2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
En hayırlısı ne ise öyle doğsunlar canım. Benim de şuan normal ama duruma göre değişebilir işte. Öyle gerçekten anne olmak böyle bişey olsa gerek. Hep bı evham

Minaa95 naptın merak ettim kasılmaların ne durumda sen nasılsın
Merhaba teşekkür ederim canım sorduğun için. Şöyle ki dün saat 11 de acile gittim nst çekindim sancı inanılmaz yoğundu. Daha önce su geldiğini söylediğimde yok demişlerdi. Test yapmışlardı negatif çıkmıştı. Dün açıklık bakarken fark etti ebe senin suyun mu geldi diye ben de bilmiyorum su geldiğini söylediğimde idrardır bebek baskı yapıyor demişlerdi. Bu sefer test pozitif çıktı. Zaten çamaşırım çook ıslanıyordu ama ben kendimi kötü hissediyordum idrar kaçırıyorum diye. Sonra kendi doktoruma geldim hiç açılma yok dendi.

Sezaryen oldum. Saat 3te 3960gr bir tosuncuk dünyaya geldiiiii
Rabbim hepinizi yavrusuna kavuştursun inşallah

Oyyy aman Allahım. Maşallah sağlıkla büyüsün. Çok sevindim. Bak demek ki gerçekten suyun gelmiş ve o gün vücut denemiş açılmayı. Hayırlısı ile kavuşmuşsun. Eninde sonunda akış belirliyor işte. Maşallah kilosu da cok iyi. Sen kaçıncı haftanda doğum yapmış oldun şimdi? Nasılsınız şuan her şey yolunda mı? Agrı sızın nasıl?

Oyyyyyy maşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Çok duygulandımmmm . Şuan nasılsınnnn bebek nasıllllll

Kızlar merhaba 36+2deyim. Bugün doktor kontrolüm vardı 1 cm açılma var dedi. Sancılarım başladı (adet sancısı gibi bazen bel kasık bacak kalça sızlıyor bazen de ciddi sancılar giriyor makatta baskı da var) Ama hepsi geçici tabi. Açılma düzgün ilerlerse normal doğum olarak planlıyoruz o yüzden gün vermedi her an olabilir dedi. Sizce ne zaman olur açılma yavaştan söz konusuysa

Ay ne güzel haberlerle başladık haftaya. Çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Yarın çıkacağınıza göre bebiş ler de iyi siz de. Kaç haftalık doğmuş oldular?

Oyy maşallah erkenden gelecek desenizesaglıkla kolaylıkla olsun inşallah. Hep akışa odaklanın. Her bünye farklı diyorlar ama açılmayı hızlandırmak için bol bol hareket edin çömelin bol bol merdiven varsa inin çıkın yatıp kalmayın. Allah yardımcınız olsun kolaylıkla inşallah. Duaları unutmayın bol bool okuyun

Çok şükür maşallah üçüzlereeee . Sağlıkla büyüt inşallah ay arka arkaya haberler alınca çok duygusallaştım. Şuan tansiyonun iyi demi her şey yolunda

Oy maşallah kuzuma Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın

Çok şükür maşallah üçüzlereeee . Sağlıkla büyüt inşallah ay arka arkaya haberler alınca çok duygusallaştım. Şuan tansiyonun iyi demi her şey yolunda
Şu an iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim iyi dileklerin içinn tansiyon gebelikten kaynaklanmıştı, heralde bundan sonra yine olmaz

Aaaaa. Canım gözünaydın geçmiş olsun çok şükür iyi misiniz ikinizde şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…