2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Amin canım amin

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim doktorum vitaminleri kullandırmaya devam ediyor. Magnezyum kafamı karıştırdı burada bazı arkadaşlara bıraktırmışlardı sanırım. Kasılmaları engelliyor diye. Bilenler yazabilir mi? Ben de bırakayım diyorum çünkü doğum kasılması önüne geçiyorsa. Doğumu geciktirebilir belki

Bende hala magnezyum kullanıyorum 38.haftadaym bırakmak mı gerekirdi kii

Canım benim doktorumda bana bırak yada bırakma diye bi şey söylemediği için ben 34+5 te magnezyumu bırakayım mı diye sordum eğer normal doğum istiyosan haftaya bırak dedi. Şuanda 35+1 deyim dün içmemiştim çok kasılmam oldu gece uyuyamadım. zaten 32. Haftadan beri şiddetli kasılmalarım var 36. Haftada bırakacağım

Bende hala magnezyum kullanıyorum 38.haftadaym bırakmak mı gerekirdi kii
Benimde kafam karıştı. Daha önce kadınlar kulubünde böyle bir konu başlığı da açılmış. Bırakanlar olmuş. Ben doktoruma sorsam pimpirikli olduğu ve beni sezeryan yapmak istediği için kesin bırakma diyecek ben bugün bismillah dedim ve atmadım bu hafta tüm tuşlara basacağım bakalım

O zaman mantıklı bir hareket dimi bırakmak. Ben bu hafta 38 oluyorum çünkü

Hayırlısı balımmmmm inşallah:) benim eşimde 28 kasım ı görmüştü ama yarn a gelmez bnce bebem
Keşke 29 ekim de gelse cumhuriyet bayramı cocuğu olsa

Anladm yavrum vlla bilmem ki diğer arkadşlar içti mi bıraktı mı

Bende de sayfalardr senin haberini alacakmym diye okudum kuzummm ah boşuna değildir elbet sancılar azck daha sabr bakalm balım

Benim doktorum magnezyumu 34 hafta itibariyle bıraktırdı kızlar daha öncede yazmıştım. Şu tolga çeviğin bacak bacak üstüne atamıyorsan 3 güne doğurursun dediği skeçi deneyen var mı ya az önce denedim ve çok zor attım bacağımı. Bebeğim 2 gündür aşağı indi ve rahmim dolu hissediyorum gerçekten. Deneyip de atamayan varmıı

Hadi yaa bende yarn doktoruma soraym bari canm magnezyum u teşekkürler
Ben şu bacak bacak üstüne olayı yerde oturup denedim akşam gayret kolay attm hala gelmeyecek benim prenses sanrm

Ben de burda yazınca bugün denedim ben atıyorum hala ya. Sadece sağ bacağım biraz zorladı. Benim zaten bası hep sağ kasığımda. Her gün denicem

Hadi yaa bende yarn doktoruma soraym bari canm magnezyum u teşekkürler
Ben şu bacak bacak üstüne olayı yerde oturup denedim akşam gayret kolay attm hala gelmeyecek benim prenses sanrm
Allah allah ya senin haftan da benden ileride aşağıda hissetmiyor musun başını

Ben de burda yazınca bugün denedim ben atıyorum hala ya. Sadece sağ bacağım biraz zorladı. Benim zaten bası hep sağ kasığımda. Her gün denicem
Kaçıncı haftadasınız ve rahimde baskı hissediyor musun ya ben 2 gündür aşağı indiğini düşünüyorum

Kızlar bugün itibariyle 36 haftalık olduğum için coraspin i bıraktık. Oksapar doğuma kadar devam demişti doktor. Sizler de mi doğuma kadar kullanacaksınız. Öyle olursa doğumda kanamayı artırmaz mi ya ?

Kaçıncı haftadasınız ve rahimde baskı hissediyor musun ya ben 2 gündür aşağı indiğini düşünüyorum
37+6 yım. Rahim mi bilmiyorum da böyle sag bacakla vajinamın bitiminde ki kemikte çok baskı hissediyorum. Vajina üstü acıyor. Aşağı indi mi anlamıyorum ben baş bayadır aşağıda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…