• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Çok kötü haldeyim biliyo musunuz bu sefer memem asla açılmıyo ve ucu kırpmırzıı oldu emziremiyorum. Açılsın diye bir kaç kez denedim ters emzirmeyi en son eşim dedi ki bebeği nasıl ittin öyle bir daha yapma. Acıdan ne yaptığımın bile farkında değilim çığlık çığlığaydı zaten. Pompalarla açmayı deniyorum ancak ne soğuk ne sıcak iyi gelmedi..

Kızlar bebek bezinde hangi numaradasınız. Biz 4 numarayı denedik bugün. 3 sıkmaya başladı. Biraz hızlımı gidiyoruz sanki

Çok kötü haldeyim biliyo musunuz bu sefer memem asla açılmıyo ve ucu kırpmırzıı oldu emziremiyorum. Açılsın diye bir kaç kez denedim ters emzirmeyi en son eşim dedi ki bebeği nasıl ittin öyle bir daha yapma. Acıdan ne yaptığımın bile farkında değilim çığlık çığlığaydı zaten. Pompalarla açmayı deniyorum ancak ne soğuk ne sıcak iyi gelmedi..
Kuzum lahana al. Yapraklı kısımlarını ilk önce yumuşasın diye kaynat sonra buzdolabına at soğut. Soğuk soğuk göğüslerine sar. Rahatlatır seni

Birde pompayla yaparken son dereceye getirme düşük derecede daha rahat açılır

canim benimki sabahtan gece 12 ye ladsr fix 45 dkda bir emiyor kilo alimi maximumda ilerliyor eger aliyorsa ver bencede baya yariyor benim deneyimime göre bizde 55 günlüğüz normald kilo alimi iyiyse emzirmene gerek yoktur ama azsa ve sutunde azsa gak meme guk meme taktigi ise yariyor
45 dakikada bir mi :halay: yok valla 3 saatte bir istiyordu ben de kilo alımı yavaşlıyor dediler diye 2 saatte bire düştüm ve sütüm fazla. Dur bakalım saatte bir deneyeyim bugün alır mı bilmiyorum ama

canim benimki sabahtan gece 12 ye ladsr fix 45 dkda bir emiyor kilo alimi maximumda ilerliyor eger aliyorsa ver bencede baya yariyor benim deneyimime göre bizde 55 günlüğüz normald kilo alimi iyiyse emzirmene gerek yoktur ama azsa ve sutunde azsa gak meme guk meme taktigi ise yariyor
Kuzum gece kaç saatte bir emziriyorsun kendi mi uyanıyor yoksa sen mi uyandırıyorsun

Çocuk gözü kapalı ıkınıyor resmen ya. Ben masajla da çıkaramıyorum sadece emerken rahat çıkarıyor ama bi yandan tekrar gazlanıyor 😭 Ne zaman bitecek bu gaz meselesi ben anlamadım siz kaç aylıksınız
Biz 3 aylık olduk😬hala bir azalma yok ama artık kendi kendine daha çok çıkarabiliyor gibime geliyor ama çıkartirken baya zorlanıyor canı yanıyor. Umarım şu gazların bittiği zamanlar çabucak gelir😓 yavruma o kadar üzülüyorum ki

Ya gece 3 ü geçince bizim oğlana bişeyler oluyor. Sürekli ıh mıh diyerek uyanıp zorlanıyor. Gazını çıkaramıyorum sadece emmek istiyor emince daha çok gazlanıyor. Emzik ısrarla tutmuyor. Geceleri emzirirken vicdan azabı çekiyorum resmen uykusunun arasında gazla uğraşıyor alttan üstten. Ne yapmam lazım yönetemiyorum gece gaz sorununu ben 😔😔 tam omzumda uyudu diyorum 10 dk sonra yine ıh mıhla uyanıyor çocuğum
Kuzum bizimde aynı hep gece 5-7 arası sürekli ıkınıyor

Back