2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
olur olur ctsi gidicem bakalım bn dahaa keseyi de görmedim dha heycanli olcak bnm için

İlk defa kendimi ilk sayfadan takip edeyim dedim özellikle rica ettim ama kaç gündür bakıyorum hala eklenmemisim. Neyse bu saatten sonra hiç ihtiyaç yok heves falan kalmadı bende. İlgilenmeyecekseniz de lütfen ben uğraşmak istemiyorum bu sayfayla deyin insanları hayal kırıklığına ugratmayin. Büyük bir şey değil ama bebek hevesi iste insan kendini görmek istiyor ama demek ki sevincimizi içimizde yaşamak lazımmış.

Etiket yapmazsan farkedilmeyebilr

ben de yazdım dün henüz eklenmedim etiket yaptim ama sanırım girmedi P plankolikanne

sen nasılsın canım senin görüldüydü kese kalp atişi duyuldu mu
İyi bebek sükür uyku hali yorgunluk var
Kese görüldü şükür ama kalp atışı daha duymadm canm
5 haftalık benim bebe
Pazartesi kontrol bakalım, kesenin gelişimine bakarz demişti doktor
Belki süpriz olur pıt pıt da duyarz☺

ınsallah kasık ağrılaei oluyormu hala regl olcakmiş gibi

Merhaba öncelikle bu kadar gerilmeyin olur mu
Aslnda sık girerdi o arkadaş ama sanrm bazı durumları var ki giremedi
Biraz anlayış lütfen
Ayrıca yapmak ve uğrasmak zorunda değildi
Ama anladığı için biz rica ettik

O bir süre devam edecekmiş sanırım bende de oluyor ara ara adet ağrısı gibi ama normalmiş büyüdüğü için Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza
aynı adet sancısı gibi dimi korkuyrdum bnde mi oluyp birtek diye üşütmemek lazm bide sanirim kendimi ne kdr sıcak tutarsam o kdr ağri olmuyor gibi geldi bana

Mide bulantıları başlayan arkadaşlar var mı kızlar bnm hemüz başlamadi 5haftaliğim 7.hafta başlar diyorlar dha erken sanırım

şimdi ben kendime göre baktığımda eşimle ikimizinde 2021 yılında en son kan değişimi ben şubat o mart doğumlu, hamile kalma tarihi ağustos onun kan değişimi benden sonra ki ay olduğu için erkek olması gerekmez miydi

Kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor tatildeymiş boşuna gittik. Evde biraz dinlenicem araştırmalarım sonucunda kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım. Ama ağrım yine artarsa şiddetlenirse acilden hastaneye gideceğim. Bilmeyenleriniz için Almanya da yaşıyorum ve maalesef burası Türkiye gibi değil sağlık konusunda. Şu 1 haftalık süreçte çok yıprandım hastaneye gidipte 5 saat acilde beklemek istemiyorum. Biraz dinleyim ekstra bi farklılık ağrı olursa giderim artık. Kısa zamanda olsa sizlerle sohbet etmek çok güzeldi. Kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu süreci de çok rahat bir şekilde atlatırsınız.

aynı adet sancısı gibi dimi korkuyrdum bnde mi oluyp birtek diye üşütmemek lazm bide sanirim kendimi ne kdr sıcak tutarsam o kdr ağri olmuyor gibi geldi bana
Ever beni de çok korkuttu hatta bir gece bayağı kötü ağrım vardı ama doktor normal dedi rahimde devamlı bişeyler oluyor adet döneminde de öyle mesela dedi kanama vs olmadığı sürecr sıkıntı yokmuş Allahım izniyle ama gerçekten üşümemek gerekiyor gereke gebelik olsun yada olmasın o çok dikkat edilmesi gereken bir durum ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim devamlı ayaktayım ve böyle olduğu için sık sık yaşıyorum gğn içerisinde oturup ayaklarımı uzatma gereği duyuyorum bayağı etkiliyor, İnşaAllah geçecek sağlıkla bu süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…