte olcak nefes önemli derin güzel nefesler bebeğe oksijen taşır
Bende tam tersi deli gibi uyuyorum kaç haftadır 12-13 saat uyuduğum oluyor gözüm öyle yatakta bunu birazda yıllardır çalışmış olmanın etkiside var yıllar sonra gönlümce yapabiliyorum izinliyim mis gibi ama şuan bebiş doğsa yandım yani sudan çıkmış balığa dönerimTabiki bencede öyle alışkın oluruz ne güzel çok etkilemez uykusuzluk
Normal bence canım dediğin bende inanılmaz oluyor sürekli suyum geldi sanıyorum 2 haftadır inanılmaz artış varKızlar benim böyle kreması biraz akıntı ile su geldi dün gece ve şimdi sizce normal akıntı mıdır
Yani tecrübe tabi yanlış doğru denemez sonuçta yaşanmış bişey ama hani ödem olmamasını beklemek zaten baştan hata fazla ıkınmak sert ıkınmak vaktinden önce yırtığa sebep oluyo genelde ama o ıkınma ihtiyacı geldiğinde durdurabilene helal olsun diyeyim ödemden dolayı sezaryene dönme ihtimali ne bileyim tuhaf geldiYa aslında yazan kişi şöyle yazmıştı 4 cm açılmayla hastaneye gidiyor odada sancı çekerken henuz doğuma alinmamisken ebe gereksiz ıkınma diye uyarıyor ama o istemsizce ikindigini bişey olmaz diye dusundugunu ama sonucunda yanlız zamanda ikindigi için ödem olduğunu az kalsin bu sebepten sezeryana döneceğin felan yazmış olurda doktorunuz ebeniz ben demeden ıkınma demezse ikinmayin aklınızda bulunsun demişti dediğim gibi ıkınma hissini nasıl tutulcagini bilemiyorum hiç doğumda yapmadım sadece yanlış ikinmalar sıkıntı yaratabiliyormuş bunu paylaşmak istedim yanlış bır bilgimi bilmiyorum
Ben yapıyorum simge dumanın egzersizlerini. Ama bende de tık yok daha 38+0 oldum bugün. Çatı muayenesi var bugün. Bakalım ben de yavaş yavaş bir karar vereceğim bugün. Belli ki bizim bebişler son güne kadar beklemek istiyor. Ama benim dr beni o kadar bekletmez. Ben de o riski alamam artık bir şekilde bugüne göre bir karar vereceğim. Hakkımızda hayırlısı olsunGünaydın kızlar. Doğum yapanlarınızı tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz bekleyenlere de sabır ve kolay doğumlar diliyorum.
Ben bugün itibariyle 39+0 oldum 40. Haftaya giriş yaptım yani, ama inanın şimdiye kadar ne bir kez sancı hissettim ne bir açılma. Aynı ööyle duruyor bizimki. doktor haftada 2 görüyor beni, nstler hep normal. Sancı yok açılma yok. Yarın kontrolüm var yine, bir daha bakacak sonra tekrar ctesi görmek isteyecek. Eğer ctesi de bu durum devam ederse suni sancı ya da sezaryeni değerlendireceğiz bakalım. Ben normal doğum istiyordum kendi kendine gelsin diye ama heralde gelmeyecek diye hissetmeye başladım artık, 41,42 lere kadar beklemek de istemiyorum
Simge dumanın egzersizlerini yapan var mı onları yapmaya çalışıyorum
Normal de de toplasan 4-5 saat uyuyan bi insanım ben ama bu tuhaf bişey uykusuzluk da değil gerçekten uyanıp yatağın üstünde oturuyorum inşallah bebeklerimize yeteriz çok güzel anneler oluruz bebeklerimiz de uysal olur yaramaz olmazlarTabiki bencede öyle alışkın oluruz ne güzel çok etkilemez uykusuzluk
Kizlar günaydın, minik bir kanama gördüm iç çamaşirimda bu nedir tam anlayamadim sancilarim var evet yalanci sancilar takipteyim dün baya bi yaşadim akıntım da artmişti. Bu sabah uyanınca bunu görünce bocaladim hastaneye gitmeli miyi
Aynen canım benimki de bekletmez zaten doktorlar biraz sezaryende süreci daha iyi kontrol edebildikleri için sezaryen olsun istiyorlarmış gibi geliyor bana. Ama 40+0’a kadar beklemek isterim sanki… vaktinden önce de sezaryen olsun istemiyorumBen yapıyorum simge dumanın egzersizlerini. Ama bende de tık yok daha 38+0 oldum bugün. Çatı muayenesi var bugün. Bakalım ben de yavaş yavaş bir karar vereceğim bugün. Belli ki bizim bebişler son güne kadar beklemek istiyor. Ama benim dr beni o kadar bekletmez. Ben de o riski alamam artık bir şekilde bugüne göre bir karar vereceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet canm bende de oluyor son 1 aydır ama artık doğumu bekliyorum yaa acaba mı oluyorum sürekliNormal bence canım dediğin bende inanılmaz oluyor sürekli suyum geldi sanıyorum 2 haftadır inanılmaz artış var
