- 1 Aralık 2010
- 169
- 271
Benimki anca bezini değiştirirsem uyanıyor altını silerken14 dü sonra normale dönmüş rengi sarılık bakılmasına gerek yok iyi dedi doktor ama uykudan asla uyanmıyor yedirmem lazım 3 saat oldu nasıl uyanılacak bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki anca bezini değiştirirsem uyanıyor altını silerken14 dü sonra normale dönmüş rengi sarılık bakılmasına gerek yok iyi dedi doktor ama uykudan asla uyanmıyor yedirmem lazım 3 saat oldu nasıl uyanılacak bilmiyorum
Normal cnm ama ben 10: gündeyim daha iyiyim şükür daha az acıyor dikişlerim karnım hala şiş biraz korse bakmaya baslıycamSezeryan olan arkadaşlar evdeki durumunuz ne? 6. günüm ama hala yatıyorum dinlenme modundayım. Ev işiyle annem ilgileniyor. Spinal için vurulan iğne yeri sırtım ağrıyor bugün. Dikişlerimde ağrıyor sızlıyor gece yataktan kalk bebeği beşikten al koy taşı dikişlerimi zorluyor biraz normal mi sizce bu?
Benimki bazen ona da uyanmıyorBenimki anca bezini değiştirirsem uyanıyor altını silerken
Yaa bende sağa sola yatıyorum ama sanki organlarım içerde tam yerleşmemiş gibi hissediyorum korkuyorum ama yüz üstü yatamam o kadar iyileşmedi belli ama özledim rahat uyumayı. Bebekle ben ilgileniyorum ama ilk günden ben iyiyim diyip evde geçindiğim için sanırım dikişlerim rahatsız etti. Yataktan kalkarken hala zorlanıyorum mesela.Çok uzun süre emmesi çenesinş yoruyormuş emzik niyetine kullanıyor dedi ilk danışman maksimum 30 dk kalabilşr dedi ikinci danışman maksimum 20 dk kalsın dedi
Ben de hipp ve meme şeklinde gidiyorum hardal rengi üç gün yapamadı baya korktuk dün toplu yaptı
Mama vermek yerine zorla bence farklı pozisyonları dene ben de solu çok aktif emziremiyorum sağda sütüm daha fazla oluyor çünkü sanırım daha iyi tutuyorum sağdayken. Ben olsam farklı pozisyonları denerim olmadı o solu emerken sağı sağıp sol bitince sağdan çıkanı veririm mama yerine
Benim de ağrılarım uzun sürdü 10 güne toplarsın ama evde yürüyüs yap bir de ben mümkün olduğunca kendim ilgilenmeye çalıştım bebişle 5. Günden sonra hala annem benimle ama geceleri hep kendim bakıyorum biraz böyle zorlamak gerekiyor bence tabi dikişleri çok zorlama ama ben şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim yüz üstü bile yatıyorum
Ben korse takmaya başladım şu külot gibi olan normal korselerden şu önü kancalı olana geçmek istiyorum ama takma dikişin patlar diye korkutuyorlar. Göbeğim hala yumuşak eskiye dönmediNormal cnm ama ben 10: gündeyim daha iyiyim şükür daha az acıyor dikişlerim karnım hala şiş biraz korse bakmaya baslıycam
Normal oturup kalkarken ben de zorlanıyordum ilk başlarda zaman alıyor iyileşme en kısa sürede toplanırsin inşallah benim de göbek hala var yumuşak korse takmadım doktor hastaneden çıkarken takmaya başlayabilirsin demiştiYaa bende sağa sola yatıyorum ama sanki organlarım içerde tam yerleşmemiş gibi hissediyorum korkuyorum ama yüz üstü yatamam o kadar iyileşmedi belli ama özledim rahat uyumayı. Bebekle ben ilgileniyorum ama ilk günden ben iyiyim diyip evde geçindiğim için sanırım dikişlerim rahatsız etti. Yataktan kalkarken hala zorlanıyorum mesela.
