2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar aradaki sflarınokuyamadım bugün doğum yaptım dün akşam nişan geldi sabah nstde hafif sancılar da vardı planlı cumaydı doktorum cumayı beklemez alalım dedi 38+2 12.44 te kızım alara dünyaya geldi 3390 gr 54 cm çok sükür sağlıklı kombine anestezi aldım agrım çok maalesef yürüyemedim iki üç adım atabildim dua edin bana inş yarın daha iyi olayım çok şükür süt geldi allahtan ona seviniyorum trkrar yazamayabilirim çok bakamıyorım herkes sağlıkla en kısa sürede kavuşssun bebişlre
Aaaa aynı gündü doğumumuz Hayırlı olsun Allahım güzel sağlıklı uzun ömür versin❤️ belirti falan var mıydı sancı falan aniden nişan mı geldi Allahhh sıra bana geliyor 😂😂

İnsan hiç gece olsun istemez mi yaa 🥲sıfır uyku ne gelen var ne giden sağolsun oğlumda asla soluma yatırmıyor sağım da çöktü nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️
Benim bebek falan değil psikolojik galiba hergün bu saatte alarm kurmuş gibi uyanığım 4 te yada 5 te uyanıyorum asla uykum gelmiyor bebeğimde uyuyor anlam veremiyorum

Kızlar öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum vajinal doğumda açılma evresinde istemsizce ıkınma hissi gelebiliyormuş doğuma geçmeden ıkınmamaliymisiz yani 7 cm lik açıklıkta ıkınma gelsede ikinmayin diyorlarr ödem filan yapıyormuş bebeğin ilerleyememesine sebep oluyormuş ama ıkınma hissine nasıl engel olacağımızı bulamadım 😁 çünkü istemsizce ikinabiliyormusuz birisi derin derin nefes alın yazmış ise yariyormu bilmitorum ama
Onu kim yazdıysa kendi ıkınmasın ahahaha afedersin kaka mı bu be koskoca bebek başı içimde tutayım 😀 şahsen açılmam yavaş gittiği için doktorum 7cmken ayakta ıkındırdı beni ki açılmayı destekleyelim diye. Bence takılmayın öyle şeylere doktorunuz ne diyosa onu yapın 👍🏻 ve ayrıca ödemsiz olur mu ıkın dur tabi ki ödem de olcak şişlikte olcak nefes önemli derin güzel nefesler bebeğe oksijen taşır 🙏🏻

Saat 04:00den beri ayaktayım. Sancım yok ama uykum da yok. Bugün 36 haftalık olduk. Doğsun artık istiyorum normal dimi bu. Dönemiyorum, kalkamıyorum, dışarıya çıkmaya korkuyorum sürekli lavaboya gitmem gerekiyor. Yoğun bir şekilde akıntım var geçmiyor. Offff
Normal normal bende aynıyım ama hiç lavaboya gitme gibi bir sıkıntım olmadı hiç sıkışmıyorum ben sadece gece uyanıyorum durduk yere. Akıntım 36 haftadan sonra eskiye göre fazla, dönme kalkma durumları bendede ağrılı tabiki ama geçici şeyler sonuçta şükür

Kizlar günaydın, minik bir kanama gördüm iç çamaşirimda bu nedir tam anlayamadim sancilarim var evet yalanci sancilar takipteyim dün baya bi yaşadim akıntım da artmişti. Bu sabah uyanınca bunu görünce bocaladim hastaneye gitmeli miyim

Kizlar günaydın, minik bir kanama gördüm iç çamaşirimda bu nedir tam anlayamadim sancilarim var evet yalanci sancilar takipteyim dün baya bi yaşadim akıntım da artmişti. Bu sabah uyanınca bunu görünce bocaladim hastaneye gitmeli miyim
günaydın nişan mı geldi acaba

Günaydın nişan olabilir çok uzak değilse git bir görün olmazsa eve girersin yine

İlk hamileliğimde kontrolde bebek hareketlerini çok az hissediyorum dediğimde dr yatış vermişti nst de sancı görünüyor dendi ama ben bir şey hissetmiyordum sertleşme bile çok azdı. Şimdi haftalardır sertleşme kasılma var magnezyum kullanıyorum. 30 ekime sezeryan olcaz bugün içmesem mi dr yorum yapmadı ama bırak demeyi unutmuş olabilir mi bir çelişkiye düştüm bebiş sıkıntıya girer de farketmezsem diye korkuyorum

Canım benim ilk oğlumda sütüm gelmişti ama memeyi tutamıyordu ben beceremiyordum 3.5 kilo doğmuş, hastahaneden 3 kilo çıkmıştı. Memenin tamamını kavrasın diyorlardı bir türlü olmuyordu ucunu tutuyordu. Baya uğraşmıştık o dönem sonra zamanla düzeldi kilo aldı, senin de düzelecek inşallah üzülme. Tam kavrayana kadar kaşıklı biberon mu deniyordu öyle bir çözüm yolu nasıl olur ben de bilmiyorum ama fikir olarak aklıma geldi
Hepimizin iyice kafası karıştı. Her Dr uygulaması farklı. Daha haftan varsa bekle bakalım. Ben bugün soracağım. Dün gece de içmedim magnezyumu kasılma vs sıfırdı

Doktora görün tabiki ama sancılar sıklaşana kadar eve yollar büyük ihtimalle. Bundan itibaren 1 haftaya en geç doğurursun heralde kuzu kaçıncı haftadasın

Günaydın kızlar. Doğum yapanlarınızı tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz bekleyenlere de sabır ve kolay doğumlar diliyorum.
Ben bugün itibariyle 39+0 oldum 40. Haftaya giriş yaptım yani, ama inanın şimdiye kadar ne bir kez sancı hissettim ne bir açılma. Aynı ööyle duruyor bizimki.😅 doktor haftada 2 görüyor beni, nstler hep normal. Sancı yok açılma yok. Yarın kontrolüm var yine, bir daha bakacak sonra tekrar ctesi görmek isteyecek. Eğer ctesi de bu durum devam ederse suni sancı ya da sezaryeni değerlendireceğiz bakalım. Ben normal doğum istiyordum kendi kendine gelsin diye ama heralde gelmeyecek diye hissetmeye başladım artık, 41,42 lere kadar beklemek de istemiyorum 🥺
Simge dumanın egzersizlerini yapan var mı onları yapmaya çalışıyorum

X