olur olur ctsi gidicem bakalım bn dahaa keseyi de görmedimCanım benim kontrolüm pazartesi keseyi görecek doktor betada 7000 lerde olacak muhtemelen bende görürse sanada net bir cevap verebilirim sanırım :)) gerçi senin benden önceymiş randevun :) sen bana bilgi verirsin artık :)
Valla süpriz bebek belki duyarsn:) (bnm beta ctsi günü hesaplamama göre 6000 buluyr acaba kalp atişi da duyar miyiz dersin arkadşm
sen nasılsın canım senin görüldüydü kese kalp atişi duyuldu muValla süpriz bebek belki duyarsn:) (
İnş canmCanımı durduk yer düşme anladığım kadarıyla değerler düşebilir galiba napılması gerekiyorsa yapar düşürürsün şimdiden canını sıkma belki düşündüğün kadar kötü de değildir canım
Etiket yapmazsan farkedilmeyebilrİlk defa kendimi ilk sayfadan takip edeyim dedim özellikle rica ettim ama kaç gündür bakıyorum hala eklenmemisim. Neyse bu saatten sonra hiç ihtiyaç yok heves falan kalmadı bende. İlgilenmeyecekseniz de lütfen ben uğraşmak istemiyorum bu sayfayla deyin insanları hayal kırıklığına ugratmayin. Büyük bir şey değil ama bebek hevesi iste insan kendini görmek istiyor ama demek ki sevincimizi içimizde yaşamak lazımmış.
ben de yazdım dün henüz eklenmedim etiket yaptim ama sanırım girmedi P plankolikanneİlk defa kendimi ilk sayfadan takip edeyim dedim özellikle rica ettim ama kaç gündür bakıyorum hala eklenmemisim. Neyse bu saatten sonra hiç ihtiyaç yok heves falan kalmadı bende. İlgilenmeyecekseniz de lütfen ben uğraşmak istemiyorum bu sayfayla deyin insanları hayal kırıklığına ugratmayin. Büyük bir şey değil ama bebek hevesi iste insan kendini görmek istiyor ama demek ki sevincimizi içimizde yaşamak lazımmış.
İyi bebek sükür uyku hali yorgunluk varsen nasılsın canım senin görüldüydü kese kalp atişi duyuldu mu
ınsallah kasık ağrılaei oluyormu hala regl olcakmiş gibiİyi bebek sükür uyku hali yorgunluk var
Kese görüldü şükür ama kalp atışı daha duymadm canm
5 haftalık benim bebe
Pazartesi kontrol bakalım, kesenin gelişimine bakarz demişti doktor
Belki süpriz olur pıt pıt da duyarz☺
Merhaba öncelikle bu kadar gerilmeyin olur muİlk defa kendimi ilk sayfadan takip edeyim dedim özellikle rica ettim ama kaç gündür bakıyorum hala eklenmemisim. Neyse bu saatten sonra hiç ihtiyaç yok heves falan kalmadı bende. İlgilenmeyecekseniz de lütfen ben uğraşmak istemiyorum bu sayfayla deyin insanları hayal kırıklığına ugratmayin. Büyük bir şey değil ama bebek hevesi iste insan kendini görmek istiyor ama demek ki sevincimizi içimizde yaşamak lazımmış.
Evet canm oluyorr bazenınsallah kasık ağrılaei oluyormu hala regl olcakmiş gibi
O bir süre devam edecekmiş sanırım bende de oluyor ara ara adet ağrısı gibi ama normalmiş büyüdüğü içinınsallah kasık ağrılaei oluyormu hala regl olcakmiş gibi
Çook amin güzelim inşallahO bir süre devam edecekmiş sanırım bende de oluyor ara ara adet ağrısı gibi ama normalmiş büyüdüğü içinAllahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza
aynı adet sancısı gibi dimi korkuyrdum bnde mi oluyp birtek diye üşütmemek lazm bide sanirim kendimi ne kdr sıcak tutarsam o kdr ağri olmuyor gibi geldi banaO bir süre devam edecekmiş sanırım bende de oluyor ara ara adet ağrısı gibi ama normalmiş büyüdüğü içinAllahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza
şimdi ben kendime göre baktığımda eşimle ikimizinde 2021 yılında en son kan değişimi ben şubat o mart doğumlu, hamile kalma tarihi ağustos onun kan değişimi benden sonra ki ay olduğu için erkek olması gerekmez miydiŞöyle açıklıyorlar canım biraz karmaşık gibide
KANDAN CİNSİYET ŞU ŞEKİLDE HESAPLANIYOR
-Örneğin; Kadın 1998 haziran doğumlu, erkek 1991 ekim doğumlu.
-Kadının 24 ağustos 2023'te hamile kaldığını ve bebeğin 10 hafta 4 günlük olduğunu düşünelim.
-Kadınlarda 3 erkeklerde 4 yılda bir kan değişimi oluyor.
-Kadının doğum tarihi üzerine 3 ekleyerek devam edelim.
2001, 2004,2007,2010,2013,2016,2019,2022 Haziran.
-Erkeğin doğum tarihinin üzerine 4 ekleyerek devam ediyoruz.
1995, 1999, 2003,2007, 2011, 2015, 2019, 2023 Ekim.
Kadının hamile kaldığı tarihin Ağustos 2023 olduğu biliniyor. Buna göre Ekim Ağustos'tan sonra geldiği için Ekimi dahil edemiyoruz. Bu nedenle kadının tarihi daha önde olduğu için bebeğin cinsiyeti kız diyebiliyoruz.
Ne durumdasınız bende de pıhtılı bi kanama olduŞimdi kanamam başladı. Sanırım düşük yaptım. Doktora gidicem
Kanamam devam ediyor adet görüyor gibiyim ama daha ağrılıNe durumdasınız bende de pıhtılı bi kanama oldu
Ever beni de çok korkuttu hatta bir gece bayağı kötü ağrım vardı ama doktor normal dedi rahimde devamlı bişeyler oluyor adet döneminde de öyle mesela dedi kanama vs olmadığı sürecr sıkıntı yokmuş Allahım izniyleaynı adet sancısı gibi dimi korkuyrdum bnde mi oluyp birtek diye üşütmemek lazm bide sanirim kendimi ne kdr sıcak tutarsam o kdr ağri olmuyor gibi geldi bana