2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ayy maşallah bebisle arka arkaya gelmiş çok sevindim kızlar ben hiç magnezyum kullanmadım doktorum vermedi benimde sanırım ihtiyacım olmadı ne kramp var ne kas ağrısı 34. Haftada kasılmalarım çok oluyordu artık hiç olmuyor desem yeridir bird eo haftalarda aşağıda çok baskı hissediyordum vajinam ağrıyordu resmen artık çok yorulmadifim sürece oda yok anlamadım bz boyle 40 a doğru gidicez heralde saun 36+3

Ben de 2 gündür çok baskı hissediyorum aşağı da iki adım atsam çişim geliyor 35+ 3 üm şu an

Selam kizlar doğum yapan annişler gözünüzaydin ,bekleyen annişlerimiz de sağlıcakla kavuşun inşallah.
1 hafta önce bende doğum yaptım diye haber vermiştim size Bizim için zor bir süreç oldu bol ağlamalı.ilk 3 gün kızım kakasını yapamadı tam Dr a gidecekken neyseki yaptı şükür . sütüm geç geldi kızım yeterli beslenemedi.cok uyarmama rağmen zor uyanıyor aktif olarak emmiyor emdiği zaman da 5 dk sonra uyuyor uyandiramiyorum.bugun kontrolümüz vardı 1 hafta boyunca hiç kilo almamış aslında sütün var bebekte emebiliyor dediler ama doğru kavrayamadigi için kilo almamış.Banada ebe tarif etti gösterdi ama yok olmuyor .Oğlumda hiç böyle bı sorun yaşamamıştım.e tabi durum böyle olunca ben ağlamaktan helak ettim kendimi.elimde değil bu kadar Üzülunce sütüm de bebekde etkilenebilir biliyorum ama işte sanki ben emzirmeyi beceremiyormuşum gibi hissetmek duygusu ile baş edemiyorum.Bugun Dr, saatte 1 emzir yarın acilden giriş yap sarılığına ve kilosuna baksınlar dedi.Durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum
Doğum yapan anneler varmı bana tavsiyeleriniz

Ayy canım gözün aydın Maşallah bebişe sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler kuzucuklar
Canım öncelikle sağlıkla büyüsün bebişin
Emzirme için panik yapma, sabırla devam et canım, yoluna girecek.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama henüz güneşli günler varken sarılıktan korunmak için emzirmenin yanında güneşe de çıkarabilirsin bebişi. Gün ışığı, güneşlendirme iyi geliyor bu sürece yardımı oluyor. Bu vesileyle tüm arkadaşlara tavsiye etmiş olayım

İlk hamileliğimde kontrolde bebek hareketlerini çok az hissediyorum dediğimde dr yatış vermişti nst de sancı görünüyor dendi ama ben bir şey hissetmiyordum sertleşme bile çok azdı. Şimdi haftalardır sertleşme kasılma var magnezyum kullanıyorum. 30 ekime sezeryan olcaz bugün içmesem mi dr yorum yapmadı ama bırak demeyi unutmuş olabilir mi bir çelişkiye düştüm bebiş sıkıntıya girer de farketmezsem diye korkuyorum
Canım benim ilk oğlumda sütüm gelmişti ama memeyi tutamıyordu ben beceremiyordum 3.5 kilo doğmuş, hastahaneden 3 kilo çıkmıştı. Memenin tamamını kavrasın diyorlardı bir türlü olmuyordu ucunu tutuyordu. Baya uğraşmıştık o dönem sonra zamanla düzeldi kilo aldı, senin de düzelecek inşallah üzülme. Tam kavrayana kadar kaşıklı biberon mu deniyordu öyle bir çözüm yolu nasıl olur ben de bilmiyorum ama fikir olarak aklıma geldi

Ben 37+3 deyim. Ara ara geliyor kasılma ama öyle aşırı düzensiz ve sanki az . Şiddetli değil: bende içilen yenilen yapılan hangi hareket varsa yapıyorum . Bakalım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri yalnız o Yusuf yusufluk bende de var çaktırmıyorum

Maşallah sana da bebişinle de sağlık diliyorum canım benim

Kızlar aradaki sflarınokuyamadım bugün doğum yaptım dün akşam nişan geldi sabah nstde hafif sancılar da vardı planlı cumaydı doktorum cumayı beklemez alalım dedi 38+2 12.44 te kızım alara dünyaya geldi 3390 gr 54 cm çok sükür sağlıklı kombine anestezi aldım agrım çok maalesef yürüyemedim iki üç adım atabildim dua edin bana inş yarın daha iyi olayım çok şükür süt geldi allahtan ona seviniyorum trkrar yazamayabilirim çok bakamıyorım herkes sağlıkla en kısa sürede kavuşssun bebişlre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…