2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Canım dün lekelenmem olunca bi ablamla konuştum o da 5 gebelik yaşadı beşide kanamalı geçmiş. Hatta kızımda öyle bir kan gelmişti ki pıhtıyla beraber ben bebek gitti diyerek gittim doktora dedi. Ama bebekte hiöbir sorun yokmuş. Birde 6-8 haftalar arasında plesantal shift adı verilen bir kanama oluyormuş. Normalde progesteron hormonu yumurtalıktan üretilirmiş yumurtladığımız taraftan. 6-8 haftalarda bunu plasenta devralmaya başlarmış. Bu devir işleminde plesanta başta yumurtalık kadar progesteron üretemediği için hormonel kanama yaparmış. Kağan kocatepenin kanama alanıyla ilgili videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam bir dinle istersen. İçin rahat olsun
Çok teşekkür ederim izlerim şimdi aynı şekilde bende bebek düştü diye gittim yoğun pıhtılı kanama oldu birden bire iki doktor baktı ikiside düşük tehlikesinden diyor şuan sadece leke şeklinde ama insan panik oluyor bir kaybım var 24.haftada inşallah bu kez sorun çıkmaz artık

Çok teşekkür ederim izlerim şimdi aynı şekilde bende bebek düştü diye gittim yoğun pıhtılı kanama oldu birden bire iki doktor baktı ikiside düşük tehlikesinden diyor şuan sadece leke şeklinde ama insan panik oluyor bir kaybım var 24.haftada inşallah bu kez sorun çıkmaz artık
Evet bizi tedirgin eden geçmiş tecrübelerimiz ama. 14. Haftaya kadar sürmüş o ablanın hep 14. Haftada kesildi diyor. Tabi şuan daha çok istirahat iyi olur size. Ama ayağa kalktığınızda tuvalete gittiğinizde istirahatte biriktiği için biraz fazla gelebilir bu sizi korkutmasın bekleyip biriktiği için sadece. Muhakkak tedaviye başlamışlsrdır zaten. Kan uyuşmazlığınız var mıydı

Evet bizi tedirgin eden geçmiş tecrübelerimiz ama. 14. Haftaya kadar sürmüş o ablanın hep 14. Haftada kesildi diyor. Tabi şuan daha çok istirahat iyi olur size. Ama ayağa kalktığınızda tuvalete gittiğinizde istirahatte biriktiği için biraz fazla gelebilir bu sizi korkutmasın bekleyip biriktiği için sadece. Muhakkak tedaviye başlamışlsrdır zaten. Kan uyuşmazlığınız var mıydı
Evet iğne oldum bu sebeple fitil hap iğne verdi kullanıyorum şuan çok koyu kahve lekeler var dediğiniz gibi kötü tecrübelerimiz insanı yoruyor

Kozlar benim biraz canö sıkıldı ve moralim bozuldu ben geçen troid değerlerime bakim önceki gebeliğimde problem yaşamıştım ama o normal alt ast karaciğer değerlerim yüksek netten baktım çok kötü şeyler yazıyor dua edin düşsün değerlerim bu hafta tekrar kan baktırmaya gitcem
Canım bence bu konuda internet bir referans değil. Çünkü internetten ne sıkıntılı gördüğüm sonuçlarda doktor tek başına alman ifade etmez bütün bakarız demişti. Doktor bir açıklama yapana kadar İnternet seni hiç düşündürmesşin

tok canım hiç sorun etmiyorum ben olablr işi vardir belki eahatsızdir biz sonucta burda paylaşim yapiyoruz bilgi aliyoruz birbirimizden önemli olan o🤰🏼🧡
Önemli olan bebişlerimizin sağlıkla büyüyüp doğması. Bu dönemlerde normal duygu değişimleri ama stres yapmamak lazım ah bu bebişler herşeyden etkileniyorlar . Doğsunlar popişlerine 2 şaplak daha atacağım 💜🫣

Evet iğne oldum bu sebeple fitil hap iğne verdi kullanıyorum şuan çok koyu kahve lekeler var dediğiniz gibi kötü tecrübelerimiz insanı yoruyor
Aslında bebekler bizden bağımsız kendi kendilerine büyüyorlar ama biz kendi elimizdeymiş gibi davranıp kendimizi zora sokuyoruz, hani sanki elini sokabilsen onu orada tutabilecekmişsin de tutamamışsın gibi oluyor. Ama kağan kocatepenin güzel bir sözü var. Bir bebek doğmaya karar verdiyse onu ne yaparsanız yapın oradan alamazsınız. İnanın böyle anlatırken kolaymış gibi geliyor. Bana da süreç çok zor geçiyor ama böyle böyle burada rahatlatacağız birbirimizi

Aslında bebekler bizden bağımsız kendi kendilerine büyüyorlar ama biz kendi elimizdeymiş gibi davranıp kendimizi zora sokuyoruz, hani sanki elini sokabilsen onu orada tutabilecekmişsin de tutamamışsın gibi oluyor. Ama kağan kocatepenin güzel bir sözü var. Bir bebek doğmaya karar verdiyse onu ne yaparsanız yapın oradan alamazsınız. İnanın böyle anlatırken kolaymış gibi geliyor. Bana da süreç çok zor geçiyor ama böyle böyle burada rahatlatacağız birbirimizi
Haklısınız şimdi dinledim çok karşılaştıgımız bir durum bu diyor sabırla bekleyip görecegiz ben bir öncekinde kendimi çok sorguladım 6 aylıktı sonuçta ama ben ne kadar önlem alsamda durdu kalbi elden bişe gelmiyor

