2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
İnşAllah canım bnm de adet günü çok şiddtli idi o gün cok korkmştm bnde bide yediklerimze falan dikkat edelim pastörize edilmemiş sür peynr tüketmiyorum sucuk salam vs tüketmiyorum her gün ayran içerim dinlenmye çalişiyorm bnde bnm aşlma ile tuttu çnki ilk deneyimim di Allaha şükür oldubol bol suda içiyorum

Evet en son kan değişimi kimde olduysa onu esas alıyor

Üzmeyin kendinizi heveslenmek çok normal arkadaş normalde girer demekki ekstra durum var sohbetlere de katılamıyır Şuan. Stres yapmayın bebelere zarar
tok canım hiç sorun etmiyorum ben olablr işi vardir belki eahatsızdir biz sonucta burda paylaşim yapiyoruz bilgi aliyoruz birbirimizden önemli olan o

Gittim yatarak tedavi oldum beklemekten başka bişe kalmadı şuan teşekkürler
Canım dün lekelenmem olunca bi ablamla konuştum o da 5 gebelik yaşadı beşide kanamalı geçmiş. Hatta kızımda öyle bir kan gelmişti ki pıhtıyla beraber ben bebek gitti diyerek gittim doktora dedi. Ama bebekte hiöbir sorun yokmuş. Birde 6-8 haftalar arasında plesantal shift adı verilen bir kanama oluyormuş. Normalde progesteron hormonu yumurtalıktan üretilirmiş yumurtladığımız taraftan. 6-8 haftalarda bunu plasenta devralmaya başlarmış. Bu devir işleminde plesanta başta yumurtalık kadar progesteron üretemediği için hormonel kanama yaparmış. Kağan kocatepenin kanama alanıyla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam bir dinle istersen. İçin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…