Aynı bizim de öylePeki bezi dolduracak kadar çok mu kakası oluyor? Benimki bi gürültü ile yapıyor bi açıyorum öyle küçük ki bir parça atılmış gibi
Canımmm benim oğlum da 28inde doğdu. Biz de kilo alamadık. Yarın kontrol var öyle korkuyorum ki. 3960 doğmuştu. En son 3700dü. Mamaya başladık 1 haftadır. Benim ki de az uyuyor. Hem emziriyorum hem mama ama uyumuyor. Kaç kere mama veriyorsun günde? Ben 4 kere 60 cc veriyorum. Doktor günlük 40 50 gr alması lazım dediselam kızlar. benim bebegim 29 ekim de 3700 gram doğdu dün tartıldı 3600 gram dı 20 gündür hiç kilo almamış neredeyse kaybettiginin bile hepsini alamamış. sütüm az hem emziriyorum hem mama veriyorum mama da 30 la asla doymuyor. bazen 60 fa veriyorum. 8 den beri uyutmaya calısıyorum en son 60 cc mama verdim oyle daha yeni uyudu. sizde kilo artışı nasıl mama veriyor musunuz? verenler kaç cc veriyor acaba
Ya yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Hiç ayırmasam öyle yaşayacak çocuk göğsümde. Hele gece sürekli emmek istediğinde süt kalmıyor göğsümde. Süt arttırıcı neler Yapıyorsunuz?3700 doğdu 3600 şuan.kilo almamış kaybettiğinin bile hepsini almamış.sarılık da var yüksek derecede yeni yeni azalıyor gibi ya da bana oylr geliyor.çişli bez sayısı iyi gibi saymadım ama 7 vardır.kaka da günde en az 2 kez yapıyor.1 saat emse de indirdigimde agzı aranıyor o yüzden ac olduğunu düşünüyorum meme verince susuyor ama onda da süt kalmıyor bi yerden sonra
Allahım inşallah hafta sonuna kalmaz sağlıkla hemen gelir oğluşum bekleyen herkes sağlıkla kavuşsunAyy bence senin de az kalmış ya anlattığın şeyler hep doğumun yaklaştığına dair belirtiler sonuçta. Bence haftasonuna kalmayacak. Bende bugün başlasa bari diyordum da yok yine sakiniz birden suyum falan gelmezse. Akşam biraz adet ağrısı gibi ağrılarım oldu kasıklarımda ama şu an hiçbir belirti yok.
Canım ben Türkiye’de değilim. Türkiyedeyken gebe kalmadığım için oradaki prosedürü bilmiyorum. Ama burda şöyle oluyor 40. haftada hala gelmezse 1 hafta -10 gün daha bekliyorlar her şey normalse. En sonunda suni sancı ile başlatıyorlar. Suni sancıda da tablet şeklinde doğumu başlatan hormonu veriyorlar. Benim bebeğim biraz iri doktorum belki hastane seni bekletmez hemen randevu verir 40 sonrası doğumu başlatmak için dedi. Daha hastaneye gidemedik hiç. Sezaryen daha hiç konuşulmadı bende. Ama burda 40. haftadan sonra sezaryen yapalım gibi bir durum yok.
Aynı bizim de öyle
Benim de aynı cnm hangisini aldın link var mı ? Külot gibi olan İçinBen korse takmaya başladım şu külot gibi olan normal korselerden şu önü kancalı olana geçmek istiyorum ama takma dikişin patlar diye korkutuyorlar. Göbeğim hala yumuşak eskiye dönmedi
Benim ki de normale dondu ama hala 9. Uyandirmak cok zor, altini acip soguk Islak mendille silince uyaniyor da sonra memede 10dk sonra yine uyuyor. Bu uyusukluk hala vucutta sarilik olmasindan da kaynaklaniyor olabilir. Bir de uyandiginda memede ne kadar aktif emiyor? Mama takviyesi veya sagilmis sut veriyor musun?14 dü sonra normale dönmüş rengi sarılık bakılmasına gerek yok iyi dedi doktor ama uykudan asla uyanmıyor yedirmem lazım 3 saat oldu nasıl uyanılacak bilmiyorum
Benimki de uyanmıyor sarılık olsa bile gerileyecek dedi doktor zamanla ama bu arada kilo kaybı olacak korkuyorum.altını açınca bile mızmızlanıyor ama tam uyanma olmuyor bebeyi çok gelmiyor diye çok emmiyor sağıyorum ve mama veriyorum mama da 90 veriyorum artık kilo kaybı olmasın diye ama uyuyor sürekli bugün çok aktif veremedim cnm baya sıkkınBenim ki de normale dondu ama hala 9. Uyandirmak cok zor, altini acip soguk Islak mendille silince uyaniyor da sonra memede 10dk sonra yine uyuyor. Bu uyusukluk hala vucutta sarilik olmasindan da kaynaklaniyor olabilir. Bir de uyandiginda memede ne kadar aktif emiyor? Mama takviyesi veya sagilmis sut veriyor musun?