İşte herşey kişiden kişiye değişiyor yavrum. Bebiş nasılmışBende bgn Doktoruma sordum yavrum devam et bırakma dedi magnezyum u
Bu arada senin bebek bugünlerde daha doğmaz rahat ol dedi:)
Ama son 1.5 hafta kaldı dedi
Bu sıralar bebişler 40 a kadar gidiyor dedi benim doktor daaAyy maşallah bebisle arka arkaya gelmiş çok sevindimkızlar ben hiç magnezyum kullanmadım doktorum vermedi benimde sanırım ihtiyacım olmadı ne kramp var ne kas ağrısı 34. Haftada kasılmalarım çok oluyordu artık hiç olmuyor desem yeridir bird eo haftalarda aşağıda çok baskı hissediyordum vajinam ağrıyordu resmen artık çok yorulmadifim sürece oda yok anlamadım bz boyle 40 a doğru gidicez heralde saun 36+3
Ay ay maşallah maşallah canmmm çok şükür sağlıkla gelmiş prenses gözünüz aydnKızlar aradaki sflarınokuyamadım bugün doğum yaptım dün akşam nişan geldi sabah nstde hafif sancılar da vardı planlı cumaydı doktorum cumayı beklemez alalım dedi 38+2 12.44 te kızım alara dünyaya geldi 3390 gr 54 cm çok sükür sağlıklı kombine anestezi aldım agrım çok maalesef yürüyemedim iki üç adım atabildim dua edin bana inş yarın daha iyi olayım çok şükür süt geldi allahtan ona seviniyorum trkrar yazamayabilirim çok bakamıyorım herkes sağlıkla en kısa sürede kavuşssun bebişlre
Bebiş gayet iyi şükür canm ama rahatı yerinde kanala girecek gibi durmuyor daha dedi doktorİşte herşey kişiden kişiye değişiyor yavrum. Bebiş nasılmışkız hiç belli olmuyor ha pat diye doğuruyorlar baksana
Oh çok şükürYolunda yolunda kuzum son 1.5 haftam kaldı işte gelmezse 40 ta alırız dedi
Ama bende nasl alırsnz diye sormadm:))
Hiç korkma bu kişiden kişiye değişiyor çoğu arkadaşa bıraktırmamış magnezyumu. Hatta doktora sormuşlar devam demişler. Bu benle alakalı bence. Benim geçmişteki kayıplarım olduğu için doktorumla uzun yıllardır beraberiz acı eşiğimi bildiği için bıraktırdı. Sen hiç kasılma zaten bak 1 güncük kalmış nerdeyseİlk hamileliğimde kontrolde bebek hareketlerini çok az hissediyorum dediğimde dr yatış vermişti nst de sancı görünüyor dendi ama ben bir şey hissetmiyordum sertleşme bile çok azdı. Şimdi haftalardır sertleşme kasılma var magnezyum kullanıyorum. 30 ekime sezeryan olcaz bugün içmesem mi dr yorum yapmadı ama bırak demeyi unutmuş olabilir mi bir çelişkiye düştüm bebiş sıkıntıya girer de farketmezsem diye korkuyorum
Canım benim ilk oğlumda sütüm gelmişti ama memeyi tutamıyordu ben beceremiyordum 3.5 kilo doğmuş, hastahaneden 3 kilo çıkmıştı. Memenin tamamını kavrasın diyorlardı bir türlü olmuyordu ucunu tutuyordu. Baya uğraşmıştık o dönem sonra zamanla düzeldi kilo aldı, senin de düzelecek inşallah üzülme. Tam kavrayana kadar kaşıklı biberon mu deniyordu öyle bir çözüm yolu nasıl olur ben de bilmiyorum ama fikir olarak aklıma geldi
Ay inşallah bende pat diye doğururum sürpriz yaparım sizeİşte herşey kişiden kişiye değişiyor yavrum. Bebiş nasılmışkız hiç belli olmuyor ha pat diye doğuruyorlar baksana
Sağlıkla büyüt canım benim . İnşallah hemen toparlarsınnnKızlar aradaki sflarınokuyamadım bugün doğum yaptım dün akşam nişan geldi sabah nstde hafif sancılar da vardı planlı cumaydı doktorum cumayı beklemez alalım dedi 38+2 12.44 te kızım alara dünyaya geldi 3390 gr 54 cm çok sükür sağlıklı kombine anestezi aldım agrım çok maalesef yürüyemedim iki üç adım atabildim dua edin bana inş yarın daha iyi olayım çok şükür süt geldi allahtan ona seviniyorum trkrar yazamayabilirim çok bakamıyorım herkes sağlıkla en kısa sürede kavuşssun bebişlre
Anamm senin daha az kaldı kızım yaaOh çok şükürbende cuma kontrolden sonra seni doğurtucam dedi nasıl diyemedim gelesi yok hala bakalım
Ay zamanında gelsin ama sonlara doğru insan sabırsızlanıyormus gerçekten ben sıkıldım bu hamilelik işinden ya midem ağzımda yaşıyorum artıkBu sıralar bebişler 40 a kadar gidiyor dedi benim doktor daaheralde gitcez vlla canm
Şey dermişim senin 40 hafta gözüküyor ya sen doğursan süpriz olmaz. Maşallah ne tuttun içindeAy inşallah bende pat diye doğururum sürpriz yaparım size