Haklısınız şimdi dinledim çok karşılaştıgımız bir durum bu diyor sabırla bekleyip görecegiz ben bir öncekinde kendimi çok sorguladım 6 aylıktı sonuçta ama ben ne kadar önlem alsamda durdu kalbi elden bişe gelmiyor
Evet yeterki siz iyi olun moraliniz iyi olsun. Kesinlikle kolay bir psikoloji değil az bile gelse insanın canını sıkıyor. Ama biz üzülüp ağlasakta olacağın önüne geçemiyoruz. Bir şekilde olacak olan oluyor. Dua edelim 100 la ilahe illallah 100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim 100 defa yunus a.s duası. Arkadaşım için sıkıldıkça bunları yap iç huzuru bulursun demişti. Belki sizede faydası olur 🤲

Evet yeterki siz iyi olun moraliniz iyi olsun. Kesinlikle kolay bir psikoloji değil az bile gelse insanın canını sıkıyor. Ama biz üzülüp ağlasakta olacağın önüne geçemiyoruz. Bir şekilde olacak olan oluyor. Dua edelim 100 la ilahe illallah 100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim 100 defa yunus a.s duası. Arkadaşım için sıkıldıkça bunları yap iç huzuru bulursun demişti. Belki sizede faydası olur 🤲
Yapacağım çok teşekkür ederim 🙏💕

Cnm şöyle anlatayim sat 17 Şubat, normalde 29 günde olurum bazen 13 14 gün yumurtlarim ama bazende geç yumurtlarim mesela bu ay gibi. Bu ay 13 14 gün akıntı vs yoktu ama ayın 7si akıntı fazlalığı ve sağ kasik ağrısı başladı yani adetimin 20.gunu oluyor o gece ilişki oldu. 7 8 9 10 bu akıntı sürdü ama ben tek 7sinde ilişkide bulunabildim eşimin işi dolayısıyla. Yani tutmuş mudur, mesela 9 yada 10 yumurtladim diyelim 7sinde olan ilişkiden kalır mıyım. Sonra ilişkinin üzerinden 12.gunu test negatif çıktı.
Kalırsın cunku sperm 72 saat canlı kalıyor yanı yumurtanın çatlamasından 3 gün onceden ilişki olduysa sperm hala ordadır ve o 3 gunde hangı gun catlasada tuttar bence tabi yine hersey rabbım izniyle

Cnm şöyle anlatayim sat 17 Şubat, normalde 29 günde olurum bazen 13 14 gün yumurtlarim ama bazende geç yumurtlarim mesela bu ay gibi. Bu ay 13 14 gün akıntı vs yoktu ama ayın 7si akıntı fazlalığı ve sağ kasik ağrısı başladı yani adetimin 20.gunu oluyor o gece ilişki oldu. 7 8 9 10 bu akıntı sürdü ama ben tek 7sinde ilişkide bulunabildim eşimin işi dolayısıyla. Yani tutmuş mudur, mesela 9 yada 10 yumurtladim diyelim 7sinde olan ilişkiden kalır mıyım. Sonra ilişkinin üzerinden 12.gunu test negatif çıktı.
Birde en geç 10 da çatlama olsa varsaysak henüz 11 gün oluyor erken aslında senın pazar ve pazartesı kesın belli olacak pazar test yaparsan silik gorursun söyle hesapla yumurtlamadan 12 13. Gün silik cıkar ona gore test yap

Birde akıntı başladığı gün mü iliskide bulundun yada yumurtan çatladı, ben 7si akıntı başladı ağrı basladi Ogün oldu ilişki ama akıntı 10una kadar sürdü ne zaman çatlıyor ilk akinti başladığı gün mü
Akıntıdan 24 saat içinde catlıyor ben akıntı gecesı ve sabahı degerlendırdım akıntı olduğu gecenın sabahında yumurtlama testı yaptım catladı mı dıye saat 10 gıbı catlamişti

Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Cok uzuldum canım ya hayırlısı neyse o olsun

İlk defa kendimi ilk sayfadan takip edeyim dedim özellikle rica ettim ama kaç gündür bakıyorum hala eklenmemisim. Neyse bu saatten sonra hiç ihtiyaç yok heves falan kalmadı bende. İlgilenmeyecekseniz de lütfen ben uğraşmak istemiyorum bu sayfayla deyin insanları hayal kırıklığına ugratmayin. Büyük bir şey değil ama bebek hevesi iste insan kendini görmek istiyor ama demek ki sevincimizi içimizde yaşamak lazımmış.
Belki gormemişlerdir insanların dalgınlıgına gelebılır sayfa hızlı ılerliyor hepsini okuyabıldıgın kadar okuyorsun gozden kaçmiştir merak etme eklerler

X