2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Son haftalar zormuş uyku düzenim kalmadı benim sürekli ateş basıyor uyanıyorum terle hiç rahatım yok cuma doğumum çok az kaldı hala inanamıyorum sağ salim doğuralım
Ay benimde cuma çok heyecanlıyım yine kalktım bu saatte zaten uzun zamandır uyku düzeni falan kalmadı kızımın gelmesine hazırlık yapıyor vücudum sanırım

Son haftalar zormuş uyku düzenim kalmadı benim sürekli ateş basıyor uyanıyorum terle hiç rahatım yok cuma doğumum çok az kaldı hala inanamıyorum sağ salim doğuralım
Hem de nasıl zormuş sürekli hem sıcaktan hem de karnımın sertliğinden rahatsız oluyorum bi sağ bi sol dönüyorum yatakta. Bugün o gün mü diye diye ertesi günü ediyoruz kaç haftalıksın canım

Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Bende aspirini 36 da bıraktım benim oksaparı doğumdan sonra 15 gün daha kullanacaksın dedi doktor: benim 6000 günde bir defa şeklinde. Vardır bir bildikleri

Gece 3 e kadar uyuyamadım sabah 5-7 arası uyandım. Şimdi de tamamen açıldı gözlerim.

Her geçen gün zorlaşıyor artık. Benim kızın kafa yukarıda ama dönmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım sürekli kıpır kıpır gece gündüz hareket halinde. Ayağını sanırım vajinama bastırıyor. Bacak ağrısından ölüyorum zaten. Geceleri kabusum bu bacaklar.
Hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık sıkıntısız.
Beni zorladı hamilelik.
Kavuşmak istiyorum hayırlı zamanda.

Bende oksapara devam. Doktor doğumdan 2 gün önce bırak dedi bakalım.

Y Yaz20 ve Blue8816 canlar magnezyumu doktor bana kasılma engelliyor diye değil , sancın olur kasılman olur anlayamazsın diye bıraktırdı. Normal düşünüyorum ben doğumu: daha önce birşey olmuştu acı eşiğin çok yüksek sancıyı algılamıyorsun hissetmiyorsun demişti. Bu sebeple magnezyumu kes doğurduğunu anlamayacaksın diye şaka yaptı hatta. ama geçen dayanılmaz bir kas ağrısında içtim magnezyum o ayrı

Günaydın canımmmmmm. Minnak içinde dönmeye çalışıyordur. Sanki benimki de dönerken içimi yırttı yardı geçti gibi hissettim ben. Büyüdüklerinde hareketleri galiba avı verici oluyor. Dayan bacım dayan az kaldı hele doğsunlar popişlerine popişlerine vururuz

Günaydın herkese güzel bir hafta olsun.
Evet ben de seninki gibi duydum doğumda kasılma etkisini hissetmemek işte.
Ya psikolojik mi bilmiyorum dün içmeden yattım ve ilk defa dün gece belimden ve kasığımdan ağrı girdi. Noluyor oldum dün gece gram uyuyamadım. Ve bel ağrısı aynı @Mina95 arkadaşımızın tarif ettiği gibiydi regl sancısı gibi. Kendi kendime foruma çok giriyorsun acaba okuduklarının mı etkisinde kalıyorum dedim hemen magnezyumu bırakır bırakmaz yaşamam beni bir tedirgin etti. Tüm gece kafaya taktım valla. Normalde stresi iyi yönetirim dün gece yönetemedim

Sen kaçıncı haftadasın? Yaklaşmış olabilir senin ki hadi su gibi inşallah
Aşkım daha 36ya yeni giricem, erken bunları hissetmem için. Eşimin tayini çıktı bende stres oldum bu haftasonu 2 günde bebeğim aşağı indi. Stres çok etkiliyor gerçekten kızlar psikolojinizi güçlü tutun

Bende aspirini 36 da bıraktım benim oksaparı doğumdan sonra 15 gün daha kullanacaksın dedi doktor: benim 6000 günde bir defa şeklinde. Vardır bir bildikleri
Senin normal mi sezeryan mi olcak canım? Evet vardır bi bildikleri ama hem doğum korkusu hemde her şeyi takar oldum galiba

seni cok iyi anliyorum bnmde eşimin tayini çikti 1.5 yil yok yurtdişi görevine gidiyor. Ben de ilk duyduğumda cok stres yapmiştim kasılmalar yaşadim bebek gerçekten cok etkileniyor

Bende magnezyumu bırakır bırakmaz 3 gün ciddi sancı çektim . Hatay kendi kendime Allahım ne etkili ilaçmış be sancıları kesiyormuş dedim. Ama normalmiş doktorum öyle söyledi bana Şuan öyle değil. Sanki vücud magnezyumsuzluğa alıştı

Senin normal mi sezeryan mi olcak canım? Evet vardır bi bildikleri ama hem doğum korkusu hemde her şeyi takar oldum galiba
Şimdilik normal doğum bekliyoruz duruma göre hareket edeceğiz açıkçası. Doktor sancı bekleyelim herşey Şuan müsait Baltık 40 doldu doğmadı o zaman sezeryan planlarız dedi canım . Takma takma dicem de başından beri neleri takmadık ki doğacaklar bak o zaman yine kafaya takacak şeyler buluruz biz

Ah kıyamam. Aynen stres cok etkili. Kendini telkin et. Bir hafta daha dayansın beybikuş

Sorma ya anacuğum deleceksin diye diye tutuyorum kafasını totişini ve sanırım azmetti normal doğum için dönmeye gayret ediyor baya indi kafası aşağıya. Halbuki daha 2 gün önce tam göbeğimin üzerindeydi. Neyse kendi karar verecek hanfendi paşa göynü nasıl isterse ona ayak uydurucaz.
Hele bi doğsun cimcirmiyevecek miyim o totişi ben

İlginç gerçekten ya. Bi yandan iyi gelsin kasılmalar diyorum bu hafta doğurmayı çok istiyorum tabi kızımda istiyorsa ama dün kasılmalar gelince Bi Yusuf Yusuf oldum. Ama yinede basıcam tüm tuşlara bu hafta bakalım yarın çatı kontrolü var. Senin kaçıncı hafta hiç kasılma kalmadı mı?

Kaç haftalıksın canım. Yarın benim de çatı muayenem olacak 37+5 te acaba sizinkiler kaçta yapıyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…