37+6 yım. Rahim mi bilmiyorum da böyle sag bacakla vajinamın bitiminde ki kemikte çok baskı hissediyorum. Vajina üstü acıyor. Aşağı indi mi anlamıyorum ben baş bayadır aşağıda zaten.
Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Ben asagida hissediyorum bayagi ama daha kucuk haftalarda da hissetmistim doktor yok normal demisti.simdi de bu haftalarda normal bu derse rahatlayacagim en azindan....simdi yururken bile endise ediyorum huzursuzum.insallah erken dogmaya kalkmaz
Hadi bakalım canım bende 3 günde etki etti ilk gün tek set yaptım 2. Ve 3 gün 2 yada 3 set yaptım farklı saatlerde setlerden birini sıcak duş altında yaptım açılmanında hızlı olmasını sağlıyormuş
Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?
Ben ilk doğumda 32 ecopirini doğuma kadar da olsalardı kullandım normal doğum yaptım bir sorun olmadı ama şuanki dr 36 coaspirini ve oksaparı bırak dedi ben 37 dr anca bırakabildim oksapafı ilk doğımda son güne kadar vurduğum ziçin bilmiyorum ki her dr yöntemi tercihi farklı
a
Ben ilk doğumda 32 ecopirini doğuma kadar da olsalardı kullandım normal doğum yaptım bir sorun olmadı ama şuanki dr 36 coaspirini ve oksaparı bırak dedi ben 37 dr anca bırakabildim oksapafı ilk doğımda son güne kadar vurduğum ziçin bilmiyorum ki her dr yöntemi tercihi farklı
Merhabalar benim annem ve eşim farkettiler görüntümden, sonrasında elimizle göğsün altından doğru bastırarak baktık rahim ya da bebeğin sertliği gelmiyor gögüs altından bebeğe kadar olan kısımda el genişliğinde boşluk oluşuyor bastırınca. Bir de yere oturup bacaklarımı uzatınca bacak bacak üstüne atamıyorum artık bebek iyice aşağı indi diye yorumladık biz. Ben şu an 38+5 im ama ne sancı var ne bebeğin gelmeye niyeti var :)
Yani sıkıntılı bi durum yoksa normal doğum isteyenler bırakabilir bence ama doktorunada bi danışsan mı bende bilemedim şimdi ne diyeceğimi ama ben bırakmayı düşünüyorum
Benim doktorum magnezyumu 34 hafta itibariyle bıraktırdı kızlar daha öncede yazmıştım. Şu tolga çeviğin bacak bacak üstüne atamıyorsan 3 güne doğurursun dediği skeçi deneyen var mı ya az önce denedim ve çok zor attım bacağımı. Bebeğim 2 gündür aşağı indi ve rahmim dolu hissediyorum gerçekten. Deneyip de atamayan varmıı
Selamlaar. En son 33 +2 de girmiştim. Birr dahaki randevum Kasım 1 de. 36+2 , de inşallah hayırlı haberler gelir. Buradakiler gördükçe hem bir an önce ben de doğurmak istiyorum hem de aman erken gelmesin diyorum
İlk çocuk çok heyecanlı ve karanlık bir süreç esasında
Son haftalar zormuş uyku düzenim kalmadı benim sürekli ateş basıyor uyanıyorum terle hiç rahatım yok cuma doğumum çok az kaldı hala inanamıyorum sağ salim doğuralım