2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
37+6 yım. Rahim mi bilmiyorum da böyle sag bacakla vajinamın bitiminde ki kemikte çok baskı hissediyorum. Vajina üstü acıyor. Aşağı indi mi anlamıyorum ben baş bayadır aşağıda zaten.
Sık sık tuvaletim geliyor ve yürürken sanki düşecek gibi geliyor inan ki 2 gün önce böyle değildi

Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Ben de pıhtılaşma var 31inde sezeryan olacağım doktor 30 unda vurulma 29 akşam en son vurul dedi

Ben asagida hissediyorum bayagi ama daha kucuk haftalarda da hissetmistim doktor yok normal demisti.simdi de bu haftalarda normal bu derse rahatlayacagim en azindan....simdi yururken bile endise ediyorum huzursuzum.insallah erken dogmaya kalkmaz😖
İnşallah erken olmaz sağlıkla vaktinde gelsin canım,kontrolün ne zaman o zaman doktoruna sor istersen. Çok yorma kendini şimdi dinlen sürekli

Hadi bakalım canım bende 3 günde etki etti ilk gün tek set yaptım 2. Ve 3 gün 2 yada 3 set yaptım farklı saatlerde setlerden birini sıcak duş altında yaptım açılmanında hızlı olmasını sağlıyormuş
Bugün tek set yaptım yavrum bakalım😂 ananasta yedim yarın devamm

a
Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Ben ilk doğumda 32 ecopirini doğuma kadar da olsalardı kullandım normal doğum yaptım bir sorun olmadı ama şuanki dr 36 coaspirini ve oksaparı bırak dedi ben 37 dr anca bırakabildim oksapafı ilk doğımda son güne kadar vurduğum ziçin bilmiyorum ki her dr yöntemi tercihi farklı

a
Ben ilk doğumda 32 ecopirini doğuma kadar da olsalardı kullandım normal doğum yaptım bir sorun olmadı ama şuanki dr 36 coaspirini ve oksaparı bırak dedi ben 37 dr anca bırakabildim oksapafı ilk doğımda son güne kadar vurduğum ziçin bilmiyorum ki her dr yöntemi tercihi farklı
Evet gerçekten öyle canım farklı. İnsanın herşey takılıyor kafasına.

Ya o nasil anlasiliyor ben birkac gundur cok asagida hissediyorum yani hissetmiyorum asagida.sanki acıp cikacak kendisi gibi.bebek indi mi demek bu☹
Merhabalar benim annem ve eşim farkettiler görüntümden, sonrasında elimizle göğsün altından doğru bastırarak baktık rahim ya da bebeğin sertliği gelmiyor gögüs altından bebeğe kadar olan kısımda el genişliğinde boşluk oluşuyor bastırınca. Bir de yere oturup bacaklarımı uzatınca bacak bacak üstüne atamıyorum artık bebek iyice aşağı indi diye yorumladık biz. Ben şu an 38+5 im ama ne sancı var ne bebeğin gelmeye niyeti var :)

Benim doktorum magnezyumu 34 hafta itibariyle bıraktırdı kızlar daha öncede yazmıştım. Şu tolga çeviğin bacak bacak üstüne atamıyorsan 3 güne doğurursun dediği skeçi deneyen var mı ya 🤣 az önce denedim ve çok zor attım bacağımı. Bebeğim 2 gündür aşağı indi ve rahmim dolu hissediyorum gerçekten. Deneyip de atamayan varmıı 🤣
Deneyipte şak diye atanlardanım daha 35+2deyim zaten 😄

X