2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar muayene den çıktım 39+2 hafta bebek 4100 gram çatı muayenesi yaptı açılma yok NST de sancı görünüyor benim hissettiğim bir şey yok hala. Cuma günü tekrar muayene edecek olmasa sezeryan diyor.

Normal cnm ama ben 10: gündeyim daha iyiyim şükür daha az acıyor dikişlerim karnım hala şiş biraz korse bakmaya baslıycam

Yaa bende sağa sola yatıyorum ama sanki organlarım içerde tam yerleşmemiş gibi hissediyorum korkuyorum ama yüz üstü yatamam o kadar iyileşmedi belli ama özledim rahat uyumayı. Bebekle ben ilgileniyorum ama ilk günden ben iyiyim diyip evde geçindiğim için sanırım dikişlerim rahatsız etti. Yataktan kalkarken hala zorlanıyorum mesela.

Normal cnm ama ben 10: gündeyim daha iyiyim şükür daha az acıyor dikişlerim karnım hala şiş biraz korse bakmaya baslıycam
Ben korse takmaya başladım şu külot gibi olan normal korselerden şu önü kancalı olana geçmek istiyorum ama takma dikişin patlar diye korkutuyorlar. Göbeğim hala yumuşak eskiye dönmedi

Normal oturup kalkarken ben de zorlanıyordum ilk başlarda zaman alıyor iyileşme en kısa sürede toplanırsin inşallah benim de göbek hala var yumuşak korse takmadım doktor hastaneden çıkarken takmaya başlayabilirsin demişti

Kızlar ben de şeyş merak ediyorum bebişleriniz ne kadar sıklıkla kaka yapıyor ? Kızım 22 günlük bir hafta öncesine kadar her gün hatta günde iki üç bez kakalı oluyordu bu hafta iki gün hiö kaka yapmadı doktor poposundan uyarın demişti allahtan gerek kalmadan toplu yaptı ama böyle sancısı oluyor gibi uykusunda inliyor masaj yapıyorum bacaklarını hareket ettiyorum
Diğer merak ettiğim de benim kızım hırıltılı nefes alıyor sık sık doktora da gittik hasta gibş olsa söylerdi ama endişeleniyorum da burnuna arada serum sıkıyorum ama değişmiyor alerjik mi acaba diye korkuyorum ilk bebeğim olduğundan normal mi değil mi bilmiyorum da inşallah kaka ne nefes olayı normaldir büyüdükçe düzelir

Canımmm benim oğlum da 28inde doğdu. Biz de kilo alamadık. Yarın kontrol var öyle korkuyorum ki. 3960 doğmuştu. En son 3700dü. Mamaya başladık 1 haftadır. Benim ki de az uyuyor. Hem emziriyorum hem mama ama uyumuyor. Kaç kere mama veriyorsun günde? Ben 4 kere 60 cc veriyorum. Doktor günlük 40 50 gr alması lazım dedi

Ya yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Hiç ayırmasam öyle yaşayacak çocuk göğsümde. Hele gece sürekli emmek istediğinde süt kalmıyor göğsümde. Süt arttırıcı neler Yapıyorsunuz?

Allahım inşallah hafta sonuna kalmaz sağlıkla hemen gelir oğluşum bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun

Ben korse takmaya başladım şu külot gibi olan normal korselerden şu önü kancalı olana geçmek istiyorum ama takma dikişin patlar diye korkutuyorlar. Göbeğim hala yumuşak eskiye dönmedi
Benim de aynı cnm hangisini aldın link var mı ? Külot gibi olan İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…