- 11 Mart 2024
- 1.274
- 1.152
- 29
Kaç haftalık suan senin hadi inş cuma son gün diyelimAyy valla cuma günü doğum inşallah o güne kadar durur korktum
Bunun doğruluk payı ne çok merak ediyorum ya kızlar yapamayıp doğuranlar söylesin bakKızlar şu Tolga çeviğin ayak ayak üstüne ayma şeyini denedim geçenlerde yapıyordum asla yapamıyorum allahhhh cumaya kadar bekler inşallah
Ben de 2 gündür çok baskı hissediyorum aşağı da iki adım atsam çişim geliyorAyy maşallah bebisle arka arkaya gelmiş çok sevindimkızlar ben hiç magnezyum kullanmadım doktorum vermedi benimde sanırım ihtiyacım olmadı ne kramp var ne kas ağrısı 34. Haftada kasılmalarım çok oluyordu artık hiç olmuyor desem yeridir bird eo haftalarda aşağıda çok baskı hissediyordum vajinam ağrıyordu resmen artık çok yorulmadifim sürece oda yok anlamadım bz boyle 40 a doğru gidicez heralde saun 36+3
38+2 şuanKaç haftalık suan senin hadi inş cuma son gün diyelim38+0 ım ben de yarın akşamdan sonra 1 hafta içinde doğursam sağlıkla keşke diyorum 40 hafta gözümde o kadar büyüyor ki
Bende çok merak ediyorum 3 güne doğurursam haber veririmBunun doğruluk payı ne çok merak ediyorum ya kızlar yapamayıp doğuranlar söylesin bak
Yapabiliyorsan en fazla bi hafta diyoBen yapabiliyorum of var mı daha en az3 gün
Yapamıyorsan 3 yapabiliyorsan 1 hafta mı yarım yyamalak görüyorum ne olduğunu bilmiyorumYapabiliyorsan en fazla bi hafta diyo
Ayy canım gözün aydınMerhaba teşekkür ederim canım sorduğun için. Şöyle ki dün saat 11 de acile gittim nst çekindim sancı inanılmaz yoğundu. Daha önce su geldiğini söylediğimde yok demişlerdi. Test yapmışlardı negatif çıkmıştı. Dün açıklık bakarken fark etti ebe senin suyun mu geldi diye ben de bilmiyorum su geldiğini söylediğimde idrardır bebek baskı yapıyor demişlerdi. Bu sefer test pozitif çıktı. Zaten çamaşırım çook ıslanıyordu ama ben kendimi kötü hissediyordum idrar kaçırıyorum diye. Sonra kendi doktoruma geldim hiç açılma yok dendi.
Sezaryen oldum. Saat 3te 3960gr bir tosuncuk dünyaya geldiiiii
Rabbim hepinizi yavrusuna kavuştursun inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler kuzucuklarKızlar biz dün doğduktansiyon bir türlü düşmeyince sezeryana erken aldı doktorumuz, çok da kısa sürdü bir çırpıda peşpeşe çıktı bebişler hastanedeyiz şimdi yarın çıkacağız sanırım
Canım öncelikle sağlıkla büyüsün bebişinSelam kizlar doğum yapan annişler gözünüzaydin ,bekleyen annişlerimiz de sağlıcakla kavuşun inşallah.
1 hafta önce bende doğum yaptım diye haber vermiştim size Bizim için zor bir süreç oldu bol ağlamalı.ilk 3 gün kızım kakasını yapamadı tam Dr a gidecekken neyseki yaptı şükür . sütüm geç geldi kızım yeterli beslenemedi.cok uyarmama rağmen zor uyanıyor aktif olarak emmiyor emdiği zaman da 5 dk sonra uyuyor uyandiramiyorum.bugun kontrolümüz vardı 1 hafta boyunca hiç kilo almamış aslında sütün var bebekte emebiliyor dediler ama doğru kavrayamadigi için kilo almamış.Banada ebe tarif etti gösterdi ama yok olmuyor .Oğlumda hiç böyle bı sorun yaşamamıştım.e tabi durum böyle olunca ben ağlamaktan helak ettim kendimi.elimde değil bu kadar Üzülunce sütüm de bebekde etkilenebilir biliyorum ama işte sanki ben emzirmeyi beceremiyormuşum gibi hissetmek duygusu ile baş edemiyorum.Bugun Dr, saatte 1 emzir yarın acilden giriş yap sarılığına ve kilosuna baksınlar dedi.Durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum
Doğum yapan anneler varmı bana tavsiyeleriniz
@Yaz20 veBlue8816 canlar magnezyumu doktor bana kasılma engelliyor diye değil , sancın olur kasılman olur anlayamazsın diye bıraktırdı. Normal düşünüyorum ben doğumu: daha önce birşey olmuştu acı eşiğin çok yüksek sancıyı algılamıyorsun hissetmiyorsun demişti. Bu sebeple magnezyumu kes doğurduğunu anlamayacaksın diye şaka yaptı hatta. ama geçen dayanılmaz bir kas ağrısında içtim magnezyum o ayrı
Canım benim ilk oğlumda sütüm gelmişti ama memeyi tutamıyordu ben beceremiyordum 3.5 kilo doğmuş, hastahaneden 3 kilo çıkmıştı. Memenin tamamını kavrasın diyorlardı bir türlü olmuyordu ucunu tutuyordu. Baya uğraşmıştık o dönem sonra zamanla düzeldi kilo aldı, senin de düzelecek inşallah üzülme. Tam kavrayana kadar kaşıklı biberon mu deniyordu öyle bir çözüm yolu nasıl olur ben de bilmiyorum ama fikir olarak aklıma geldiSelam kizlar doğum yapan annişler gözünüzaydin ,bekleyen annişlerimiz de sağlıcakla kavuşun inşallah.
