- 11 Ekim 2023
- 69
- 29
- 32
Bende o durumdayım bebek duruyorsa fitil iğne bir şeyler yapıyorlar yaptırın sizdeKanamam devam ediyor adet görüyor gibiyim ama daha ağrılı
Aaaa canm selam naslsnnnNe durumdasınız bende de pıhtılı bi kanama oldu
Aaaa canm selam naslsnaleaed düşük riski var 3 gün hastanede yattım şuan bekliyoruz iğne falan oluyorum
Sizin kaçıncı hafta çok geçmiş olsunBende o durumdayım bebek duruyorsa fitil iğne bir şeyler yapıyorlar yaptırın sizde
Sağolun 7.hafta kanama alanı varSizin kaçıncı hafta çok geçmiş olsun
Benim bugün regl günümdü. Yani 4. Haftadaydım henüz. Siz mutlaka yaptırınSağolun 7.hafta kanama alanı var
Anladım çok geçmiş olsunBenim bugün regl günümdü. Yani 4. Haftadaydım henüz. Siz mutlaka yaptırın
İnşAllah canım bnm de adet günü çok şiddtli idi o gün cok korkmştm bnde bide yediklerimze falan dikkat edelim pastörize edilmemiş sür peynr tüketmiyorum sucuk salam vs tüketmiyorum her gün ayran içerim dinlenmye çalişiyorm bnde bnm aşlma ile tuttu çnki ilk deneyimim di Allaha şükür olduEver beni de çok korkuttu hatta bir gece bayağı kötü ağrım vardı ama doktor normal dedi rahimde devamlı bişeyler oluyor adet döneminde de öyle mesela dedi kanama vs olmadığı sürecr sıkıntı yokmuş Allahım izniyleama gerçekten üşümemek gerekiyor gereke gebelik olsun yada olmasın o çok dikkat edilmesi gereken bir durum ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim devamlı ayaktayım ve böyle olduğu için sık sık yaşıyorum gğn içerisinde oturup ayaklarımı uzatma gereği duyuyorum bayağı etkiliyor, İnşaAllah geçecek sağlıkla bu süreçler
güzel haberlerle gel canım inşallah :))olur olur ctsi gidicem bakalım bn dahaa keseyi de görmedimdha heycanli olcak bnm
Çok sağol pek umudum kalmadı benim hazırlıklıyım kötü bi duruma.. Senin ne durumdaAhh kuzum cok gecmiş olsun sağlıkla ilerlesin inşallah geçsin bu günler
Üzmeyin kendinizi heveslenmek çok normal arkadaş normalde girer demekki ekstra durum var sohbetlere de katılamıyır Şuan. Stres yapmayın bebelere zararben de yazdım dün henüz eklenmedim etiket yaptim ama sanırım girmedi @plankolikanne
Canım hiç başlamayadabilir. İnşalalh o şanslı gebelerden oluruzMide bulantıları başlayan arkadaşlar var mı kızlar bnm hemüz başlamadi 5haftaliğim 7.hafta başlar diyorlar dha erken sanırım
Çok geçmiş olsun doktora gittiniz mi fitil falan verdi mi her kanama düşük değil belki önlenebilir inşallahSağolun 7.hafta kanama alanı var
Gittim yatarak tedavi oldum beklemekten başka bişe kalmadı şuan teşekkürlerÇok geçmiş olsun doktora gittiniz mi fitil falan verdi mi her kanama düşük değil belki önlenebilir inşallah
ayyy inşAllahhhCanım hiç başlamayadabilir. İnşalalh o şanslı gebelerden oluruz
Evet en son kan değişimi kimde olduysa onu esas alıyorşimdi ben kendime göre baktığımda eşimle ikimizinde 2021 yılında en son kan değişimi ben şubat o mart doğumlu, hamile kalma tarihi ağustos onun kan değişimi benden sonra ki ay olduğu için erkek olması gerekmez miydi
tok canım hiç sorun etmiyorum ben olablr işi vardir belki eahatsızdir biz sonucta burda paylaşim yapiyoruz bilgi aliyoruz birbirimizden önemli olan oÜzmeyin kendinizi heveslenmek çok normal arkadaş normalde girer demekki ekstra durum var sohbetlere de katılamıyır Şuan. Stres yapmayın bebelere zarar
Canım dün lekelenmem olunca bi ablamla konuştum o da 5 gebelik yaşadı beşide kanamalı geçmiş. Hatta kızımda öyle bir kan gelmişti ki pıhtıyla beraber ben bebek gitti diyerek gittim doktora dedi. Ama bebekte hiöbir sorun yokmuş. Birde 6-8 haftalar arasında plesantal shift adı verilen bir kanama oluyormuş. Normalde progesteron hormonu yumurtalıktan üretilirmiş yumurtladığımız taraftan. 6-8 haftalarda bunu plasenta devralmaya başlarmış. Bu devir işleminde plesanta başta yumurtalık kadar progesteron üretemediği için hormonel kanama yaparmış. Kağan kocatepenin kanama alanıyla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam bir dinle istersen. İçin rahat olsunGittim yatarak tedavi oldum beklemekten başka bişe kalmadı şuan teşekkürler
Canım kaçıncı haftadasın benimde başlamadı henüzCanım hiç başlamayadabilir. İnşalalh o şanslı gebelerden oluruz