Selam kizlar doğum yapan annişler gözünüzaydin ,bekleyen annişlerimiz de sağlıcakla kavuşun inşallah.
1 hafta önce bende doğum yaptım diye haber vermiştim size Bizim için zor bir süreç oldu bol ağlamalı.ilk 3 gün kızım kakasını yapamadı tam Dr a gidecekken neyseki yaptı şükür . sütüm geç geldi kızım yeterli beslenemedi.cok uyarmama rağmen zor uyanıyor aktif olarak emmiyor emdiği zaman da 5 dk sonra uyuyor uyandiramiyorum.bugun kontrolümüz vardı 1 hafta boyunca hiç kilo almamış aslında sütün var bebekte emebiliyor dediler ama doğru kavrayamadigi için kilo almamış.Banada ebe tarif etti gösterdi ama yok olmuyor .Oğlumda hiç böyle bı sorun yaşamamıştım.e tabi durum böyle olunca ben ağlamaktan helak ettim kendimi.elimde değil bu kadar Üzülunce sütüm de bebekde etkilenebilir biliyorum ama işte sanki ben emzirmeyi beceremiyormuşum gibi hissetmek duygusu ile baş edemiyorum.Bugun Dr, saatte 1 emzir yarın acilden giriş yap sarılığına ve kilosuna baksınlar dedi.Durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum
Doğum yapan anneler varmı bana tavsiyeleriniz