Oyyy aman Allahım. Maşallahsağlıkla büyüsün. Çok sevindim. Bak demek ki gerçekten suyun gelmiş ve o gün vücut denemiş açılmayı. Hayırlısı ile kavuşmuşsun. Eninde sonunda akış belirliyor işte. Maşallah kilosu da cok iyi. Sen kaçıncı haftanda doğum yapmış oldun şimdi? Nasılsınız şuan her şey yolunda mı? Agrı sızın nasıl?
Aminnn çok şükür her şey yolunda. Hadi bakalım kasım anneleri bekliyoruz sizi de aramızaOyyyyyy maşallahsağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Çok duygulandımmmm . Şuan nasılsınnnn bebek nasıllllll
Ben son günlerde günde 4x2 içiyordum canım ama doğumdan sonra henüz ne tansiyonum çıktı ne ilaç verdilerÇok şükürbende de gebelik tansiyonu var sabah akşam tansiyon ilacı içiyorum yükselmesin diye. Umarım olmaz bundan sonrası için
Canımmm gözün aydın. Maşallah sağlıkla kucağına almışsın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahMerhaba teşekkür ederim canım sorduğun için. Şöyle ki dün saat 11 de acile gittim nst çekindim sancı inanılmaz yoğundu. Daha önce su geldiğini söylediğimde yok demişlerdi. Test yapmışlardı negatif çıkmıştı. Dün açıklık bakarken fark etti ebe senin suyun mu geldi diye ben de bilmiyorum su geldiğini söylediğimde idrardır bebek baskı yapıyor demişlerdi. Bu sefer test pozitif çıktı. Zaten çamaşırım çook ıslanıyordu ama ben kendimi kötü hissediyordum idrar kaçırıyorum diye. Sonra kendi doktoruma geldim hiç açılma yok dendi.
Sezaryen oldum. Saat 3te 3960gr bir tosuncuk dünyaya geldiiiii
Rabbim hepinizi yavrusuna kavuştursun inşallah
maşallah ya size de gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah üçünü deKızlar biz dün doğduktansiyon bir türlü düşmeyince sezeryana erken aldı doktorumuz, çok da kısa sürdü bir çırpıda peşpeşe çıktı bebişler hastanedeyiz şimdi yarın çıkacağız sanırım
Amin inşallah bende de öyle olur umarımBen son günlerde günde 4x2 içiyordum canım ama doğumdan sonra henüz ne tansiyonum çıktı ne ilaç verdilerdarısı senin de başına inşallah
Bende bgn Doktoruma sordum yavrum devam et bırakma dedi magnezyum uY Yaz20 veBlue8816 canlar magnezyumu doktor bana kasılma engelliyor diye değil , sancın olur kasılman olur anlayamazsın diye bıraktırdı. Normal düşünüyorum ben doğumu: daha önce birşey olmuştu acı eşiğin çok yüksek sancıyı algılamıyorsun hissetmiyorsun demişti. Bu sebeple magnezyumu kes doğurduğunu anlamayacaksın diye şaka yaptı hatta. ama geçen dayanılmaz bir kas ağrısında içtim magnezyum o ayrı
Bende doktordan geldim benim bebek için de bgnler de daha gelmez dediHahhahaha aminnn inşallahhhhbugünde normaliz bir hareket yok
Ayyy canmm gözünüz aydınAynen öyle canım. 39+4te doğum olmuş oldu. İyiyiz çok şükür. Sancı çektiğim için muhtemelen sütüm de geldi. Dikiş yerim acıyor sadece ama daha henüz 12 saat olmadı bile bakalımher şey daha da güzel olacak inşallah.
Aminnn çok şükür her şey yolunda. Hadi bakalım kasım anneleri bekliyoruz sizi de aramıza
Canm Allah kolaylıkla analı babalı büyütsün bebişler nasıl benziyorlar birbirlerineBen son günlerde günde 4x2 içiyordum canım ama doğumdan sonra henüz ne tansiyonum çıktı ne ilaç verdilerdarısı senin de başına inşallah
Her şey yolunda demi yavrumBende doktordan geldim benim bebek için de bgnler de daha gelmez dedi
Hahahahah benimde inanDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla güle güle büyütün inşallah bol sütünüz güzel uyuyan bebeleriniz olsunözeniyorum doğurasım geliyo vallahi bıktım ahahaha
Neden bıraktırmıyor acaba magnezyumu. Valla ben dün içmedim direk geldi belden Bi kasılma. Yarın benimde kontrol var sorsam kesin bana da bırakma diyecekBende bgn Doktoruma sordum yavrum devam et bırakma dedi magnezyum u
Bu arada senin bebek bugünlerde daha doğmaz rahat ol dedi:)
Ama son 1.5 hafta kaldı dedi
Ben yapabiliyorum of var mı daha en az3 günKızlar şu Tolga çeviğin ayak ayak üstüne ayma şeyini denedim geçenlerde yapıyordum asla yapamıyorum allahhhh cumaya kadar bekler inşallah
Ayy valla cuma günü doğum inşallah o güne kadar durur korktumBen yapabiliyorum of var mı daha en az3 gün
Ben 37 haftalığım ve çok zor attımKızlar şu Tolga çeviğin ayak ayak üstüne ayma şeyini denedim geçenlerde yapıyordum asla yapamıyorum allahhhh cumaya kadar bekler inşallah
Ben 38+2 atamıyorumBen 37 haftalığım ve çok zor attım