Bende sağıma soluma yatmayı özledimAy zamanında gelsin ama sonlara doğru insan sabırsızlanıyormus gerçekten ben sıkıldım bu hamilelik işinden ya midem ağzımda yaşıyorum artık
Valla inşallah tez zamanda diyorum babyAnamm senin daha az kaldı kızım yaahadi bakalm hayırlı haberleri bekliyor olacagm senden
Hahaha valla doğru söylüyorsun doğurmamam daha büyük sürprizŞey dermişim senin 40 hafta gözüküyor ya sen doğursan süpriz olmaz. Maşallah ne tuttun içindebir bakıyormuşun ben 40 ı bitirmişim hala tık yok ama inşalalh pat diye doğur canım bir çırpıda ağrısız sancısız en güzelinden
Denizli deyim canım havalar iyi en azından bugün öğlen çıkardım bende balkonda 2,3 dk güneşe inşallah faydası olurAyy canım gözün aydınMaşallah bebişe sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler kuzucuklar
Canım öncelikle sağlıkla büyüsün bebişin
Emzirme için panik yapma, sabırla devam et canım, yoluna girecek.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama henüz güneşli günler varken sarılıktan korunmak için emzirmenin yanında güneşe de çıkarabilirsin bebişi. Gün ışığı, güneşlendirme iyi geliyor bu sürece yardımı oluyor. Bu vesileyle tüm arkadaşlara tavsiye etmiş olayım
Tam olarak anlattığının aynısı canım sütüm var emiyor ama yanlış kavradığı için yeterli gelmiyor.Bugun 3 kez elle sağım yapıp kaşık ile verdik annemle.Oglumda bukadar zorlanmadigim için bu sürecin bu kadar zor geçeceğini asla tahmin etmezdim.Ahh inşallah bizde kolay atlatırızİlk hamileliğimde kontrolde bebek hareketlerini çok az hissediyorum dediğimde dr yatış vermişti nst de sancı görünüyor dendi ama ben bir şey hissetmiyordum sertleşme bile çok azdı. Şimdi haftalardır sertleşme kasılma var magnezyum kullanıyorum. 30 ekime sezeryan olcaz bugün içmesem mi dr yorum yapmadı ama bırak demeyi unutmuş olabilir mi bir çelişkiye düştüm bebiş sıkıntıya girer de farketmezsem diye korkuyorum
Canım benim ilk oğlumda sütüm gelmişti ama memeyi tutamıyordu ben beceremiyordum 3.5 kilo doğmuş, hastahaneden 3 kilo çıkmıştı. Memenin tamamını kavrasın diyorlardı bir türlü olmuyordu ucunu tutuyordu. Baya uğraşmıştık o dönem sonra zamanla düzeldi kilo aldı, senin de düzelecek inşallah üzülme. Tam kavrayana kadar kaşıklı biberon mu deniyordu öyle bir çözüm yolu nasıl olur ben de bilmiyorum ama fikir olarak aklıma geldi
Canim doğum sancisiysada şuan sanırım doktor birşey yapmaz sancinin sıklasmasini bekle der heralde rahatsız etmeyim dersen bekle sancin sıklaşirsa düzenli olursa ara ama sabredemem dersen ara gitsinSelam kızlar, doğum yapan herkesi tebrik esiyorum Allah analı babalı büyütsün harika hayatları olsun miniklerimizinkalanlarımız da bi avazda atlatsın inşallah
Benim biraz aklım karıştışöyle ki kalçam ve belim arasına aniden çok yoğun bir sancı giriyor o kadar yoğun ki yürümem imkansız olduğum yere düşüveriyorum resmen öyle bi acı. Doğum sancısı belden girer diyolar ama girdiği nokta tam belim değil. Nedir bu sancı doğum sancısı mı başka bi şey mi anlamıyorum. Dün iki kere 20 dk aralık ile çok yoğun şekilde yaşadım bi kaç kere de görece daha azdı bugün de 4 kere düzensiz fakat çok yoğun şekilde oldu bi kaç kere de daha hafif acıyla oldu. Ek olarak bugün 1 saat önce nişan geldi sanırım çok yoğun sümüksü kıvamda fazla bir mukus bir avuç içi uzunluktaydı, normal akıntılarımdan çok farklıydı. sizce doğum ile ilgili mi ona göre bu saatte doktorum ya da ebeme yazacağım, bu süreçte hep pimpirikli olduğumdan tatil günü hemde bun saatte onları da rahatsız etmek istemedim
Bide ağrının yerini işaretledim kolay anlaşılsın diye
Teşekkür ederim yanıt içinCanim doğum sancisiysada şuan sanırım doktor birşey yapmaz sancinin sıklasmasini bekle der heralde rahatsız etmeyim dersen bekle sancin sıklaşirsa düzenli olursa ara ama sabredemem dersen ara gitsinyazalida olmuş biraz şuan nasılsın
Hadi hayırlısı olsun hakkında canım Allah bir avazda kavuştursun haberdar et gelişmelerdenTeşekkür ederim yanıt içindaha fazla sancım olmadı sanırım yarını bekleyeceğim doktoruma haber vermek için