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Orada tek istedikleri bebekleri saglıkla dışarı cıkarmak. Bu da en kolay sezeryan ile oluyor. Ben de bugün söyleyeceklerin göre karar vercem bekleme işine. Ben de isterim 40a kadar beklemek. Bide sezeryan olacaksa tarihi seçeyim bari diyorumAynen canım benimki de bekletmez zaten doktorlar biraz sezaryende süreci daha iyi kontrol edebildikleri için sezaryen olsun istiyorlarmış gibi geliyor bana. Ama 40+0’a kadar beklemek isterim sanki… vaktinden önce de sezaryen olsun istemiyorum
Geçmeyen vajina mantar var ben de o da geçer mi ki bebişime ya. Bugün bunu da sorayım ben Dr a ozaman. Çatı muayenesi bugün benim. Kolay geçti mi senin?Kızlar vajinal doğum düşünenler varsa aranızda çatı muayenesi yaparken doktoru kültür alan oldu mu? Bebeğe geçiyormuş doğum sırasında vajina bakterileri. Sonucum çıkmış zararlı bakteri yokmuş. Hiçbir engel kalmadı sanırım burdan dönüş yok oturdum bekliyorum 37+4 olduk ☺ 3 gün önce baktı ne açılma ne kanala girme ne yumuşama var dedi muayene sonrası kanama vs de olmadı. Ciddi bel ağrım oluyor ama devamı gelmiyor. Benim kuzu gününü bekleyecek galiba keyfi yerinde içerde
Tam eli içerdeyken ebeye bir kültür de alalım normal doğuma uygunuz dedi o uzun pamuklu çubuktan istedi. Bunu almam lazım doğumda mikroorganizmalar bebeğe geçiyor dedi bence bir sor doktoruna. Ya ben korkuyordum çok çatı muayenesinden yok şöyle ölüm böyle ölüm dediler hiç de bir şey olmadı 2 parmağını soktu bir sağ sol bir aşağı yukarı yaptı çıkardı. Acı falan olmuyor sadece içine dan diye girildiği için bir noluyoruz oluyorsun ama anlayana kadar çıkıyor zaten. Kendini kasma diyorlar ya böyle hafif ıkınır gibi yap eli içerdeyken hiçbir şey duymazsınGeçmeyen vajina mantar var ben de o da geçer mi ki bebişime ya. Bugün bunu da sorayım ben Dr a ozaman. Çatı muayenesi bugün benim. Kolay geçti mi senin?
Senin vücudun da akıllılık ediyor bence sonra zaten uyuyamayacaksın diye depoluyor benceBende tam tersi deli gibi uyuyorum kaç haftadır 12-13 saat uyuduğum oluyor gözüm öyle yatakta bunu birazda yıllardır çalışmış olmanın etkiside var yıllar sonra gönlümce yapabiliyorum izinliyim mis gibi ama şuan bebiş doğsa yandım yani sudan çıkmış balığa dönerim
Hayırlısı olsun hakkımızda haberdar edin bugünkü muayene sonuçlarınızıAynen ben de öyle düşünüyorum. Orada tek istedikleri bebekleri saglıkla dışarı cıkarmak. Bu da en kolay sezeryan ile oluyor. Ben de bugün söyleyeceklerin göre karar vercem bekleme işine. Ben de isterim 40a kadar beklemek. Bide sezeryan olacaksa tarihi seçeyim bari diyorum
39-40 arası gelecek bence içime öyle doğduKızlar vajinal doğum düşünenler varsa aranızda çatı muayenesi yaparken doktoru kültür alan oldu mu? Bebeğe geçiyormuş doğum sırasında vajina bakterileri. Sonucum çıkmış zararlı bakteri yokmuş. Hiçbir engel kalmadı sanırım burdan dönüş yok oturdum bekliyorum 37+4 olduk ☺ 3 gün önce baktı ne açılma ne kanala girme ne yumuşama var dedi muayene sonrası kanama vs de olmadı. Ciddi bel ağrım oluyor ama devamı gelmiyor. Benim kuzu gününü bekleyecek galiba keyfi yerinde içerde
Aynı durumu yaşayan ben canım kafası tam sol bobregimin o tarafta dönmeye çalışıyor ayaklarıyla ama donemiyor gibi geliyor bir türlü ya dün gece hele kaburgaların üstünde resmen ayaklarıyla dans etti bizimkiler bu gidişle soldan doğacak gibiBende sağıma soluma yatmayı özledim oğlan sığamadığı için soluma iyice yayıldı doktor diyor ki bu oğlan niye kanala değil de sola gider ki
Kocama çekerse 42 ye kadar yolu var Valla şekerim arabamız bozuldu hem de bayağı duman atmalı motor arızası vermeli falan. Araba serviste. Servisten çıkmadan tövbe doğuramam otursun oturduğu yere, evle hastane arası 1 buçuk saat39-40 arası gelecek bence içime öyle doğdu