1 hafta önce bende doğum yaptım diye haber vermiştim size Bizim için zor bir süreç oldu bol ağlamalı.ilk 3 gün kızım kakasını yapamadı tam Dr a gidecekken neyseki yaptı şükür . sütüm geç geldi kızım yeterli beslenemedi.cok uyarmama rağmen zor uyanıyor aktif olarak emmiyor emdiği zaman da 5 dk sonra uyuyor uyandiramiyorum.bugun kontrolümüz vardı 1 hafta boyunca hiç kilo almamış aslında sütün var bebekte emebiliyor dediler ama doğru kavrayamadigi için kilo almamış.Banada ebe tarif etti gösterdi ama yok olmuyor .Oğlumda hiç böyle bı sorun yaşamamıştım.e tabi durum böyle olunca ben ağlamaktan helak ettim kendimi.elimde değil bu kadar Üzülunce sütüm de bebekde etkilenebilir biliyorum ama işte sanki ben emzirmeyi beceremiyormuşum gibi hissetmek duygusu ile baş edemiyorum.Bugun Dr, saatte 1 emzir yarın acilden giriş yap sarılığına ve kilosuna baksınlar dedi.Durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum
Doğum yapan anneler varmı bana tavsiyeleriniz
Yok kız ablam yapamıyordu nerdeyse 2 hafta sonra doğurduBende çok merak ediyorum 3 güne doğurursam haber veririm
İyi iyi şükür ben erken gelsin falan istemiyorum cuma gelsin sağlıcakla macerayı sevmemYok kız ablam yapamıyordu nerdeyse 2 hafta sonra doğurdu
Ben 37+3 deyim. Ara ara geliyor kasılma ama öyle aşırı düzensiz ve sanki az . Şiddetli değil: bende içilen yenilen yapılan hangi hareket varsa yapıyorum . Bakalım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriİlginç gerçekten ya. Bi yandan iyi gelsin kasılmalar diyorum bu hafta doğurmayı çok istiyorum tabi kızımda istiyorsaama dün kasılmalar gelince Bi Yusuf Yusuf oldum. Ama yinede basıcam tüm tuşlara bu hafta bakalım yarın çatı kontrolü var. Senin kaçıncı hafta hiç kasılma kalmadı mı?
Yolunda yolunda kuzum son 1.5 haftam kaldı işte gelmezse 40 ta alırız dediHer şey yolunda demi yavrumbekliyoruz ama gelmiyor bebişler
Bilmem ki canm belki daha az kasılmayı hissedelim diyedirNeden bıraktırmıyor acaba magnezyumu. Valla ben dün içmedim direk geldi belden Bi kasılma. Yarın benimde kontrol var sorsam kesin bana da bırakma diyecek
Ben 38+3 üm atıyorumBen 38+2 atamıyorum
Maşallah sana da bebişinle de sağlık diliyorum canım benimMerhaba teşekkür ederim canım sorduğun için. Şöyle ki dün saat 11 de acile gittim nst çekindim sancı inanılmaz yoğundu. Daha önce su geldiğini söylediğimde yok demişlerdi. Test yapmışlardı negatif çıkmıştı. Dün açıklık bakarken fark etti ebe senin suyun mu geldi diye ben de bilmiyorum su geldiğini söylediğimde idrardır bebek baskı yapıyor demişlerdi. Bu sefer test pozitif çıktı. Zaten çamaşırım çook ıslanıyordu ama ben kendimi kötü hissediyordum idrar kaçırıyorum diye. Sonra kendi doktoruma geldim hiç açılma yok dendi.
Sezaryen oldum. Saat 3te 3960gr bir tosuncuk dünyaya geldiiiii
Rabbim hepinizi yavrusuna kavuştursun inşallah
Ay üçüzlerimiz sağlıkla doğdu maşallah maşallahKızlar biz dün doğduktansiyon bir türlü düşmeyince sezeryana erken aldı doktorumuz, çok da kısa sürdü bir çırpıda peşpeşe çıktı bebişler hastanedeyiz şimdi yarın çıkacağız sanırım